Ahojte ... predstavte si, že sa vám páči chalan/baba s ktorou niečo riešite ... ale má niekoho ako naj kamarátku/kamaráta ... ktorú bere niečo ako sestru, proste poznajú sa od malička, všade spolu chodia a tak ... Nežiarlili by ste na ňu/jeho ?
ja ziarlim aj ked mi kamarat ktore ho by som rada mala ... rozprava ze co kde s kym bol , kde bolo kolko zien a ze jeho mamka nasla na druhy den po akcii rano v aute nausnicu ... :ehm:
dievčatá ... mám rovnaký problém aj ja mám pocit že žiarlim a moc ... proste riešim s jedným chalanom už pomaly rok niečo stále medzi nami je ... nie je to tak ideálne že by som to mohla nazvať vzťahom ale ... raz bude určite len to chce čas toto nechávam voľný priebeh ale má kamošku od malička sa poznajú a proste sú ako riť s gaťami ako sa hovorí stále stále všade spolu ... ešte aj záľuby majú úplne rovnaké .. tak ja neviem čo si o tom mám myslieť ...
@yonerka hehe toto je môj prípad akurát ja som tá kamarátka a poviem ti to takto... ten môj kamoš mi vkuse rozpráva o iných babách, viem ktoré chce, čo si o ktorých myslí... ale je to fakt len súrodenecký vzťah vie o mne priveľa na to aby so mnou mohol chodiť a ani jeden to nechceme len si to s ním vydiskutuj ak chceš
Možno trochu, keby som zistila, že sú spolu oveľa častejšie, než som si myslela, tak by som vo mne žiarlivosť na chvíľu zdvihla.
Ale po dajme tomu cca dvoch hodinách by to prešlo, zvyčajne také blbiny neriešim. Keď sa poznajú od detstva, tak sa poznajú a sú dobrí kamaráti - a čo teraz?
nie.
ale to asi preto, že viem aké to je keď máš niekoho strašne strašne rád a pritom s ním neplánuješ partnerský vzťah, a aké je to hnusné, keby niekto žiarlil len preto, že chce, aby si mal rád len a len jeho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale inak ak by to bolo len o rozprávaní, tak by som neziarlil..
Ale ked spolu nechodite len sa "riesite" tak s tým nic nespravis.
Ale po dajme tomu cca dvoch hodinách by to prešlo, zvyčajne také blbiny neriešim. Keď sa poznajú od detstva, tak sa poznajú a sú dobrí kamaráti - a čo teraz?
eliminovat
ale to asi preto, že viem aké to je keď máš niekoho strašne strašne rád a pritom s ním neplánuješ partnerský vzťah, a aké je to hnusné, keby niekto žiarlil len preto, že chce, aby si mal rád len a len jeho.