Ahojte, pri podavani elektronickej ziadosti o ubytko v ramci UK by sa mala zobrazit aj podcast na vyber izieb a kamaratov...no, tych kamaratov tam mam, ale sekcia s izbami nikde...Stalo sa to aj vam, ci to len mna to nema rado? Btw som buduca prvacka,
ja som si podavala žiadosť len teraz nedávno ale tiež som tam nemala možnosť výberu izby(teda či chcem byvať na trojke, dvojke...), podla mna to bolo asi treba napísať do tej poznámky.....žial ja som to tam neuviedla, koniec koncov nikto z mojich priateľov nejde do BA takže mi je to viacmenej jedno s kym budem.......akurat žeby mi vyhovovalo byť na dvojke ale prežijem aj trojku
@baggy ?! to fakt?.. no ako to je dost retardacia dufam ze mi to pride 14teho keby to dam neskor tak co ? ci nevies? 1,5 tyzdna cakam na ten hlupy list dlha cesta z BA...
nechcem mať predsudky ale čo sa týka školy tak ani web stránka nieje poriadna, ani na maily neodpisuju, bohvie či im prišla maturitna kopia lebo sa nehlasia, proste viem že ma prijali len mi ešte neposlali definitivne rozhodnutie a ani papier na zapis a ubytovanie sa ma zariadiť do 15 jula...su fakt vtipní...som zvedava či to stihnu ked maju v tom taky bordel
tak ako? uz by ste tu postu mali mat...mate tam tie moznosti, ci nie? a sibell810 - ano aj ja som to napisala do tej poznamky, aj ked si nemyslim ze to nieco pomoze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov