@4 lebo sa nechaju balit v dopleri od 18 rocnych (minimalne) a vyuzivaju v prospech to ze vyzeraju vyspelejsie a potom sukaju o zivot inak osobne poznam baby ktore jebali uz v 12
@10 ja som si vsimol len to ze fyzicky su vyspelejsie o tie dva roky...ale napriklad chalan v 14 sa hra pc hry ale dievca v rovnakom uz veselo s niekym sulozi...ak je toto vyspelost
@15 ved hej nehovorím že všetky ale tak približne všeobecne preto si aj hladajú zväčšia starších (ale tie blbé lebo si chcú len dokázať že su vyspelejšie ale nie su .. ale však najdu sa prípady ktoré su primitívnejšie ako keby mali 10 hold každý sme nejaký
no podla mna ked chlap prepacte zavyraz pretrtka 10bab alebo cim viac ich prefikne tym je vecsi machcer ale cim viac chlapov ma ze na tym je vecsia kurwa proste s tym sa nic nenarobi to je asi us od praveku nejak tak zakodovane pretoze viac nez 1000spolocenskych kultur bolo polygamnych to znamena ze muz mal viac zien ale kazda zena len jedneho muza
ach nejako som sa možno zamotala proste ja ti to ako mám dokázať? nečítaš nepozeraš nič? proste to tak je že približne o tie dva roky a nie len psychicky ale aj fyzicky a to že je nejaká 14 blbá neznamená že nie je vyspelejšia lebo môže byť blbá rovnako aj potom
No ja som tak trochu narážal, že táto téma o skazených deťoch bola na svete vždy a nikdy sa nedospelo k ničomu inému ako, že oni sú haranti a my ostatní, čo i len o kúsok starší sme strašne dobre vychovaní a slušní
Inac, nech sa na mna nik nehneva ale zeny su v dnesnej dobe vo veeeeeeeelikaaaanskej vyhode ze su zeny. Chlapi to maju dneska horsie. Aspon ti s obycajnym prijmom. V BA teda urcite.
Tak som myslel ze ked by som sa zastavil s obyc Favoritom tak na mna kazda zvysoka jebe (naco okolky?) a bracho co zaraba pooodstatne viac ma bab kolko chce. Lebo ma prachy, drahe auto predvadza sa. Ja to nerobim preto som kokot a nikoho nemam. Tot vsjo. Nejake otazke?
Ja som nevravel, že nie si dobre vychovaná ... Ani nenaznačoval ani nič
Len sa mi táto téma zdá mierne patetická a bezcieľna ...
A s internetom majú mladší aj lepší prístup k ľuďom, ktorí majú skúsenosti a môžu sa anonymne poradiť so všetkým okolo sexu, aby sa nestalo nič neočakávané
Keď si dajú pozor, prečo by nemohli aj mladší intímne žiť?
@67 ak čakáš takú čo ide na peniaze tak jasné že nemáš.. mne osobne na takých veciach ako su peniaze nezáleži a nechápem také baby čo s toho maju okrem pekného svetríka :/
@68 no tým som chcela povedať že maju prístup k strankám pre viac ako 18 ročných kde stačí zakliknuť že viac ako osemnásť majú a môžu sa kochať tým čo by normálne videli až v staršom veku proste predbiehajú dobu a nič s tým neurobím ani táto tema s tým neurobí proste je to len diskusia ako všetky tieto diskusie tu kt. s ničím tým o čom sa diskutuje neurobi ale aspon každý môže vyjadriť názor
@66 to je tak trochu pravda niektori musia fajcit, lebo ked prestanu maju problemy, ale myslim ze v tej chvili uz moc zdravi nie su.. len im to zmiernuje tazkosti...:p
52: máš niečo proti ročníku 93, chlape? Nenávidím z celej duše, keď niekto hádže ľudí do jedného vreca len podľa veku, pretože to je maximálna stupidita, ale už som mimo témy, tak sorry. A ja osobne si nemyslím, že sú ženy viac promiskuitné..
@74 povezdme ze z toho rocnika poznam desiatky az nie stovky dievcat...a z tych dievcat je pannien menej ako prstov na jednej ruke a pritom su z roznych socialnych vrstiev...ak si este panna tak prepac
@78 tak potom nemôžeš čakať že ti taká baba dojde k autu to bud práveže rád a obyčajným babam je jedno aké maš auto takže k autu ti tiež nedojdu musiš hladať inde ako na parkovisku
@79 no ja len myslím že vdaka tým stránkam vedia viac ako by ešte mali teda môžu vedieť ale potom to láka skúsiť.. a jediné fora o kt. viem že sa niečo možno vyriešilo tak to sú snád len birdz fora
@80 obycajnym babam je jedno ci ma chlap auto alebo nie ...poznal som jedno dievca ktore povedalo mojmu kamaratovi ze mozu spolu chodit ked si kupi auto
@80 JJ, uz som hladal aj na autobusovej stanici a furt nic. Jednoducho je to fakt. A ked som konecne nejaku nasiel tak ju kamaratky prekecavali ze som iba blbec, ze so mnou toho moc nezazije. Nuz co dodat prachy su prachy a zivot kratky
@85 no vedieť o nom môže ale ked má niekto trinásť nie je ani zdaleka tak pripravený a vyvinutý ako človek starší
proste ale väčšina ludí teda detí a teenegerov je takých že čo vidi a počuje u spolužiakov tak to musí skusiť.. nehovorim ja som tiež našla časopisy ocinove ked som mala asi 10 a už som vedela o čo ide ale ja som sa o nič nepokušala ani v 15 proste každý roznmýšla inak
@89 ja viem že nie každého ale priemerné iq spoločnosti dokazuje že väčšinu to ťahať bude ked im to bude dovolené tak preto to dovolené nie je lebo celkovo aj ked si to môžu myslieť že to bude dobré proste nie vždy to tak je (neviem či som sa vyjadrila teraz chápatelne
pretože 13 ročný človek nie je pripravený nie len psychicky ale aj fyzicky na sex preto je to zakázané :/ aby sa to aspon obmedzilo lebo keby je to dovolené určite by toho bolo viac
no proste len že vela ludí si aj myslí že sú pripravených lebo su akože zamilovaný alebo možno aj naozaj ale čo poznám väčšina to olutuje preto si to myslím a zaleží aj od toho kde ten človek žije.. v akom podnebí na akej časti zemegule lebo ludia v rôznych častiach dospievajú inak to potom berem že aj v 13
Je pravda, ze holky zacinaju so sexom ovela skor ako chalani, lebo vyzeraju na svoj vek vyspelejsie. 12-rocna holka uz ma kozy, vyzera na 16, citi sa na 20, rozumovo decko, roztiahne nohy a uz je z nej zena. Chalan ktory ma 12, by to sice chcel, no nema s kym, lebo holky v jeho veku sukaju so 16-rocnymi a starsia mu neda. Takze mu neostava nic ine len pockat par rokov a stane sa centrom zaujmu 13, 14 rocnych.
A zasa ked ma chalan uz 16, tak 16-rocne holky az sukaju s 20 a viac rocnymi.
@97 to presne vystihol...vacsina dievcat co poznam je takyto style..i ked poznam aj dievca co ma uz skoro 18 a chodi s 15 rocnym ...a ako mozu byt dievcata psychicky vyspele ked si myslia ze na sex su uz v 13,14tich pripravene ??...hmm..ale je aj vela vymnimiek..je to dost aj individualne
Ktomu ze baby zacnu skor so sexom to potvrdzuju aj studie..takze je to fakt chalan zacne so sexom neskor a je to logicke...baby si vyberaju nie vzdy ale vedsinou starsich partnerou teda maju aj skor sex xhalani si vyberaju mladsie maju teda aj neskor sex...baby su skor na to pripravene teda aj preto ..a chalani nie takze je to fakt ved studie a ankety hovoria za vsetko tak sa baby necerte...a preco baby maju vedsie sklnony k promiskuite..aj toto neopisuje kazdu ale vedsinu no preto lebo to mate v krvi...prepacte ale zase len otom hovoria studie...teda sa mi to nechce rospisovat lebo vas by to urazalo ale je to fakt ved kuknite net s tymito temami ale myslim kde sa tomu venovali vedci a vedkine a zavery su furt rovnake..a je to aj vidiet bohuzial ..myslim je to vidiet aj v realite: disappointed:
Jediné čo môžem zmeniť, že odteraz už len chalanov s autami
To že baby začínajú skôr by som ešte dokázala pochopiť a vedela by som s tým možno aj súhlasiť - ale aj tak je to individuálne, pretože na druhú stranu je dosť dievčat ktoré si to svoje "poprvé" šetria pre "toho pravého", čo zase chalani nerobia.
Ale s tou promiskuitou si myslím že ženy nie sú promiskuitnejšie, len v dnešnej dobe sa to ešte stále mužovi ľahšie odpustí než žene...
P.S.: Dievčatá vo veku cca. 14 (a menej) nie sú ešte pripravené na sex, väčšina z nich to robí len preto "aby boli in", "lebo aj kamarátka to už robila" prípadne "toto je určite tá pravá láska a on chce sex, tak mu dám z tej nekonečnej večnej lásky"
@103Tak že vek vhodný na prvý sex mám dávno za sebou
Ja bit tebou tak ten postoj zmenim lebo dopadnes ako vsetky kravy co su na peniaze a na auta osukana a na druhy den ci mesiac ani nepozdravena to chces???...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
Ale tak sranda musí byť, no ...
mali by ste prestať čítať bravíčko a podobne asi... lebo neviem kde na to furt chodite
takže toto je len otazka nazoru
každý je iný
No možno pre to, že bývajú vyspelejšie ...
To je dôsledok vyššej fyzickej vyspelosti ...
ja som v 14 nesuložila a poznam niekolkych chalanov čo už v trinastich.....
proste nejde o pohlavie ide o celkovu vychovu, a rozum daneho CLOVEKA nie pohlavia....
@21 aha! chcu si dokazat, ze su vyspelejsie ale nie su takze to znamena, ze v skutocnosti nie su vyspelejsie!
inak holy dnes ti ide karta
Ale sú, rovesníci báb v puberte často vyzerajú ako ich o pár rokov mladší bratia
A prečo rozum?
Staršie ... No on vyzeral vyspelejšie a to bol taký veľký frájo
A pásy cudnosti boli cool
a dam trosku hlupy priklad ale napriklad Slash suložil prvýkrát v 12 rokoch s 26 ročnou.... lentak mimochodom...
@29 tvoja otázka je trochu nepochopitelna...ale myslim že rozum s tým ma dost spoločneho
Ja sa nepýtam či má, ale prečo?
A ešte prečo je nepochopiteľná? ja proste neviem prečo ...
Si nevidel v south parku tento diel?
» www.imdb.com/title/tt0882614...
Tam bol zhruba štvorročný s svojou učiteľkou v škôlke
@40 njn stary dobry south park skoda tieto nove serie uz nepoznam
Ja viem, že tu je na takéto výlevy z dnešného dňa asi 10 tém, ale mňa strašne štve keď mi niekto niečo nedôvodní ...
37 bolo na 36
A ktoré sú to tie dnešné?
o dva roky mladšie?
@50 podla mojich prieskumov su najhorsie rocniky 93-94...teda co sa tyka dievcat...ale mozem sa mylit
no dobre teda
Podľa mňa sa ale aj tak za tie 4 roky doba moc nezmenila ...
aj vtedy sa len frflalo aké sú deti skazené, aj teraz tak
Nie si ty ten malý ulízaný v obleku s falošným anglickým prízvukom, ktorého furt v telke dávajú?
No ja som tak trochu narážal, že táto téma o skazených deťoch bola na svete vždy a nikdy sa nedospelo k ničomu inému ako, že oni sú haranti a my ostatní, čo i len o kúsok starší sme strašne dobre vychovaní a slušní
No to treba Aby sa ľudia trocha uvedomili a prestali fajčiť ...
Ani jeden človek, ktorého som sa spýtal prečo fajčí mi to nedokázal rozumne zdôvodniť
Len čo potom so štátnym rozpočtom?
Asi budú musieť legalizovať mäkké drogy a presunúť spotrebné dane na tie ...
Ja som nevravel, že nie si dobre vychovaná ... Ani nenaznačoval ani nič
Len sa mi táto téma zdá mierne patetická a bezcieľna ...
A s internetom majú mladší aj lepší prístup k ľuďom, ktorí majú skúsenosti a môžu sa anonymne poradiť so všetkým okolo sexu, aby sa nestalo nič neočakávané
Keď si dajú pozor, prečo by nemohli aj mladší intímne žiť?
Robí ich to skazenými? Ak áno, prečo?
No to je fakt, že fajčiarov cigareta upokojuje, ale to nie je dôvodom začatia s cigaretami ...
Ono ich to totižto upokojuje len kvôli tomu, že sú závislí ...
No a tie zdravé cigarety to je ozaj dobré
@68 praveze oni si to nepozru skor si vyhladaju sexpartnera ako toto
@68 no tým som chcela povedať že maju prístup k strankám pre viac ako 18 ročných kde stačí zakliknuť že viac ako osemnásť majú a môžu sa kochať tým čo by normálne videli až v staršom veku proste predbiehajú dobu a nič s tým neurobím ani táto tema s tým neurobí proste je to len diskusia ako všetky tieto diskusie tu kt. s ničím tým o čom sa diskutuje neurobi ale aspon každý môže vyjadriť názor
Radšej negeneralizujme
No čo sa týka tých stránok, hej, pravda ...
Aj keď si myslím, že tie stránky ich až tak nepoškodia, ale to je na dlhšiu debatu
A podľa mňa by sa našli aj témy, ktoré "niečo vyriešili" resp. niekam sa pomocou diskutovania dospelo ...
Teray mi prepáč, ale neverím ti, že máš u všetkých tých báb dôveryhodné informácie o tom, či sú, alebo nie sú panny ...
No veď ja som myslel konkrétne tuto na fóre už by sa nejaká rozumne ukončená debata našla
No ale prečo viac ako by mali vedieť?
Ak je mladý človek rozumný a dáva si pozor a je so všetkým, čo mu treba oboznámený, prečo by nemohol mať sex, alebo by nemal o ňom vedieť ...
proste ale väčšina ludí teda detí a teenegerov je takých že čo vidi a počuje u spolužiakov tak to musí skusiť.. nehovorim ja som tiež našla časopisy ocinove ked som mala asi 10 a už som vedela o čo ide ale ja som sa o nič nepokušala ani v 15 proste každý roznmýšla inak
No veď neťahá to každého k tomu aj v nižšom veku ...
Ale keď už človeka pôsobí pud tak je na to biologicky pripravený a prečo by nemohol aj v 13?
- teraz myslím logicky, nie čo sa týka zákonov - ...
Ale teraz som nehovoril o zákone, ten nech kľudne ostane, nejak mi to je zatiaľ dosť jedno
Ale všeobecne o dôvode, prečo by to robiť nemali ...
Kto cíti poterbu sexu tak je na to zrejme z hľadiska prírody pripravený
A psychicky, neviem, je možné, že máš pravdu v tomto ...
A zasa ked ma chalan uz 16, tak 16-rocne holky az sukaju s 20 a viac rocnymi.
Tak to je podarená úvaha
@100 heh to je nezvyk ked 18 rocna suka s 15 rocnym
To že baby začínajú skôr by som ešte dokázala pochopiť a vedela by som s tým možno aj súhlasiť - ale aj tak je to individuálne, pretože na druhú stranu je dosť dievčat ktoré si to svoje "poprvé" šetria pre "toho pravého", čo zase chalani nerobia.
Ale s tou promiskuitou si myslím že ženy nie sú promiskuitnejšie, len v dnešnej dobe sa to ešte stále mužovi ľahšie odpustí než žene...
P.S.: Dievčatá vo veku cca. 14 (a menej) nie sú ešte pripravené na sex, väčšina z nich to robí len preto "aby boli in", "lebo aj kamarátka to už robila" prípadne "toto je určite tá pravá láska a on chce sex, tak mu dám z tej nekonečnej večnej lásky"
Ja bit tebou tak ten postoj zmenim lebo dopadnes ako vsetky kravy co su na peniaze a na auta osukana a na druhy den ci mesiac ani nepozdravena to chces???...