kamka povedala, ze je divne, ze mame couple kefky podla mna je divne, ked ma nejaky par jednu spolocnu kefku wtf? kefka, uterak, chodidlosmirgel, sprchova hubka a podobne su pre mna osobne veci, hnusi sa mi predstava, ze to mam po niekom pouzivat, aj ked je to frajer. ale zas ja aj kefu nerada poziciavam ked sa chce dakto ocesat :s
ani rovnaký uterák nepoužívame... a je iné francúzsky bozk a zubná kefka, keď to tu chcú niektorí zrovnávať, lebo pri francuzáku si nevyberáme navzájom jedlo zo zubov
@15 je to trochu dosť to isté, tá kefka je možno o trošku hygienickejšia, tú po použití opláchneš, ústa si po bozku nevyplachuješ a to sa ti počas neho do úst dostáva kopec bordelu z úst toho druhého.
chcela som to tu i skôr písať, že nie, nemám(e) takéto za potreby ani niesom kefkofetišista, ale dávnejšie som čítala nejaký článok kde ženská písala že zdieľať kefku je základ (čo mi prišlo že wut O_o ) tak som chcela zistiť či len ja som divná.
ja som mala cely zivot strasne psycho z toho ze by som si umyla zuby niekoho kefkou prislo mi to najnechitnejsie na svete stale som si predstavovala ze si rano omylom vezmem mankinu kefku a zomrem proste no a podla toho som zistila ze moj chlapec je ten pravy ze som zistila ze by mi az tak nevadilo umyt si zuby jeho kefkou
je to hlavne nehygienické a tým pádom je to dosť nechutné pre mňa ( porovnávať to s dotykmi pier, jazykov a výmenou slín je zbytočné, pretože pri kefke je to úplne o niečom inom )
čiže určite by mali mať každý svoju vlastnú, v opačnom prípade je to už ich vec každý to berie inak
s nikym!
mozno ak by si on zabudol a strasne by chcel, tak by som mu ju požičala no, ved aj tak, ako bolo vyššie spomenute, vymiename si mikrofloru pri bozkavani, ale proste mne to pride s tymi kefkami trosku nechutne, raz sa mama pomylila a umyla si zuby mojou kefkou a obe sme boli z toho dost nestastne
čo všetko zo svojho tela si vymieňajú/zdielajú dvaja popartnerovaný ludia, tak čistiaci prostriedok na ktory napadá i tak trilion organizmov a čo ja viem akych zhlukov atomov a molekul kym to tam trčí v pohárku , by nemal byť nejaký big deal podla mňa .D
Neviem, v ktorej chorej hlave môže vôbec vzniknúť čo i len náznak tohto nápadu akože jasné, že v rámci sexu sa dejú aj väčšie "nechutnosti", ale tieto dve oblasti asi treba oddeľovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
No offence, nedalo mi to proste
chcela som to tu i skôr písať, že nie, nemám(e) takéto za potreby ani niesom kefkofetišista, ale dávnejšie som čítala nejaký článok kde ženská písala že zdieľať kefku je základ (čo mi prišlo že wut O_o ) tak som chcela zistiť či len ja som divná.
čiže určite by mali mať každý svoju vlastnú, v opačnom prípade je to už ich vec každý to berie inak
mozno ak by si on zabudol a strasne by chcel, tak by som mu ju požičala no, ved aj tak, ako bolo vyššie spomenute, vymiename si mikrofloru pri bozkavani, ale proste mne to pride s tymi kefkami trosku nechutne, raz sa mama pomylila a umyla si zuby mojou kefkou a obe sme boli z toho dost nestastne
í