Je to smutne že v tejto dobe o láske človek počuje len tak možno z telky , ked kukne nejaky romantický filmík. No ženy nastavili vysoko laťku: peniaze, drahe auto, byt...Toto su len tri základné veci ktore by mal chalan mať aby upútal sympatickú ženu a je
nie všetky, ale bohužiaľ väčšina je iba na bohatých a finančne zabezpečených chlapov... aj podľa mňa je to dosť smutné ja som so svojim priateľom šťastná a ľúbim ho a je mi jedno ako je finančne zabezpečený..
Nejblíže k infantilnímu názoru mají ženy. Jejich orientace na bezprostřední potřeby života a empatii je blízká dětskému nazírání světa tak, jak se bezprostředně jeví v negativní zkušenosti a v interakci s nejbližšími lidmi či podněty, které jim skýtá praktický život. Myšlení se pro ně stává pouhým nástrojem k vyrovnání vlastních emocí s okolní realitou, k překlenutí vlastních frustrací, prázdnoty či stresových stavů. Jakmile je žena v pohodě, přestává myslet a začíná žít. Především pro ženy se hloupost stává ctností, zatímco moudrost založená na filosofii a vyšším smyslu poznání je jim výstřední exhibicí rozumu, taháním problémů tam, kde nejsou, nemístným problematizováním prosté skutečnosti nadutými muži, kteří se berou příliš vážně. Ženy a děti se bezpochyby příliš vážně neberou, dokonce ani nevidí důvod, proč by si tak měly komplikovat život. Více dobrot, požitků a radosti jim to určitě nepřinese. Společnost, která naslouchá ženám a dětem, je na nejlepší cestě k otroctví.
@Joanitto pocuje, ked takto rozmyslas asi ti chyba priestorove videnie...vidim, ze asi toho moc o zenach nevies, keby si vedel tak toto nenapises...a koho kks zaujimaju take o ktorych ty pises? Jebem do nich, ja ked budem mat peniaze tak to auto kupim priatelke, ktora bola a dufam ze bude so mnou roky a lubila ma aj bez auta a ne hentakej, ktora pri prvom rande caka na drahy darcek...po pravda s takou som este rande nemal...
v jednej knihe co som citala to jeden bohaty chlapik pekne vyriesil, tvaril sa, ze je nejaky chudobny obchodnik, vlacil holku po lacnych restikach (ona sa citila zle a furt si objednala to najlacnejsie) a po nejakom case jej povedal, ze ma miliony a chce ju za zenu učte sa
ok neber to vážne...chcel som vedieť či sa niekdo zapojí do diskusie a vidím že tema ženy a peniaze má dobru úroven, kludne píšte čo najviac svoje názory, prosím bez urážok... A všimol som si nejaku slečnu reagovať že preto som sám...to nieje pravda ja som zadaný už vyše roka a mám skromne a pekne dievča ...táto diskusia neobsahuje nič osobné
@Joanitto lenze z tvojho prispevku vyplyva, ze mas s tym zjavne problem a tak to aj vsetci chapu...nabuduce to skus naformulovat inak. Necuduj sa a neachkaj, tak to vyznelo pre vsetkych
ale zas nehovorte vsetky jake ste sväte... dobre mozno vy hovorite pravdu, ale urcite je na svete vela zien, ktorym zalezi len na peniazoch ! a ze vraj to su nazory zo stredoveku? to urcite chcete povedat ze dneska nesu taketo zeny? to je smiesne...
@mielikki dočítala si aspoň ten jeden článok do konca? nemyslím. jeho názor na ženy je len uzučkým výsekom jeho širokého záberu. pohľadaj jeho meno - tvorbu a uvidíš, že on ženy neodsudzuje za to aké sú, neviní ich z dekadencie ľudstva.
@krutafunebracka ja jeho názory nevydávam za svoje, ako to implicitne naznačuješ. okrem toho "kopírovanie" je legitímnou súčasťou tvorby názorov u každého: každý pozoruje okolie, selektuje vypočuté či prečítané a potom spája myšlienky, parafrázuje iných - dnes už sotva vymyslíš niečo nové.
@42 To som nepovedala, povedala som len, že to proste len skopneš a hotovo, žiadne zapájanie vlastnej hlavy, alebo aspoň k tomu niečo dodať, proste len skopírované.
tak vieš ja môjmu bratovi stale hovorím, keď lovíš medzi čupkami nebude to zadarmo vlastne muži hladajú tam kde aj oni patria, takže nájdu seberovné.chlap chce peknu mudrú tak isto môžu baby začat bedakat že pokial si na seba nedaju 5 vrstiev malty minisuknu a výstrih po pupok nik na ne nepozrie. ale uznavam dnešna doba je ťažka, lebo celková úroveň žien a mužov je nízka.
no samozrejme, že ideme všetky po peniazoch. čo by som asi tak celé dni robila, keby som sa nemohla vyvážať na dovolenky do zahraničia s jeho šoférom a nakupovať tam?!??!?!!!
ale prosim vas...nevravite o zenach ale o vyuzivacnych trubach ktorym absolutne nezalezi na tom aby bola milovana....takze myslim ze muzi ktorym su taketo babeny sympaticka si nic ine ani nezasluzia..ved kolko je na svete skromnych inteligentnych a prijemnych stvoreni...vela..ale tie sa typom z autami bytmi firmami obkolesenych luxusom nepacia takze maju co chcu...nechajte si peniaze...pokial nemate bohatstvo v sebe...
tak to ej rozhodne picovina,akokeby ja napisem ze chalanom ide len o peniaze a aby mali riadne auto a baby maju len na dve veci a ze vsetky prachy rpechlastate v krcme , tak chlapec zobud sa,teda chlapec no ams uz 24,je mi luto ze doteraz si eln take baby poznal,ale rozhoden nam nejde ôlen o prachy a nie vsetkym ,my si tez mozme mysliet ze sa obzerate len za epknymi vbabami,no povedzte si uprimne,ked ide pekan baba po ulici a ma vysoek topanky a minisuknu a peknu postavu ze sa za nou enobzrete a ked ide nejaka nezaujimava,nie zrovna najkrajsia s apr kilami naviac,otoci sa za nou niekto? no nemyslim ze az tolki,kolko za tou peknou anie sme len prizivnicky na niekom ,kto nam musi kupovat drahe darceky a neviem co,teda aspon ja ne,mne na tom nikdy nezalezalo ,na takychto naterialnych veciach,no envravim ze ked mam peniaze nekupim si nieco pekne na seba a ze nerada ankupujem,ale tak isto su omnoho dolezitejsie veci v zivote a nie sme bezcitne a zalezi nam dost na laske
lebo su tu aj holky ktore nepozeraju na bohatstvo ... uz sa mi stalo ze som prisla nato, ze dotycny je bohaty az po rozchode a podobne .. proste kto chce, tak za peniazami ide cely zivot, no kto chce lasku, lubi cloveka bez ohladu nato kolko ma penazii
nehádž do jedného vreca. máš aj pravdu, ale mňa niekedy chlap až uráža tým, ako mi strká do rúk peniaze. akoby som bola neschopná si ich zarobiť... ja nie som z takých, skôr dokonca opačný extrém hoci naozaj väčšina je takých, ale aj chlapi sú sprostí, že si to nechajú, aby ich baby vyciciavali... ja vôbec nehľadím na to kto má aké auto a účty v banke... chalani s ktorými som chodila boli študenti, ktorí na tom boli pomaly biednejšie ako ja a že som si tú kofolu zaplatila sama ma neštvalo ani trochu... ale k tým babám - oni sú šľapky, keď idú len po peniazoch a chlapi sú sprostí, keď sa nechajú zodierať! charakter baba zaplatí účet tak nepozeraj po takých, čo ťa zdierajú a bodka.
z teba mám pocit, že si mal max. jedno dievča, aj to sa nakoniec vyfarbilo - keď si otvoril oči, zistil si, že ťa len využíva.. /a možno ste spolu ani nechodili/. taktiež s tvojim postojom môže súvisieť vzťah s tvojou matkou, bez urážky
a teraz sa ťa pýtam.. myslíš, že keď je v sude jedno červivé jablko, ostatné musia byť zákonite tiež ??
mne na prachoch nezáležalo - nikdy!! dôležité boli pre mňa jeho oči, a dobré srdce - hlavne oddanosť.. ja si zarobím prachy, nepotrebujem aby ma niekto vyvážal v aute, ani nepotrebujem bývať v drahom dome !! to čo je dôležité vo vzťahu je, byť spolu aj keď skromne..
láska je láska - nevyužíva, neľutuje, nehodnotí sa.. !!!!!!
a teraz sa zamysli !
zober si úver na nejaký ten melónik dva - a o mesiac nám sem napíš, koľko lásky si si za tie prachy kúpil
ak sa cítiš ublížený, tvoje rozmýšľanie ani nemôže byť triezve - vychladni čím skôr,lebo keď máš horúcu hlavu, iba tu nasieraš ľudí, ktorí ti chcú ozaj pomôcť
doba nie je ťažšia - nemôžeš to porovnávať, ani ja.. lebo nemáš s čím. je aká je.
aj vtedy boli idioti aj idiotky - len sa museli poženiť a povydávať - lebo bola prísna verejná mienka a už v 20tke by si bola za starú dievku .. rozvody neboli v móde - kto sa rozviedol, tak sa o ňom šuškalo, že sa radšej presťahovali .. nebolo to vtedy prijateľné.. a potom, že máme toľko rodín s alkoholikmi, úchylmi a chrapúňmi sebeckými... sobáše - ale žiadne rozvody
dnes máme väčšiu slobodu, som rada, že žijem práve v tejto dobe
pozri, nejdem ti písať, že také nie sme, lebo takto priamo to asi neprijmeš a radšej sa ťa spýtam takto: keby som založila anketu Ide všetkým chlapom len o sex? čo by si mi napísal? Tak snáď, že nech nie som blbá a že to je len škatuľkovanie. No tak si to trochu prirovnaj. Neviem, odkiaľ si na to došiel, asi máš šťastie vyberať si také. Keď si budeš myslieť, že babu si treba vydržiavať, jasné, že taká sa na teba nalepí, aby to využila....Normálnu tým skôr urazíš. Ale možno len ja som divná a nesympatická a preto sa ma to netýka.
@takzvany@10 ak to sem skopčím a prepíšem na mužov, myslíš, že si v tých kecoch niekto všimne rozdiel? hlavne tá veta, že ženy sa neberú vážne, to počujem prvý krát v živote
nejde o porovnavanie s minulostou. termin "doba je ťažka" bola len fráza.a povedzme si úprimne ... mysliš že teraz je úchylákov, alkoholikov, kurvičiek, chrapúnov a sebcov menej ? smiešne...
tato doba je cisto materialisticka..k tym babam (cisto moje skusenosti) vacsinou su na peniaze da sa povedat tie najkrajsie tie su si toho aj patricne vedome priklad chodil som podla nazoru chalanov s najkrajsou babou na skole dosli mi peniaze doslova na druhy den uz som s nou nechodil potom vystriedala asi dalsich 7chalanov len zo skoly teraz ked ju vidavam niekedy vonku tak ide ona a za nou vzdy vlecie tak 3az5 dalsich chalanov..dalsi taky krasny priklad chodenie asi tak pol roka kopacky v den vianoc po odovzdani darcekov(nezabudnutelna spomienka xD)..ale zas nemozem sa stazovat mal som aj pekne vztahy ktore neboli len o peniazoch a tento co mam teraz uz vyse roka k tomu nemozem povedat nic zleho
ach..najprv by sa mali chlapi zamyslat nad pravopisom resp chybami co robia a potom zaparat...to,ze si natrafil akurat na take cupky ja ti za to nemozem..ale jedno je iste..taketo baby ISTO nie su sympaticke ako si to pisal...hh...sak boze,otvorte oci a skuste sa zamerat aj na ine veci ako,ze preco je na svete tolko ,,milych,smutnych" chlapcov...NEKUPUJTE OHROZENE DRUHY!!
kamoš toto nebolo o mne to bol čisto len námet na diskusiu nič viac nič menej...A ak si náhodou útočil o chybách v pravopise na mňa tak si kukni čo si za chybičky krásy v tvojom príspevku napísal ty...prejem ti pekný dník
PRE VŠTEKÝCH!!!!!!!!!! pozrite si ostatné diskusné príspevky a spočítajte kolko je tam názorov a potom kuknite tento a trošku porozmýšlajte nad tým PREČO práve tento vás zaujal až natoľko že ste museli prezentovať svoju mienku..... žeby bol Aktuálny? či náhodou zaujmavý?
@joanitto tak keď si tak šťastne zadaný už vyše roka tak potom na čo sa pozastavuješ vôbec nad ostatnými babami?? Podľa mňa je zbytočné zakladať takéto diskusie a písať špekulačné drísty o dákych sprostých babách keď tú najlepšiu vraj už máš ...
@joanitto náhodou toto je celkom zaujímava diskusia, a to je fakt lebo je tu dosť veľa príspevkov ale vieš nájdu sa vždy taký čo budú kritizovať ale to si netreba všímať
no fajn 15 ale spočítaj kolko ich je a to nieje žiadná súťaž , to je len ukážka čo koho tu zaujme a chce sa ktomu vyjadriť ...ktým tvojím 20 diskusiam to nieje bohviečo ked tam máš možno 50 názorov a ja som dal len jedinu DDDDDDD
už som ti vysvetlila, že nepotrebujem mať XY názorov... a dám si aj 50 ankiet a diskus.... lebo ak si si nevšimol moje anketné a diskusné otázky, pýtam sa len to čo ma zaujíma... a bohate mi stačí aj 5 príspevkov ... lebo ja tu nie som na pretekoch že koľko ľudí sa zapojí... tak sa uvedom konečne.
Mam 18 rokov to je pravda, no vyskusala som kadeco a v zivote mi neslo o peniaze, prave naopak, bohati chalani ma nikdy nezaujimali preto aki su....Vela bohatych mi naslubovali ze mi kupia auto, byt co len cem a ja som odmietla lebo to neni to co chcem....Vzdy som tuzila po laske, po cloveku s kym si rozumiem a nie po prachoch......nemam problem zit v chudobe aj ked je to neprijemne ale laska je na prvom miestne a absolutne na peniaze nikdy neprihliadam zaujima ma len jedno a to aky clovek to je...Dokonca ked mi chlapi navrhnu ze mi kupia nieco hodnotne, cokolvek skor mi to pride ..Ahoj mam chut si ta kupitD.....mi to pride neosobne, ludia s peniazmi su vacsinou ini...nie ludia co mi sadnu peniaze menia cloveka....Nikdy nepreferujem chlapov s peniazmi - ba prave naopak. A nemyslim si ze kazda zena ide po prachoch len tie co nejdu chlapy nechcu bo mozno niesu dost "pritazlive" a podobne....krasne baby vacsinou skusili kadejakych chlapov a preto uz radsej chcu tich s peniazmi....no nevem to je moj nazorD....o tom by sa dalo vela rozpravat ...ale keby som i vybrala chlapa kvoli prachom tak fuu uz by som sa na hawai teraz opalovala no city su city ....no chcela som tym iba povedat napr. Ja na peniaze NIESOM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
ale ak by nejaky bohac prisiel za mnou a poziadal ma o ruku...asi by som dlho nerozmyslala
Prosím ťa... hovoríš to tak ako keby boli také všetky... potom sa neučuduj že ťa žiadna nechce keď o všetkých máš takýto názor =p
A načo iné by ste asi tak boli?! Trapkovia.
daj si
» www.cez-okno.net/clanok/hloupost...
@krutafunebracka ja jeho názory nevydávam za svoje, ako to implicitne naznačuješ. okrem toho "kopírovanie" je legitímnou súčasťou tvorby názorov u každého: každý pozoruje okolie, selektuje vypočuté či prečítané a potom spája myšlienky, parafrázuje iných - dnes už sotva vymyslíš niečo nové.
bingo!
lebo su tu aj holky ktore nepozeraju na bohatstvo ... uz sa mi stalo ze som prisla nato, ze dotycny je bohaty az po rozchode a podobne .. proste kto chce, tak za peniazami ide cely zivot, no kto chce lasku, lubi cloveka bez ohladu nato kolko ma penazii
patri to aj ku holkam ale aj ku chalanom
takže..
z teba mám pocit, že si mal max. jedno dievča, aj to sa nakoniec vyfarbilo - keď si otvoril oči, zistil si, že ťa len využíva.. /a možno ste spolu ani nechodili/. taktiež s tvojim postojom môže súvisieť vzťah s tvojou matkou, bez urážky
a teraz sa ťa pýtam.. myslíš, že keď je v sude jedno červivé jablko, ostatné musia byť zákonite tiež ??
mne na prachoch nezáležalo - nikdy!! dôležité boli pre mňa jeho oči, a dobré srdce - hlavne oddanosť.. ja si zarobím prachy, nepotrebujem aby ma niekto vyvážal v aute, ani nepotrebujem bývať v drahom dome !! to čo je dôležité vo vzťahu je, byť spolu aj keď skromne..
láska je láska - nevyužíva, neľutuje, nehodnotí sa.. !!!!!!
a teraz sa zamysli !
zober si úver na nejaký ten melónik dva - a o mesiac nám sem napíš, koľko lásky si si za tie prachy kúpil
ak sa cítiš ublížený, tvoje rozmýšľanie ani nemôže byť triezve - vychladni čím skôr,lebo keď máš horúcu hlavu, iba tu nasieraš ľudí, ktorí ti chcú ozaj pomôcť
doba nie je ťažšia - nemôžeš to porovnávať, ani ja.. lebo nemáš s čím. je aká je.
aj vtedy boli idioti aj idiotky - len sa museli poženiť a povydávať - lebo bola prísna verejná mienka a už v 20tke by si bola za starú dievku .. rozvody neboli v móde - kto sa rozviedol, tak sa o ňom šuškalo, že sa radšej presťahovali .. nebolo to vtedy prijateľné.. a potom, že máme toľko rodín s alkoholikmi, úchylmi a chrapúňmi sebeckými... sobáše - ale žiadne rozvody
dnes máme väčšiu slobodu, som rada, že žijem práve v tejto dobe
@takzvany @10 ak to sem skopčím a prepíšem na mužov, myslíš, že si v tých kecoch niekto všimne rozdiel? hlavne tá veta, že ženy sa neberú vážne, to počujem prvý krát v živote
nejde o porovnavanie s minulostou. termin "doba je ťažka" bola len fráza.a povedzme si úprimne ... mysliš že teraz je úchylákov, alkoholikov, kurvičiek, chrapúnov a sebcov menej ? smiešne...