raz nám učiteľka ukázala MMS čo jej poslala kamarátka - práve narodeného bábätka.. a učiteľka na účte sa netajila tým, že väčšinou má rada piatky, lebo sa občas ide "rozbiť".. a má vycapené aj fotky z chaty na fb a tak.. bola to dobrá učiteľka..
podla toho kolko ma rokov...ak sa blizi k seniorom je to smer blazinec ...ak ano mozno sa tam stretne s nasim ucitelom ktory nam hovoril vety ako:"vy nevychovane zveri!" alebo..."budte ticho debily!"
ale inak ma napadlo.. tiež matikárka.. polovicu hodiny zabila tým.. že nám rozprávala príbehy z mladosti kedy koho zbila, že sa naučila hrať šach po ceste na turnaj a skončila druhá, čo spravila jej dcéra janka alebo jej syn.. a tak tie príbehy pozná celá generácia školy..
poslala by som ju do pice, keby sa na mojom (maturitnom) predmete zaoberala niecim inym ako ucenim a este by za to brala aj peniaze ...na to ja do skoly nechodim!
jediný predmet kde sa niečo podobné je informatika, alebo sa to len možno mne zdá lebo Michal iba mne ukazuje fotky čo spravil cez výkdend ale zvyšok učiteľského zboru je totálne pribrzdení...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(aj nam zabil ucitel celu informu ukazovanim fotiek a rozpravanim ako skakal bungee a robil v amerike a co lepsie ako keby nam daco dal robit)
@kaylee sak mne je to jedno aj tak nikdy nepocuvam jej keci o matike a uz vobec nepočitam matiku
@smileynikacmuq tesne pred 40-tkou