preto muz jej musi povedat, co ma vediet a co ma chciet
feministky tvrdia opak, lebo same nic nevedia, a same nic nechcu v skutocnosti....ved si vsimnite, ze uz maju zeny hlasovacie pravo, najnovsie budu kvoty pre zeny v politike, platy sa takmer dorovnali, a ony stale tvrdia, ze su utlacane
@klaudiqaaa preto som napisal "takmer dorovnali", a znamena to, ze sa nadalej vyrovnavaju...ale tvoju nevsimavost beriem v pohode, ved si zena...
btw zo zakona zena za ROVNAKU pracu nemoze dostavat menej v statnych instituciach..to, ze si zena v sukronmnej firme vypyta menej ako jej muzsky kolega, je len jej chyba, lebo nevie, co chce a kolko toho chce....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ano, vsetko treba generalizovat -.-'
zena nic nechce
preto v stredoveku mal kon vyssiu hodnotu ako ona
preto muz jej musi povedat, co ma vediet a co ma chciet
feministky tvrdia opak, lebo same nic nevedia, a same nic nechcu v skutocnosti....ved si vsimnite, ze uz maju zeny hlasovacie pravo, najnovsie budu kvoty pre zeny v politike, platy sa takmer dorovnali, a ony stale tvrdia, ze su utlacane
btw zo zakona zena za ROVNAKU pracu nemoze dostavat menej v statnych instituciach..to, ze si zena v sukronmnej firme vypyta menej ako jej muzsky kolega, je len jej chyba, lebo nevie, co chce a kolko toho chce....
zeny vedia
Ale zas čo poznám aj osobne podaktoré tak sa prikláňam k možnosti 1