Čawte žienky .. ( aj muži no , aby ste neboli podceňovaní ) Mám jednu otázku.. hlavne pre ZADANÉ ..
Často sa mi stáva , že pri pozeraní nejakých stránok , a nudnom roll-ovaní nájdem napr. obrázok rozkošného dievčatka ..
A v tom ma napadne - aj ja ch
@beboo prečo si každý komu poviem že nechcem chlapa myslí to isté ? vobec nie , len ho nepotrebujem a na svete je ovela krajších a doležitejších vecí ktore robia človeka šťastného napríklad deti
málokedy ma to napadne ... niektorým ako @h8u tu bijú biologickehodiny alebo čo to je ako splašené, ale mne nie našťastie, aj ked obcas ma napadne, že ake by to bolo mat teraz dieta
ja to beriem, že pokiaľ to nevyjde, tak to nevyjde... myslím s partnerom. ale keď som bola trošku mladšia som chcela dieťa, no povedzme až príliš, chlap bol pre mňa skôr nástrojom, ako si niečo splniť, než naozaj partnerom. ale to nie je správny postoj...
@beboo "že by ste s ním nemuseli byť do konca svojho života.."
- to by bolo fakt také nerealistické, nemyslieť na to, že sa to niekedy skončí? Keď niekoho milujem tak mu dôverujem, a ona mne. Takéto myšlienky vyzerajú akoby to bola ľudská vypočítavosť, že ak ma tá žena omrzí tak odídem od nej. Nie je to ako pravá láska v dôvere, ktorá sa buduje časom na základe dobrého priateľstva. :letim:
@ no, však treba rozmýšľať ale nie tak negatívne v niečom čo máš sama v rukách. Keď je v tom slobodné rozhodnutie mať toho druhého rád, tak nie je dôvod aby sa to skončilo.
@beboo samozrejme, hovoril som to z jedného pohľadu, ale je v tom slobodné rozhodnutie milovať toho človeka v každej situácií. Ibaže niekedy človek situácie nezvládne a ani ten druhý mu nevie pomôcť, vtedy sa stráca zmysel byť oporou druhému a vtedy je možno lepšie to skončiť. Na taký vzťah byť treba hlavne psychicky vyzretý, aby tie situácie bol ochotný riešiť spoločne. Muži tak dozrievajú okolo 24. r. u žien niekedy možno skôr o pár rokov.
kupite v tescu tie krasne deti, normalne klonovane, zamrazene, date do mikrovlnky rozmrazit a hotovo, este aj vonat budu...a chlap staci na sukanie, asexualkam a vymletym feministkam ani to netreba
súhlasím s @37
a keď sa o tom niekedy bavíme, vždy to skončí tým, že deti nechceme vôbec (teda ja, on sa buď prispôsobí, alebo si vybaví vlastné - bezo mňa )
A k téme, ja už veľmi dávno viem, že veľmi chcem deti. Takže nad menami som rozmýšľala už miliónkrát, viem, že by som chcela dve, ideálne chlapec a dievčatko, ale samozrejme, keď už dojde k realite, tak hlavne nech sú zdravé.
Samozrejme, keď vidím milé deti, tak sa vždy usmejem, vždy mi to zdvihne náladu.
Či nad tým rozmýšľam...vždy som vedela, že chcem deti, reálne som nad tým rozmýšľala pri mojom ex a keby sa to nerozpadlo, asi by k nim aj došlo. Ale chvalabohu, nezamiesili sme
To zase nič nemení na tom, že bude úžasný otec. Minimálne, keď bude mať malé deti. Keď budú staršie, neviem...
S terajším si to tiež viem predstaviť, ale sme spolu krátko zatiaľ. Videla som ho, aký bol k deťom, keď si myslel, že ho nevidím a bol to krásny pohľad
Už sme sa aj bavili o deťoch (tak všeobecne). Každopádne, ak by s deťmi v budúcnosti nerátal a nechcel ich, nie sme spolu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@beboo : ked sa mam priznať nejako ich neriešim, a dosť pochybujem že sa to niekedy otočí a budem nejakého potrebovať.
... nie, ale ak by sa náhodou "podarilo", nechala by som si
@kto popri starostlivosti o tvoju telesnu schranku stíhaš aj matfyz ? tak s takým niečim som sa ešte nestretla
@fixa : je vela možností ako , určite s mojou kreativitou niečo vymyslíme
- to by bolo fakt také nerealistické, nemyslieť na to, že sa to niekedy skončí? Keď niekoho milujem tak mu dôverujem, a ona mne. Takéto myšlienky vyzerajú akoby to bola ľudská vypočítavosť, že ak ma tá žena omrzí tak odídem od nej. Nie je to ako pravá láska v dôvere, ktorá sa buduje časom na základe dobrého priateľstva. :letim:
a keď sa o tom niekedy bavíme, vždy to skončí tým, že deti nechceme vôbec (teda ja, on sa buď prispôsobí, alebo si vybaví vlastné - bezo mňa )
A k téme, ja už veľmi dávno viem, že veľmi chcem deti. Takže nad menami som rozmýšľala už miliónkrát, viem, že by som chcela dve, ideálne chlapec a dievčatko, ale samozrejme, keď už dojde k realite, tak hlavne nech sú zdravé.
Samozrejme, keď vidím milé deti, tak sa vždy usmejem, vždy mi to zdvihne náladu.
Či nad tým rozmýšľam...vždy som vedela, že chcem deti, reálne som nad tým rozmýšľala pri mojom ex a keby sa to nerozpadlo, asi by k nim aj došlo. Ale chvalabohu, nezamiesili sme
To zase nič nemení na tom, že bude úžasný otec. Minimálne, keď bude mať malé deti. Keď budú staršie, neviem...
S terajším si to tiež viem predstaviť, ale sme spolu krátko zatiaľ. Videla som ho, aký bol k deťom, keď si myslel, že ho nevidím a bol to krásny pohľad
Už sme sa aj bavili o deťoch (tak všeobecne). Každopádne, ak by s deťmi v budúcnosti nerátal a nechcel ich, nie sme spolu..