ja som sa s ním popasovala bez manuálu. Možno má niekto doma, ja som na nete tiež nič nenašla. Skús ešte pozrieť nejaké foto fóra, tam možno niečo nájdeš
haha, som sa osral het najprv som mal "zenit" miesto "vydavat", ale potom som pozrel, ze Idea, tak som to zmenil, aby to bolo v sulade so zenskym rodom ale potom to stratilo tu slovnu hracku ale nevadi, aspon je to este trapnejsie, ako by to bolo
ale aspon odpada ten problem s tym, ze si starsia. uz chapem - ty chces mat 11 rocneho zenicha!
Načo ti je manuál? Časy nastavuješ kolieskom, clonu na objektíve, naľavo pod páčkou/kolieskom pretáčania filmu máš niečo jak expozimeter - musíš ten krúžok zarovnať s tyčkou a tým si vlastne na stupnici zistíš čas a clonu. Zenity sú podľa mňa dosť jednoduché, po chvíli na jeho ovládanie prídeš určite sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mne prídu všetky zenity ako jednoduche stroje,a velmi podobne,tak vraj navod na zenit e je v podstate skoro rovnaký
ale aspon odpada ten problem s tym, ze si starsia. uz chapem - ty chces mat 11 rocneho zenicha!