@bebekex Ego? Tssss. Ja som zmierený, že umriem sám. Ale tu ide o to, že všetky ženy hovoria ako neznášajú takých "dedinských jebačov". Čiže nabúchaný svalovec na audine, v hlave nasraté, kokot veľký a hlavne tučná peňaženka a že naopak chcú chápavého, inteligentného, citlivého chlapa, čo im bude večer čítať Shakespeara... Ale každá jedna z nich bude najšťastnejšia práve pri tom "dedinskom jebačovi".
@bebekex Tak jasné, že to neplatí na 100%. Ale rovnako nemôžu ženy generalizovať, že sa im nepáčia chlapi s dredami alebo že počúvajú slovenský rap. Aj tie najväčšie puritánky by urobili výnimku keby sa im niekto váááážne páčil. Mne sa nepáčia zrzky, 98% čo som kedy videl sa mi vôbec nepáčili. Ale poznám jednu čo je vážne pekná. Moje generalizovanie platí v dostatok veľa prípadoch aby sa som z toho vyvodil, že vo väčšine prípadoch to je "pravidlo".
ked je priliš hlučny celkovo cholericke povahy, keď sa príliš predvádza, keď sa správa k žene, ako k podkategórii, keď príliš lichotí, keď má taký ten neprirodzený líškací štýl, keď má fúzy..
Keď príliš stavajú na svojom vzhľade a majú potrebu spomínať, akí sú u žien žiadaní.
Keď sa v niečom nevzdelávajú.
Keď sú necitliví a vulgárni voči iným ľuďom.
@emzaaak mam v pici dakoho skatulkovat, uz som na to dost stary ... ale len tak ad hoc
ad hoc1 ... moja spoluziacka z vysokej uz 10 rokov tvori par s mojim spoluziakom zo zakladnej a strednej, ktory bol este aj pocas tej strednej presvedceny, ze moje meno sa na konci pise s t namiesto d ... a to dokonca ani neni ziadny dedinsky nabuchany jebac, nema audi atd ... proste nepochopitelna vec pre mna
ad hoc 2 ... dalsie pomerne pekne dievca, aktualne chodiace na vysku sa nahana za brachom, ktory neze ju ma v pici, ale je duchom slobodny clovek, holdujuci alkoholu a zabavnym dievcatam ... jebac to asi je, ale audi tiez nema, sice zarobi ale aj rychlo pusti, de facto je v kuse bez penazi ... cize daco bude asi aj pravdy na tom tvojom konstatovani
Keď sa správa ako keby zjedol všetku múdrosť sveta.. Ze on všetko zažil alebo jeho kamaráti /tky a potom dáva rady mladším... Ze nedokáže odpovedat na otazky... Keď sa hrá na bad boya a pritom sa len strapnuje... Ze sa snaží zapadnúť do spoločnosti a meni seba len aby zapadol čiže skúša cigarety a možno aj drogy.. Ako fakt nič proti ale tým zhadzuje seba... Keď nedokáže vidieť svoju hodnotu bez týchto látok... Ked svojim humorom uráža iných a keď ten humor není vôbec vtipný ale skôr trápny... Keď vidí iba seba =narcis....
@emzaaak vieš, budú ťa presviedčať že to tak nie je, ale je to tak. Akurát si nevidia asi ďalej od nosa, lebo úzke okolie môže klamať. Podobne ako sa tu všetci čudujú, kto dnes ešte volí Smer-SD... Tak nejako ... väčšina...
najviac ma odpudzuje namyslenost. ked si mysli, mam modre oci, zabodujem, budem drzy jak kkt a mam ju hned v posteli to ma vie naozaj okamzite vnutorne odpudit na galaxiu daleko a vacsinou sa to viaze aj na nejaku hlupost (neinteligenciu) a nevychovanost. proste ked nie je mily a dobry, pripadne ked si mysli, ze vzhlad a povaha sa nejak vylucuju a ked mas jedno, vyvazujes druhe. NIE! nestojim o to, aby mi lichotil nejaky...ble. lebo to mi nelichoti. naopak. a ked si mysli, ze ma prevrati celu naruby, ze sa zblaznim a z lasky k nemu, aby som ho dostala schudnem od okamihu, co ho prvy krat uvidim zacnem sportovat, jest len cisto zdravo, pred nim chodit len namalovana, bude sa mi pacit len on, zatial co on na mna bude stale kaslat a podnecovat moju ziarlivost a ked si mysli, ze negativnym chovanim ma k niecomu donuti. to vo mne len vyvola odpor...hej a este aby som sla na nejaku plastiku a neviem co. kamo preber sa. a pozri sa na seba este raz. lebo nic na svete nezmeni dovody pre co som taka, aka som. a tomu ty nerozumies. hlavne aby som urobila nieco preborne, tazke a a trapila sa az do skonania, to by ho teda konecne presvedcilo ze som ho hodna. nech kvoli nemu trpim. no naozaj uz len po takej laske tuzim proste hlupak
Keď nemá riadne auto, nie je frajírek a je slušný a teraz vážne:
Pre mňa je celkom odpudzovák, ak nosí 3čká s obrázkami žien..ak má dačo také dokonca vytetované, tak to ma presmeruje úplne. (Ok, keby mal 14-15 tak to ešte pochopím...ale toto proste nie.)
Nemohla by som fungovať s výbušným človekom, cholerikom, pretože sama som dosť výbušná a stresáčka a potrebujem pri sebe kľuďasa, ktorý ma upokojí. Takže keď je agresorko, to ma odpudzuje.
Keď sa volá Peter
A @7
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Bože prečo
Keď sa v niečom nevzdelávajú.
Keď sú necitliví a vulgárni voči iným ľuďom.
A keď im chýbajú základné hygienické návyky, ofc.
Ale co tych 7 hviezd?
ad hoc1 ... moja spoluziacka z vysokej uz 10 rokov tvori par s mojim spoluziakom zo zakladnej a strednej, ktory bol este aj pocas tej strednej presvedceny, ze moje meno sa na konci pise s t namiesto d ... a to dokonca ani neni ziadny dedinsky nabuchany jebac, nema audi atd ... proste nepochopitelna vec pre mna
ad hoc 2 ... dalsie pomerne pekne dievca, aktualne chodiace na vysku sa nahana za brachom, ktory neze ju ma v pici, ale je duchom slobodny clovek, holdujuci alkoholu a zabavnym dievcatam ... jebac to asi je, ale audi tiez nema, sice zarobi ale aj rychlo pusti, de facto je v kuse bez penazi ... cize daco bude asi aj pravdy na tom tvojom konstatovani
Špinavé nechty.
Prepotene oblečenie.
Prskanie slín pri rozhovore na všetky strany.
Okrem chrobáčika môjho nunununu
a teraz vážne:
Pre mňa je celkom odpudzovák, ak nosí 3čká s obrázkami žien..ak má dačo také dokonca vytetované, tak to ma presmeruje úplne. (Ok, keby mal 14-15 tak to ešte pochopím...ale toto proste nie.)
Nemohla by som fungovať s výbušným človekom, cholerikom, pretože sama som dosť výbušná a stresáčka a potrebujem pri sebe kľuďasa, ktorý ma upokojí. Takže keď je agresorko, to ma odpudzuje.
Keď sa volá Peter
A @7
Dobre, už končím