športujem každý den (bicykel, beh,stolny tenis), jem zeleninku a ovocicko, mám vela spánku, dostane sa mi do tela vela H20 a zeleného čaju. Myslím že to so mnou nieje až také zlé, ako si občas myslim.
starám sa síce už menej ako voľakedy ale tak čas na posilku si nájdem aspoň občas ... zabehám si občas "moc nepijem" a to jest asi všetko .. bývalo to lepšie cvičil som skoro každý deň a tak ale teraz na ot nemám čas a chuť
behávam viac-menej pravidelne od 15tich rokov, hrávam futbal, florbal, bicyklujem dosť často a jem to, čo mi chutí a jesť zdravo v dnešnej dobe? nebuď smiešny
behám, cvičím, pijem len čistú vodu, snažím sa jesť zdravo a dodržiavať také veci ako raňajkovať a večer veľa nejesť, ale mám veľké problémy s tým že neodolám sladkostiam
Nestarám sa nejako extra. Aj keď mám 5 kíl podváhu ( dnešné aktuálne zistenie ), nejem veľa a snažím sa mať aspoň raz za čas nejaký pohyb. Ale stále mám pocit, že pre seba robím málo.
Hm. Som dlho reprezentat SR v biketriale a preto som veľa veľa na bicykli, okrem toho nejaký ten beh, XC kade tade povláčim, občas nejaký zjazd, práve som začal s crossfit-om, ktorý ma veľmi zaujal a chytil. Okrem toho je v príprave vždy už dlho veľa brušákov, klikov, švihadlo. Popri tom sa snažím stravovať zdravo, len občas som moc pažravý - jem skôr objem ako nezdravé. Takže sa snažím starať nejak o telo, aj keď to nie je moc sláva v poslednej dobe (preto ten crossfit)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale seriózne!
Behať budem tiež onedlho a taekwondovať keď budú peňáze.
a postava je viac menej len vedlajší produkt pre mňa
@heatrow "moc nepijem"