ženy čo vám vadí na ženách/ chlapi čo vám vadí na chlapoch?
bolo tu dost diskutovane forum ale v opacnom zmysle...teda zeny na chlapoch, chlapi na zenach. Lenze aj chlapi maju vztahy/priatelstva/kamaratstva s tym istym pohlavim, zeny predsa rovnako. Co vam teda vadi na rovnakom pohlavi?
na zenach mi najviac vadi ta falos, neuprimnost. vela z nich nie je schopna povedat pravdu do oci a intriguju za chrbtom. taktiez kamaratstva so zenami sa mi z tohto dovodu velakrat rozpadli. dokazu byt neuveritelne podrazacke a zle.
zeny:
povaha - uprednostnuju emocie pred racionalitou. ziju pre pocit a myslia si, ze tak, ako to vnimaju ony, tak isto to vnima aj druha strana. skratka robia to, na co maju chut a nie to, co im prinesie najvacsi osoh.
vyzor - maju chlpky nad hornou perou a naivne si myslia, ze ak su svetle a nie je ich vidno doma v kupelni, tak ich nevidno ani na dennom svetle.
niektorí chalani sú dosť egocentrickí, inak povedané aj jebnutí, aspoň som sa teda pohyboval dosť okolo takých ľudí, ale myslím si, že keď si človek uvedomí, že on si vyberá svojich kamarátov, tak si nájde takých ľudí, ktorí mu vyhovujú
Na ženách mi vadí naivita,súperenie kvoli chlapom,faloš, intrigy,ak sa správaju emocionálne a nie racionálne,ked čakaju že ak budu dobre vyzerať všetko im padne k nohám a hlavne ženy majte v ucte seba čiže nedať svoje telo prvej osobe ktoru milujem alebo tvrdí že miluje mna !! Emocionálna manipulacia žien,ked prisposobuju štýl okoliu,, premenlivosť,afektovanosť,neprirodzenosť,namyslenosť ,panovačnosť,hrubosť
Taká som si povedala že nikdy nebudem ale na druhej strane nemožem povedať že by mi to vyslovene žily trhalo, lebo mna to neovplyvnuje, len sa občas hanbím a snažím sa to príjmať tak že nikto nie je dokonalý a aj ja mám predsa chyby.
Že väčšina je iných v spoločnosti ženy ako normálne. Vyťahujú sa čo majú ,čo dosiahli atd. aj ked sa ich to nikto nepýtal.Niektorí sa predvádzajú a zhadzujú kamošov pred ženami. Tj. vadí mi egoboostovanie
Potom mi vadí,že málokto si vie priznat pravdu (to plati aj na zeny ale). Proste si bude tvrdit svoje až do krvi aj ked su všetky argumenty proti nemu.
Na chalanoch mi vadí
1.) agresívne správanie, machrovanie
2.) prehnane vulgárny slovník
3.) prehnané rozprávanie o sexe a veciach s tým súvisiacich
3.) ak zámerne nahlas prdia, grgajú a jednoducho sú nechutní.
Jedine co mi vadi na chlapoch je neuprimnost, ked dojde na debatu o zenach, vztahoch a priatelstvach (chlapi urcite vedia o com hovorim). Kazdy sa snazi posobit neskutocne cool, chladno a mampicisticky a preto sa o tychto veciach radsej bavim so zenami.
na zenach mi najviac vadi, ak sa nechcu co mnou vyspat...a na muzoch, ze z "kamarata" sa stane behom minuty velky balic, co vtipkuje na moj ucet, ak ma stretne s peknym dievcatom - i muzi dost superia o zena, nielen zeny
@17 jo toto by som jedine dal, aj ten egoboosting co tu niekto spominal, ako kazdy si niekedy prifarbime svoju story, aby bola viac cool, ale fakt to netreba prehanat
-že riešia uplne pi*oviny
-že su strašne podozrievavé
-a hlavne muži su lepší čo sa kamaratstva týka... ženy podla mna nie su celkom uprimne kamaratky. česť výnimkám samozrejme.
Na ženách mi vadí veľa vecí... Napríklad to jak nosia tu po*ebanú kabelku... jak keby mali zlomenú ruku.... alebo dosť nechutné mi príde keď nadávajú.... neznášam taktiež, že sú klebetnice a sú schopné aj všetky tajomstvá povedať (česť výnimkám), že strašne veľa ohovárajú, porovnávajú sa s inými, že takmer v kuse omielajú o tom aké sú nepekné, hľadajú na sebe chyby, ktoré si myslím väčšina chlapcov aj tak nikdy nevšimne... teda ak nejakú holku majú radi, myslím, že ju zoberú so všetkými jej zlými vlastnosťami a chybami a pritom budú v nej vidieť len to dobré .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
povaha - uprednostnuju emocie pred racionalitou. ziju pre pocit a myslia si, ze tak, ako to vnimaju ony, tak isto to vnima aj druha strana. skratka robia to, na co maju chut a nie to, co im prinesie najvacsi osoh.
vyzor - maju chlpky nad hornou perou a naivne si myslia, ze ak su svetle a nie je ich vidno doma v kupelni, tak ich nevidno ani na dennom svetle.
Taká som si povedala že nikdy nebudem ale na druhej strane nemožem povedať že by mi to vyslovene žily trhalo, lebo mna to neovplyvnuje, len sa občas hanbím a snažím sa to príjmať tak že nikto nie je dokonalý a aj ja mám predsa chyby.
Potom mi vadí,že málokto si vie priznat pravdu (to plati aj na zeny ale). Proste si bude tvrdit svoje až do krvi aj ked su všetky argumenty proti nemu.
na druhej strane tym, ze chlapi veci menej riesia, posobia viac bezcitne a viac nezaujato. vsetko ma svoje plusy a minusy.
1.) agresívne správanie, machrovanie
2.) prehnane vulgárny slovník
3.) prehnané rozprávanie o sexe a veciach s tým súvisiacich
3.) ak zámerne nahlas prdia, grgajú a jednoducho sú nechutní.
-že su strašne podozrievavé
-a hlavne muži su lepší čo sa kamaratstva týka... ženy podla mna nie su celkom uprimne kamaratky. česť výnimkám samozrejme.
ale takych poznam nastastie malo
nechce!
tak ništ