Ahojte všetci, potreboval by som trošku poradiť s jednou vecou...
už skoro tri mesiace si na pokeci píšem s jedným super dievčaťom..zdalo sa to byť čím ďalej tým lepšie, páči sa mi a som z nej paf...písala mi už aj že ma má rada a pod...tak som ju
tak asi je hanblivá alebo čo a predsa len je to stretnutie s niekým z netu... najskôr to bude asi tak ako hovorí @4 - bojí sa, že ju znásilníš a zabiješ, resp. to isté, ale v opačnom poradí
@jurro4033 ináč najviac ma zaskočilo to, že vieš, kde býva, poznáš jej meno, vieš, kde má schránku ja by som sa ťa na jej mieste už bál... a prečo máš na všetkých fotkách bosé nohy? dúfam, že tie fotky nevidela... lebo to by všetko vysvetľovalo
takto: viem kde býva aj meno ale to by som tam musel stvrdnúť hodne dlho sme od seba vzdialení blbých 15 km...vekový rozdiel je asi takýto: ona 16 a ukončila práv ZŠ, ja skoro 19 a na krku maturita ...tak že možno aj ten rozidel..neviem fakt....
strejdabob: cítim sa tak lepšie nič viac, nič menej ok dám tam aj iné alebo ich zmažem
to mi pripomenulo mňa a môjho frajera chudák, toľko krát ma volal vonku a ja som ho stále odbíjala s odpoveďou nie až mi ho ľúto bolo sama neviem, čoho som sa bála, ale dačoho som sa bála..asi som sa len chcela ubezpečiť, že neurobím chybu keď sa s ním stretnem.ale to v takých prípadoch nikdy človek nevie veľmi som sa bála vety: "ak sa nestretneme, končíme spolu." ale našťastie nedal pokoj netlač na ňu. Hlavne, nekonči to len preto, že sa ona nechce stretnúť. daj jej ešte čas..aj keď viem že donekonečna čakať nemôžeš, ale..
to si vravím aj ja že by som si to potom vyčítal keby som jej povedal koniec no vravela, že mi to jedného dňa splní, že pôjdeme von..tak v to verím...i keď sa toho bojím že z toho bude iba "pokecové kamarádstvo" ale môžem byť rád aj za to, že sa celý večer aspoň nenudím..ale rád by som sa preniesol trošku do reality
@jurro4033 to chápem. veď ak ti povedala, že jedného dňa pôjde, tak len buď trpezlivý.ale nesmieš si od toho nič sľubovať, sklamanie je potom o to horšie.
@jurro4033 je úžasné,čo si pre nu spravil,aké romantické,v dnešnej dobe sa to už naozaj nevidí ,wau,klobúk dole
a noo k probléímu,pozri,ak má 15-16-tak sa bojí a proste je asi hanblivá,alebo čo ..ale no ..istotne ťa má aj ona rada ako ty ju,ale nechápem prečo akože nechce ísť von,ked asi bývate kdesi blízko seba,kedze si jej to hodil do schránky ...nechápem dobre,alebo žeby sa zabávala ?pochybujem ....neviem,musíš ty vedieť,aká je ,čo od nej môžeš čakať,my ti tu márne budeme radiť,čo a ako ..ale cháepš zase nemôžeš nasilu ju nútiť ,aby šla s tebou von,ale teraz cez to leto by si to mohol veru inak vymyslieť ale neviem ako
ja si myslím že nechaj to tak plávať ja som to zažila povedala som chalanovi že teraz nemôžem inokedy lebo som sa hambila prvý krát a ked som ho už volala ja tak povedal niečo iné že potom raz takže vidíš nedopadlo to dobre tak nieviem ti extra poradiť ale mál by si nechať trocha čas možno ani sama nevie čo chce ale zas ak ťa má rada tak nevem v čom je problém ?::::::
Spravil som to z toho dôvodu, že je to už fakt nevídané napísať list, obzvlášť v tomto veku teenagera...no asi som si od toho veľa sľuboval...no jej prekážajú také veci, trebárs keď ma mama vyženie od PC v noci alebo ked niekam idem tak bola strašne náladová no najkrajšie bolo v ten deň ako som jej to tam vhodil sme si písali asi do druhej do rána....dám jej teda ešte čas a skúsim vydržať
tak jej navrhni, ze by ste sa stretli v spolocnosti kamaratov, ak mate nejakych spolocnych...Ak nie, skus sa s nou dohodnut tak, nech niekam pride s kamaratkami (npr. kupalisko, bar, restika,...), ze tam, budes aj ty s kamaratmi a ked bude mat chut porozpravate sa, pojdete sa niekam prejst..alebo sa aspon uvidite......aalebo ešte čakaj, aby na vaše stretnutie dozrela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
strejdabob: cítim sa tak lepšie nič viac, nič menej ok dám tam aj iné alebo ich zmažem
a noo k probléímu,pozri,ak má 15-16-tak sa bojí a proste je asi hanblivá,alebo čo ..ale no ..istotne ťa má aj ona rada ako ty ju,ale nechápem prečo akože nechce ísť von,ked asi bývate kdesi blízko seba,kedze si jej to hodil do schránky ...nechápem dobre,alebo žeby sa zabávala ?pochybujem ....neviem,musíš ty vedieť,aká je ,čo od nej môžeš čakať,my ti tu márne budeme radiť,čo a ako ..ale cháepš zase nemôžeš nasilu ju nútiť ,aby šla s tebou von,ale teraz cez to leto by si to mohol veru inak vymyslieť ale neviem ako