Ženy! Prečo keď Vás muž začne ukazovať záujem tak vy automaticky máte menší a menši záujem, a keď Vás muž ignoruje tak máte záujem zrazu vačší? Možte mi niektorá vysvetliť tú logiku? .... Alebo to len ja mám také štastie na také typy žien?! ....
A ty taký nie si ? každý človek má túto tendenciu.... "ja ťa/to chcem" a keď mám to/ťa tak postupne stráca človek záujem pretože si zvykne na to že to je samozrejmosť... a keď to/niekoho človek stratí alebo má pocit že stráca tak už začne robiť všetko len aby nestratil...toto neplatí pre ľudí ktorý majú neustále strach že stratia...takýto ľudia bojujú stále za tú vec/človeka ale toto tiež nieje najlepšie... najlepšie je keď sa človek naučí vážiť to čo má a váži si to aj tá druhá osoba a dávajú si to najavo
Nehľadaj v tom logiku, oni Tak nefunguju. Ženy nechcu šaša čo bude skakať ako budu piskať, ale takeho, čo vie buchnuť po stole - treba si uvedomovať tu mieru snahy kam až siaha, či to neposobi kontraproduktivne
@alex458 problém je v tom, že dotyčný zrejme nemá na mysli takúto situáciu, keď majú záujem obaja, ale len jedna strana - vždy buď on, alebo ona, ale nie obaja
@martin1995 No to si mal asi smolu na ženy. Ale zase nepočúvaj tých ľudí (väčšinou chlapi), ktorí tvrdia že To je proste ženská logika, nedáva zmysel a my sa s tým musíme zmieriť.
Áno, nájdu sa aj takéto ženy, čo hrajú rôzne "hry", akože hra na nezáujem, hra na mrchu... ale to je naozaj len konkrétny typ, normálne sa takto nechovajú.
Okrem toho, aj chlapi majú svoju sprostú logiku, vždy sa nájde aj taký typ chlapov, čo hrajú
nerobia to len zeny a tiez to neznasam.. ked sa musim snazit vacsinu casu len ja..pride mi to akoby sa tomu cloveku vnucujem a som nieco menej nez on, je to pre mna ponizujuce a nevydrzim to dlho robit...
na druhej strane som asi kus pokryteckeho hovna, lebo to tiez robim (ale len tu cast s tym, ze zrazu mam akoby mensi zaujem)..obzvlast ked zacnem mat o toho cloveka zaujem aj ja..ale ja som tak trochu psychicky dojebana, tak neviem ci sa mam davat ako priklad toho, ze preco to ostatne zeny robia
@bunat Presne - ale tak to je vždy, nie? Proste, vždy musí byť niekto prvý, kto začne "bojovať" o toho druhého. Len v niektorých romantických filmoch je to tak, že sa obaja zamilujú naraz a vyvíjajú rovnaké úsilie. V realite taký pár nepoznám. Keď niejaká žena prejavý výrazný záujem ako prvá - v tej sekunde strácam záujem ja. A je to aj presne naopak - pritom väčšina žien tvrdí, žeby s tým ako prvé nikdy nezačali, lebo to je úloha muža. Proste, všetci sme divní - a čudujem sa, že niekto vôbec niekoho má
A so ženami je ten problém, že keď sa snažíš málo - spýta sa, prečo sa nesnažíš viac. Ok - keď sa snažíš viac, povie ti, žeby bolo dobré spomaliť. Ok - keď spomalíš, vyčíta ti, že si vtedy a vtedy nespravil to a to - nevšimol si si ju, a vraj žena musí mať pocit, že si ju všímaš. V poriadku, dám jej najavo, že si ju všímam - a zas je problém, zas to treba zmierniť. A človeka ide z toho jebnúť
@James98 Ja to mam skor tak, ze ked ma niekto zaujem, tak som v tom, ze si len zo mna robi srandu a akonahle si zacnem uvedomovat, ze to nie je sranda, tak rusim postupne kontakt a robim vsetko pre to, aby som si to pokazila...a potom revem do vankusa...nerobim to schvalne, neviem preco to robim, ale viem, ze ked to takto bude pokracovat dalej, tak ostanem navzdy sama..
A v realite si vsimam, ze je to praveze take vyrovnane s tym "bojovanim"...co mi aj dava zmysel, lebo tazko vznikne vztah, ked chce a snazi sa len jeden..
Pretože existuje pevne stanovené množstvo záujmu medzi ľuďmi, ktoré sa prelieva z jednej strany na druhú ako voda v nádobe, do ktorej niekto stále kope - to je práve tá vzájomná interakcia, to kopanie, čiže v dôsledku tohto fenoménu nie je nikdy rovnaké množstvo vody na oboch stranách.
@bunat Tak to už ozaj hraničí s psychickou nevyrovnanosťou Ale zažil som to už zo strany ženy. Neni to nejako zvláštne. A niekedy chcú obaja - ale sú určité okolnosti kedy to nejde.
tiez som si v tom najprv nerozumela,ale po rozbore svojho spravania viem,ze jednoducho rada zavolam von danu osobu hned ako mi to zide na um,prva napisem...samozrejme chcem vidiet,ze je to vzajomne,aby to nebolo len na mne,aby som teda vedela,ze nie som otrava...ale viac mi vyhovuje,ked tie veci mozem urobit ja.
Netreba si z toho robit tazku hlavu, neber to vazne.
Vsetky tie rady ze mas byt alfasamec a ze sa mas pred zenami hrat na nedostupneho atd atd su PICOVINA. Ked si normalny tak ta chce takeho aky si.
Zaroven si ale treba uvedomit svoju hodnotu a nepredavat sa pod cenu, nerobit zo seba zalubeneho kokotka (toto je jedine v com maju pickuperi pravdu) ktory jej znesie aj modre z neba.
Lebo potom su dve moznost:
a) bud zena strati zaujem
b) nestrati zaujem ale budes pod papucou
Treba byt zdravo drzy a sebavedomy a zaroven jej dat najavo ze ta pritahuje aj sexualne. Cim viac hier paralerne rozohras, tym viac mas sanci ze dostanes co chces a ono to potom narasta geometricky a mozes to riesit rad radom, to je proste matematika.
Dík všetkým za reakcie, ... zistil som že v podstate som nezistil nič nové, ženy sú proste stvorenia ktoré asi nikto nikdy nepochopí (neberte to vo zlom) ... len sa pýtam prečo to stále musí byť s Vami všetko zložité, nejak ma to prestáva baviť a to pritom mám len 20 rokov ...
ja to robim tak,že maximálne 3x jednoznačne prejavím náklonnost (zavolám von ked uz vie ze sa mi páči) a ked nevidím z opačnej strany záujem (nepise prvá,vymýšla si že nemoze lebo je unavená atd.) tak dalej prestanem uplne komunikovat s tou osobou z vlastnej iniciatívy a len odpovedám na jej otázky. Pretože ked niekto nemá záujem tak nemá záujem no nebudem sa nikomu prosíkat a nikomu vnucovat. Ak má záujem ma to dat najavo,nedostupné pičoviny sa ja nehrám
@bunat Inak to som zistila aj ja, keď má niekto trochu väčší záujem tak ja sa sťahujem do ulitky
@martin1995 k tvojmu poslednému komentáru- prečo to musí byť také zložité? pretože ženy (a ľudia všeobecne) sú zložité tvory. Keby sme boli všetky jednoduché a hlúpučké naivné stvorenia, mali by ste to s nami ľahšie. Ale naozaj by si chcel s takou ženou tráviť zvyšok života? Ver, že taká priateľka by ťa veľmi rýchlo omrzela. Aj muž potrebuje po svojom boku partnerku, s ktorou sa môže normálne na úrovni porozprávať.
podľa mňa to nie je celkom tak. keď má žena vážny záujem, tak to prejavením náklonnosti nepokazíš. zastrašíš ju tým len v prípade, že váha a nie je si istá, či Ťa chce. existujú však aj iné situácie, preto treba ku všetkým pristupovať individuálne. napr. keď dievča namotávaš a potom ju začneš ignorovať, prestaneš sa ozývať, tak v nej logicky vzbudíš zvedavosť a tým zvýšiš jej záujem - nebude chápať, čo sa stalo, začne byť paranoidná, bude pochybovať o Tebe, o sebe, či niečo nepokazila, bude chcieť zistiť čo sa stalo.. odrazu sama napíše, zavolá, ozve sa. myslím si, že je to prirodzené, každý človek bude pátrať, keď v jeho živote nastane náhly nevysvetliteľný zvrat udalostí. čím menej informácií získa, tým viac si bude domýšľať, prifarbovať, dovedie ju to až na kraj šialenstva a miestami môže konať až psychopaticky. ďalšia možnosť je, že ju budeš ignorovať od začiatku. ak sa jej budeš páčiť, bude to pre ňu výzva. ak sa jej páčiť nebudeš, bude Ťa považovať za "toho čudného nepríjemného chlapíka", ktorému je lepšie sa vyhnúť. bude sa Ťa viac báť než obdivovať a nebude mať o Teba záujem ako o muža.
@atropabelladona takže poučenie na záver: S nikým si nič nezačínať, byť 4ever alone. Ušetríš čas, trápenie, starosti. No kto by chcel niekoho, kto chce vás ? ... ibaže by to bol nejaký model/modelka alebo fakt jedna/jeden z tých ktorí sa vám páči/a ...
@wistingher podľa mňa to nie je až také tragické. u nás s priateľom to bolo tak, že ja som bola sympatická jemu, on mne tiež, rozumeli sme si, mali sme podobný pohľad na svet a budúcnosť, bolo nám spolu dobre.. a tak nejako prirodzene sme sa pomaly dali dokopy. človek nemusí byť dokonalý, stačí, že nájde niekoho podobného ako je on sám.
@wistingher nie je to len o šťastí. moje predošlé vzťahy boli úplné fiasko, ale práve vďaka zlým skúsenostiam som pochopila čo hľadať a čomu sa vyhnúť. paradox je, že okolie ma od toho vzťahu odhováralo, no ja som bola tvrdohlavá. človek by sa mal sústrediť najmä na to, či má s tým druhým spoločné predstavy o budúcnosti, nemal by od toho druhého očakávať, že sa časom zmení a určite by nemal zásadné témy riešiť za pochodu. ďalšia zásada je sa neponáhľať. ak majú dvaja predpoklad byť spolu, tak spolu budú a keď si nesedia, tak to ponáhľanie nevyrieši. človeku, ktorý žije v ríši fantázie a ideálov nepomôže ani šťastie. šťastie praje rozvážnym a pripraveným.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
šak ked ma chlap zaujem, a ja mam zaujem onho tak čo budem riešiť? a opačne
Áno, nájdu sa aj takéto ženy, čo hrajú rôzne "hry", akože hra na nezáujem, hra na mrchu... ale to je naozaj len konkrétny typ, normálne sa takto nechovajú.
Okrem toho, aj chlapi majú svoju sprostú logiku, vždy sa nájde aj taký typ chlapov, čo hrajú
na druhej strane som asi kus pokryteckeho hovna, lebo to tiez robim (ale len tu cast s tym, ze zrazu mam akoby mensi zaujem)..obzvlast ked zacnem mat o toho cloveka zaujem aj ja..ale ja som tak trochu psychicky dojebana, tak neviem ci sa mam davat ako priklad toho, ze preco to ostatne zeny robia
A v realite si vsimam, ze je to praveze take vyrovnane s tym "bojovanim"...co mi aj dava zmysel, lebo tazko vznikne vztah, ked chce a snazi sa len jeden..
Tvoj vzťahológ hniso
Vsetky tie rady ze mas byt alfasamec a ze sa mas pred zenami hrat na nedostupneho atd atd su PICOVINA. Ked si normalny tak ta chce takeho aky si.
Zaroven si ale treba uvedomit svoju hodnotu a nepredavat sa pod cenu, nerobit zo seba zalubeneho kokotka (toto je jedine v com maju pickuperi pravdu) ktory jej znesie aj modre z neba.
Lebo potom su dve moznost:
a) bud zena strati zaujem
b) nestrati zaujem ale budes pod papucou
Treba byt zdravo drzy a sebavedomy a zaroven jej dat najavo ze ta pritahuje aj sexualne. Cim viac hier paralerne rozohras, tym viac mas sanci ze dostanes co chces a ono to potom narasta geometricky a mozes to riesit rad radom, to je proste matematika.
@martin1995 k tvojmu poslednému komentáru- prečo to musí byť také zložité? pretože ženy (a ľudia všeobecne) sú zložité tvory. Keby sme boli všetky jednoduché a hlúpučké naivné stvorenia, mali by ste to s nami ľahšie. Ale naozaj by si chcel s takou ženou tráviť zvyšok života? Ver, že taká priateľka by ťa veľmi rýchlo omrzela. Aj muž potrebuje po svojom boku partnerku, s ktorou sa môže normálne na úrovni porozprávať.