zaujimava otazka... neviem sice ake by museli byt dovody, aby toot platilo, v zasade vsak ked su dvaja spolu tak chcu spolu travit aspon nejaky cas.. a ak ten cas bude len vprostred noci.. bud sa musia prisposobit alebo asi nemozu byt spolu..
nevraviac o tom, ze ten cas by bolo potom lepsie zvacsa vyuzit aj produktivnejsim sposobom s ohladom na budovanie vztahu nez sexom.. v tomto zmysle je teda odpoved ano
@johnysheek dôvody môžu byť v podstate akékoľvek, dôležité je, že v tejto hypotetickej situácii tam nejaké sú.. ja som v tejto situácii a presne ako hovoríš, v poslednom čase máme toho obidvaja veľmi veľa, takže sme spolu menej, ako sme zvykli... a tak to riešime takto, že som u neho aspoň na noc, čo je ale časovo limitované a už začínam naozaj pociťovať nedostatok spánku (keď som uňho, vstávam o pol štvrtej a idem domov - samozrejme, nespím uňho vždy, len občas, ale k tomu ešte keď som u mňa tak vstávam o piatej, čo je tiež skoro)
Why not? ak by to bola šikovná žena čo by ma vedela nabudiť (kvalitný orál,...) tak by som sa jej tak odmenil sladko Lebo ja mám chuť stále hlavne keď sa zobudím a "on" vždy vstane skôr
@darkestangel keď ste obaja tak vyťažení... čo tak dať si napr. spoločný obed cez pracovný deň niekde v meste a pekne si to rozdať na nejakom netradičnom mieste
Podla toho kolko by to zo spanku ubralo a kolko spanku ti staci. Ja som dobu spanku skratil na 4-5 hodin, niekedy menej, ale je zo mna zombie. Uz tak fungujem par mesiacov a dost mi to zacina liezt na nervy.
Zo zaciatku vam to bude fungovat, ale casom to bude nahovno. Ja som teraz skoro vzdy nervozny, potom priatelka je zo mna nervozna a ach ...
neviem to mi príde ako zbytočná otázka, spával by som s ňou totiž vždy keby to šlo ... zo začiatku som tu otazku chapal ako ,,spanie pri sebe - spolu,, ale v každom pripade vždy by som radšej (spal-spal) s partnerkou, nechápem ako presne by mi to malo zasahovať do spánku, veď keď som unavený tak dospím neskôr alebo podobne ... iné situácie by nastali keby som bol hrozne unavený v noci že ani nevidím, to by som sa fakt zmohol asi len ,,spať,, s ňou, alebo by si kludne mohla zajazdiť ( to by ma určite aj prebralo k životu ) ...
no, proste ... radšej vždy budem spať s partnerkou ako si tým získať pol hodinu alebo hodinu spánku, veď to je smiešne aj keď spánok milujem
@rocafella@mojdedo@hetfield@melancholik nemyslela som tým sex, ten pokojne dáme večer ... a ranný sex je síce fajn, ale o tretej ráno je to skôr nočný ale potom je tu otázka, ostať, alebo ísť domov? spať 4 hodiny, alebo 5 a pol? (Oboje je dosť málo a v oboch prípadoch som nevyspatá, hold, ráno musím tak či tak vstávať skoro a deň mám nabitý)
@extraterrestrial spoločné bývanie plánujeme, ale momentálne nedovolia financie a zrejme to ešte zopár mesiacov tak ostane... viď vyššie, spánok mám krátky tak či tak, a už ma to začína vyšťavovať, asi už starnem...
@burble cez víkendy nemusíme vstávať, ale často máme cez deň aj tak samostatný program, ale som uňho
@salora ono keď môžme, tak sme spolu, ale väčšinou to nejde, obaja (alebo buď jeden, potom druhý niečo máme)
za mna urcite ostat...nie kvoli kalkulacii s casom ale proste nevidim dovod preco nezostavat...jedine ze sa priatel rozvaluje a ty sa nonstop na to budis ale to tiez nieje dovod...proste vyspat sa ved da normalne aj s nim nie?
@melancholik myslela som, že lepšie analyzuješ celý čas hovorím o tom, že keď spím uňho, tak je to na úkor spánku kvôli povinnostiam, samozrejme že mi je príjemné spať s ním, ináč by som toto vôbec neriešila
@jarmulkazidan o pol štvrtej vstávam, za polhodinu sa dám dokopy, ďalšiu polhodinu mi trvá cesta domov, s tým že ideálne by bolo byť doma už o piatej, lebo vtedy ide mama do práce... k tvojej otázke, mám malú sestru a nemôže byť ráno sama doma a musím ju budiť, robiť jej raňajky, desiatu, chystať do školy..
no moc som to nepochopil o tom case som uz mal dost vypite ale sak spat ako naozaj spat teda spite oddelene ked sa ti nepaci ze mu zvoni budik o stvrtej
@mayben všetci píšete o sexe, ja som tým fakt myslela spanie jedná sa čisto o váhu s dlhším spánkom verzus spánkom s partnerom, čo z toho preváži (bez faktoru sex)
Ahaaa..sorry asi som nadrzana alebo co mi je, ked son hned na sex myslela ......ale i tak, radsej by som spala s partnerom...bo hoc by som spala kratsie, no pri partnerovi sa vzdy lepsie, kvalitnejsie vyspim...som akasi pokojnejsia vtedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
nevraviac o tom, ze ten cas by bolo potom lepsie zvacsa vyuzit aj produktivnejsim sposobom s ohladom na budovanie vztahu nez sexom.. v tomto zmysle je teda odpoved ano
asi nie, som uz dost nevyspata a unavena aj bez toho, v poslednej dobe zasadne nevstavam na budik a zaspavam vzdy ked viac ako polhodinu sedim
ale ty to mozno zvladas, cojaviem
Zo zaciatku vam to bude fungovat, ale casom to bude nahovno. Ja som teraz skoro vzdy nervozny, potom priatelka je zo mna nervozna a ach ...
Obcas sa to da, ale nie pravidelne.
"Unho .... u mna" ... a co spolocne byvanie?
no, proste ... radšej vždy budem spať s partnerkou ako si tým získať pol hodinu alebo hodinu spánku, veď to je smiešne aj keď spánok milujem
@extraterrestrial spoločné bývanie plánujeme, ale momentálne nedovolia financie a zrejme to ešte zopár mesiacov tak ostane... viď vyššie, spánok mám krátky tak či tak, a už ma to začína vyšťavovať, asi už starnem...
@burble cez víkendy nemusíme vstávať, ale často máme cez deň aj tak samostatný program, ale som uňho
@salora ono keď môžme, tak sme spolu, ale väčšinou to nejde, obaja (alebo buď jeden, potom druhý niečo máme)
Aj mne je oveľa príjemnejšie spať spolu, ale toto ma vyčerpáva
Ale aj tak plati ano, mozme ist predsa spat skor.
ak hej tak by som to striedal a par dni spal unho a par dni doma