Zbierka úloh na príjmacie pohovory na Filozofickú fakultu UK v BA
Ahojte!! tento rok maturujem a tiež si vyberám vysokú školu. Chcem si dať prihlášku na filozofickú fakultu na UK v Bratislave ale hociakú knižku o VŠ a ich fakultách si kúpim alebo to hladám na internete, nikde sa neviem dopátrať k tomu z čoho vlastne
záleží tam na tom čo chceš študovať. základom je tam test zo 4 častí: aktuálne informácie, história, čítanie s porozumením a logika. ja osobne som sa na ten test nijak zvláštne nepripravovala a spravila som ho s veľmi dobrým výsledkom
jeb na to. tie testy sa naucit neda. bud si sprosta a to nedas alebo si sprt co vie encyklopedie naspamat a to das. alebo stredna cesta ze to natipujes (co je asi najrozumnejsie) a bud das/nedas. cela nasa FIFUK stoji za velku PICU a ked vyrasties tak to pochopis
@eva612 áno viem už aké sú to okruhy ale chcela som skôr zistiť nejakú konkrétnu knihu alebo aspoň pracovný zošit s podobným typom otázok a úloh ale aj tak dakujem
@9siminka9 ale vieš podľa mňa tam na to veľa študovať netreba najhlúpejšia bola podľa mňa tá prvá časť lebo to aby si vedel všetko... ostatné dáš bez prípravy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.fphil.uniba.sk/fileadmin/user_...
» www.fphil.uniba.sk/index.php?id=47...
» www.fphil.uniba.sk/fileadmin/user_...
pokusim sa ti najst i nejake testy