Inak aj ja viem cestovať v čase, ráno sa zobudím na pištiaci budík a potom sa na chvíľu ponorím do svojho vnútra a keď otvorím znovu oči vypľuje ma to späť do lineárneho času posunutého tak že je po všetkých prednáškach.
Ved je z Pezinku tak čo sa čudujete ? Chodí na striedačku raz do ústavu to ma určite kúsok od domu a potom asi niekam už musí dochádzať do bordelu a tam hned aj povie budúcnosť . Inak neviem potom kde inde môže byt zamestnaná ved tie šaty hovoria za všetko . Jedine že by bola modelka
ľudia, vy ste strašne prijebaní... to som ešte ani nevidela toto... ja jej verím a nevidím dôvod, prečo by nemala hovoriť pravdu... odsudzujete, čo nepoznáte... jebe vám to z dnešného sveta na hlavy, každému by som odporučila stráviť v pralese mesiac... dnešný svet vás modeluje ako skurvene podvoliteľnú plastelínu... ovcéé !
a tú ženu obdivujem, viem o čom hovorí... rada by som sa s ňou stretla...
@trdelniiiq cestovat v case moze tvoje astralne telo...za predpokladu ze fyzicke telo spi zatial co tvoja mysel ostava hore...je to sucastou astralneho cestovania a da sa to trenovat...nieco podobne ako ked snivas...bohuzial vela ludi tomu neveri a potom tu padaju take prijebane komenty ako tych par nadomnou
dpc keby si aspon natrenovala co im povie ja nwm co akoze tym chcela povedat ? dokazat ? jedine to ze je jebnuta a ten konec to zabil ze chce ist tancovat k Lacimu Strike-ovi
no citam si tak komenty nadomnou a hovorim si ,, sak ok ja mozno takymto veciam aj trochu verim ale v jej podani to je neco hrozne , nevedela povedat nic co by nam aspon trochu vysvetlovalo co akoze chce , robi alebo ja nwm co vlastne
@kosmiklove tak minimalne to ako hovorila, ako to vsetko, co sa jej podla nej stalo prezentovala atd..je tu ista moznost, ze tak poblaznene vyzerala prave preto, ze bola mimo z toho co sa jej prihodilo, ale tiez je tu aj ta moznost ze sa len snazila zviditelnit..a osobne, aj ked na take veci verim, tak jej by som neuveril ani pol slova..uz len kvoli tomu ze sa sama chcela zviditelnit, tym ze im pisala a tiez ze chce tancovat s lacim strikom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
..kvak..
Chudiatko, len dúfam že ju to nebolí
a tú ženu obdivujem, viem o čom hovorí... rada by som sa s ňou stretla...
..kvak..
kedze uz mam malicke skusenosti tak verim
LIKE!!!
co je na nej take posahane? Podla mna je uplne normalna..