Poznáte prípade že dievča žiadalo partnera o ruku? Nedávno som bola pri takom prípade a priznám sa, že žena keď si kľakne pred mužom vyzerá určite lepšie ako keď je to naopak, muži vtedy vyzerajú dosť slabí a zženštení.
klacanie je americky zvyk, nechapem jeho miesanie do europskeho stylu zivota a celkovo hlavne slovenskeho,nepride mi to nejako pekne,skor theatralno (násilné) ... je vela veci z ktorych ludia chcu robit pekne veci zvlast co sa romantiky tyka,ale vsetkeho vela skodi...a co sa tyka teda samotnej ziadosti...da sa urobit tisic krat krajsie ako spolocensky (západne) nalinkované klacanie s prstenom...osobne si viem predstavit vela krajsich situacii a momentov kedy s tym pride jeden partner na druheho...a absolutne nevidim problem v tom ze by to urobila zena,ja som neni velmi za toto spolocenske prerozdelenie uloh na zaklade historie a kulturnych zvykov...samozrejme snazim sa byt džentlmen ako to len ide ale pokial to vyslovene nie je nutne nebudem uznavat zbytocne umele zvyky ktore vo svojej podstate aj tak nic neznamenaju (alebo aspon tolko) az raz niekedy partnerku poziadam,bude to vynimocna chvila a postaram sa o to aby to aj prenu take bolo,ale hento americke teátro v ziadnom pripade
tie verejné žiadosti o ruku s publikom sa mi nepáčia...takisto ako tie tradičné gýčové romantické predstavy o srdciach z lupeňov ruží na zemi, Eiffelovke, prsteni v šampanskom, ale k samotnému kľačaniu nemám výhrady, aj keď to nie je nevyhnutné
no zdá sa mi čudné, ak žiada žena muža o ruku, aj keď chápem, že niekedy keď sa sám nevie rozhýbať, tak to urobí ona a ak to teda ten chlap zoberie v pohode a nie je mu to blbé, tak nech
a áno, občas mi v hlave bliká, že :"Vezmi si ma!", ale tak no idem spať radšej, už som príliš úprimná
nezazil som to v ziadnom pripade, sam neuznavam mnohe zvyky a nerad sa usposobujem na veci, ktore mi nepridu prirodzene... Laska je o obetovani sa, preto nejake klacanie pre osobu, ktoru milujes nie je zle, avsak uz len to, ze je to zauzivane vytvori gycovu situaciu... Prave city sa nevyznavaju len na kolenach, laska sa neda kupit drahymi a okazalymi maniermi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@dumble aale na rozbite lebo ked na cele, to neni take zle
Ale nie nepoznam nikoho takeho a pride mi to divne no
no zdá sa mi čudné, ak žiada žena muža o ruku, aj keď chápem, že niekedy keď sa sám nevie rozhýbať, tak to urobí ona a ak to teda ten chlap zoberie v pohode a nie je mu to blbé, tak nech
a áno, občas mi v hlave bliká, že :"Vezmi si ma!", ale tak no idem spať radšej, už som príliš úprimná
ja by som si nekľakla, ale predomnou si kľakne