ale co stee ... ved ta voda je v pohode ... len trosku zelena obcas ... neviem ako to je teraz .. ale tak ono to je na konci leta nenormalne ... na zaciatku je uplne .. ked som po pas vo vode tak vidim este kamienky ... ale to som mal asi 10 rokov asi kratke nohy co ja vem .. teraz moc k vode nechodim .. jedine tak sa ozrat na chatu.
milujem síravu ............citim sa tam jak doma .........poznam ju ako vlastnu dlan...co neplati ked sa pije vela alkoholu. som 4 hodky bludil po kamenci a hladal chatu, kt. je na medvedej ...........ako sirava 4-ever .........a cistota vody ma nezaujima, niesom rybar a nekupem sa tam (na to su predsa bazeny )........pekny pohlad na nu mi staci
tak aktualne info na sirave je zima bol som tam na dozvukoch to bol hukot za chemezom na chatke zabity vsetci do jedneho sme boli o tretej sme si spievali elan stuzkovu akoze dost brutus a na siravafeste som bol a loobili sa mi aj tie menej zname kapely jak w3 a potom hlavny tahaaak kabaaaat a polemici samozrejme bolo to supeeeer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale na sirave skoro nic nie je.. jedine v lete Sirava fest s kopou otrepanych skupin(cest vynimkam... Polenmiiiiiic) uvidim co bude tento rok
a k tej vode: voda obsahuje PCB látky, ktoré vypúšťalo Chemko Stražské.... viac na » www.greenpeace.org/slovakia/press/...
ak nieco napiste... som dobrovolnik greenpeace