ahojte, newiete niekto ako to beží so žiadosťou o ubytovanie, keďže som sa len v stredu dozvedela že som prijatá na základe odvolania. List mi zatial neprišiel...predpokladám, že v pondelok ho mám už doma, čítala som že posledné termíny na podanie žiadost
mno na OF a byvam cca 360 km od BA ...takže narok by som asi aj mala ...len newiem či bude v papieroch čo mi pridu nejake informacie ohladom ubytovania...preto som sa chcela radšej opýtať aby som to neskoro neposlala...pre istotu
v tom papieri,co ti pride domov asi /asi urcite/ ziadne info o ubytovani nebude ...ale budes tam mat datum, kedy si mas prist do skoly pre rozhodnutie o prijati (tam budes potrebovat 2 fotky, to tam tiez budes mat napisane)..no a v ten den sa dostavis pre to rozhodnutie a tam ti info o ubytovani povedia sami bez toho,aby si sa na to vobec pytala...aspon u nas, tych, co sme boli prijati bez odvolania, to tak bolo...nepredpokladam ale, ze u teba to bude inak
ak to bude ako hovoriš Tatiana tak by to bolo fajn .... lebo viem, že tak nejako to prebiehalo na normalnom predzapise...tak hádam to bude aj u mňa ..aspon dúfam .. a ďakujem za info
To prdechadzajuce mi tam same hodilo sorry no gratulujem...tiez som mala napisane ze som.prijata...dnes rano tam je ze nie som prijata...idem sa z toho zblaznit...strasne krute
nvm ci to je sade tak ale ked beru niekoho na odvolanie tak im davaju tie miesta ktore na intraku niesu obsadene pripadne miesta po tych co sa rozhodnu ,ze nejdu... teoreticky keby miesta neboli uz tak ta nemozu vziat..ale nvm ci sa to moze stat lebo tych co uz "ubytovali" nemozu zrusit
@domminika mno bodov som mala málo, matiku som dokašlala..mala som len 156 len tak tak ...ale hádam sa to nejak bude ešte dať ..a ty si mala kolko bodov?
@popoluska15 Ja som vôbec nerátala s tým, že ma veznmú Naozaj prekvapenie pre mňa...šla som to viacmej vyskúšať, len tak na výlet do BA ..a medzitým som si odskočila na prijímačky (boal som už prijatá na inú školu)... ale keď ma vzali... tak idem vyskúšať aj Eubu
mno to si mala pekne hehe ..mno ja som to už druhy rok skušala ... bola som 2x prijatá bez skúšok na manažment do prešova ale nešla som ani minuly rok a asi ani tento rok nejdem .... minuly rok som tiež skušala Eubu ...ale nevyšlo mi to tak som to chcela opať skúsiť a oplatilo sa risknúť a neísť na manažment ... ...možno sa tam vidíme
@domminika no hej bolo by to fajn ked tam na seba natrafíme.... a to POCR myslela odbor Podnikanie v obchode a cestovnom ruchu ...ty si tam či? Lebo ak na Zahraničnoobchodnom podnikaní tak sme spolužiačky budúce
tiez idem na euba, tiez po odvolani, ja im zrejme napisem, ze co by som mal v tomto pripade robit, ci staci poslat ziadost o ubytovanie teraz alebo kedy a ze ako to bude prebiehat
@popoluska15 ..no tiež pozerám nejaké ubytko ešte s jednou babou čo som sa tu na birdzi zoznamila, ide na ten odbor čo ja...len keď všetko je drahé ..tiež mám nervy, ani nwm či tam vôbec chcem ísť
@maxton ja som im pisala na email a je neskoro ....ak sa uvolnia miesta, budu nas informovat alebo to vyvesia na net ...lebo som tam pisala a že už nie je možné poslať žiadost že to bolo možné do 15. júla...
ahojte dnes som volala na študijné oddelenie a povedali mi, že tí, ktorí boli prijatí až v týchto dňoch na základe odvolania, majú poslať žiadosť o ubytovanie len elektronicky, že študentský parlament už o nich vie takže treba sa prihlásiť na » ais2.euba.sk/ais/start.do... a pomocou tohto návodu » docs.google.com/viewer?a=v&pid=... poslať tú žiadosť....len nevedel by niekto poradiť aké prihlasovacie meno a heslo máme zadať?
@monyca trosku ma na studijnom poplietli..povedali mi uplne nieco ine ako studentsky parlament,ktory o tom rozhoduje...tiez som nikde na nete tu ziadost nenasla a povedali mi, ze mame cakat do septembra, takze "super"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@monyca počkaaj, POCR - to je čo? a to s tým intrákom-aaaach