Nebol som tam, hanbil by som sa tam byť, videl som v telke tích primitívov ktorí si vypýtali mikrofon, -velka hanba pre rekreačnych huličov
Je rozdiel ked chce debil zlegalizovať alebo dekriminalizovať aby mohol huliť už ozaj nonstop skunky tlačit do gebule 15 krat denne
A je rozdiel ked o to žiadaju normalny inteligetny ludia ,ktorí vedia aspon aj inteligentne odôvodniť že prečo... proste hanba, toto čo som dnes videl v telke to jak v piatok večer keby daju niekomu miktofon pred držku
Bola som a myslím, že to dopadlo super. Holé hlavy nebudú spať celú noc, že nesplnili svoj cieľ (aj keď aký ich cieľ je, to asi nevedia ani oni sami .
Každopádne to bolo super a som rada, že som sa mohla zúčastniť takejto akcie... Teda, aj keď sama nič nezmôžem, snažím sa za (minimálne) dekriminalizáciu bojovať najviac, ako sa dá, aj keď ako hovorím, jediné, čo môžem ja osobne robiť, je prejaviť svoj názor. A to aj robím.
Ak by som tam bol tak jedine na to aby som fízlovi zobral obušok a tým mladým jebol každému aspoň raz po lebeni s ním. Pretože ak si myslia že toto je dôležité riešiť ako prvé na Slovensku, tak majú pekne vyhulené mozgy. Veď som včera videl v TV, tie vyhulené mozgy ktoré majú problém s artikuláciou už teraz. Dekriminalizácia podľa mňa tu nebude určite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja mam marihuanu v pazi. nechcem a ostatnych neriesim
Je rozdiel ked chce debil zlegalizovať alebo dekriminalizovať aby mohol huliť už ozaj nonstop skunky tlačit do gebule 15 krat denne
A je rozdiel ked o to žiadaju normalny inteligetny ludia ,ktorí vedia aspon aj inteligentne odôvodniť že prečo... proste hanba, toto čo som dnes videl v telke to jak v piatok večer keby daju niekomu miktofon pred držku
Každopádne to bolo super a som rada, že som sa mohla zúčastniť takejto akcie... Teda, aj keď sama nič nezmôžem, snažím sa za (minimálne) dekriminalizáciu bojovať najviac, ako sa dá, aj keď ako hovorím, jediné, čo môžem ja osobne robiť, je prejaviť svoj názor. A to aj robím.
@h8u druha veta ... keď tu bude tisicsedemstotridsiata diskusia s nazvom "vaš najobľubenejši vyrok/citat" tak tam skopirujem toto
Óó, ďakujem, bude mi cťou