ja si myslím, že by si si mal vybrať to, čo ťa viac baví, pretože stráviť 5 rokov učením sa niečoho čo ťa nebaví, nie je nič moc
no a ak ťa obidve uvedené veci bavia rovnako, tak ja osobne si myslím, že v budúcnosti bude skôr nedostatok technikov ako ekonómov, pretože je teraz taký trend, že veľa ľudí chce študovať ekonómiu a myslím, že nebude o nich až taký veľký dopyt... takže z tohto pohľadu budeš mať ako technik menší problém sa niekde uplatniť, ale až tak do hĺbky do toho nevidím a asi bude treba zvážiť aj ďalšie faktory
na 70% technická, pretože tých 30 nechávam keby náhodou (čo sa nestane) by sa musela otočiť ekonomika slovenská k lepšiemu, aby ťa mali kde zamestnať...momentálne však určite technická!
ic na ekonomicku a popritom sa uc programovat a pocas studia si hladaj brigadu v perspektivnej zahranicnej firme so zameranim na it support. it bude furt in a budu za to slusne peniaze.
debilný školský systém, zabila by som ešte raz tú marhu čo to zaviedla..okej základná a nejaké dva roky strednej pohode, ale na ktorú marju aj vysoká??! človek aby zabil najlepšie roky v škole ne (ach)
Že čo sa viac oplatí. viem že dnes ľudia neštudujú, kvôli sebe a že chcú niečo v živote dosiahnuť, čiže má už čosi také ani neserie.
Chlapče to ako keby si mal vo vrecku 10 centov a spýtal by si sa, že čo je lepšie Audi A8, alebo Lexus RX 450h, síce vyberať si môžeš, či chceš auto skôr do terénu, alebo na rýchlu jazdu po diaľnici, limuzínu, no záleží od toho, že či nato máš a podľa toho sa hlavne rozhoduješ a nie podľa toho čo sa ti viac oplatí, či?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no a ak ťa obidve uvedené veci bavia rovnako, tak ja osobne si myslím, že v budúcnosti bude skôr nedostatok technikov ako ekonómov, pretože je teraz taký trend, že veľa ľudí chce študovať ekonómiu a myslím, že nebude o nich až taký veľký dopyt... takže z tohto pohľadu budeš mať ako technik menší problém sa niekde uplatniť, ale až tak do hĺbky do toho nevidím a asi bude treba zvážiť aj ďalšie faktory
ano je to skvela skola, uplne najlepsia ale nechce sa mi citat ako sa vola.
vies, v dnesnej dobe, hospodarstvo, priemysel, vedu nemozu riadit ludia po 2 rokoch stednej skoly
to ako myslíš toto ?
Chlapče to ako keby si mal vo vrecku 10 centov a spýtal by si sa, že čo je lepšie Audi A8, alebo Lexus RX 450h, síce vyberať si môžeš, či chceš auto skôr do terénu, alebo na rýchlu jazdu po diaľnici, limuzínu, no záleží od toho, že či nato máš a podľa toho sa hlavne rozhoduješ a nie podľa toho čo sa ti viac oplatí, či?