Nho, tak nadpis hovorí za všetko. Nie, nejdená sa o mňa Heh. Ja len, akí máte názor na žiarlivosť vy? Stretla som sa už s tými, ktorí si ju vynucovali, vraj bez toho vzťah nemôže existovať, ak ti na druhom záleží. A vari mi na druhom nezáleží ak mu verí
chorobná žuarlivosť.. mne osobne rozbila vzťah.. to sa nedalo vydržať.. akože fakt... pol roka mi stačilo... samé zákazy, ultimáty.. a šecko možné... keď žiarliť tak len zdravo...
No tak to záleží na tom že do akej miery, pretože prílišná voľnosť tiež vzťahu asi neprospieva a prílišná žiarlivosť takisto. A záleží aj od partnerov že koľko čoho potrebujú to sa nedá všetko tak všeobecne povedať...
aj ja som tho názoru, že bez žiarlivosti vzťah nemôže existovať. Žiarlivosť (samozrejme tá zdravá) je dobrý dôkaz toho, že vám na partnerovi záleží a nechcete oňho prísť
@dzoudzoupd ja nesúhlasím pretože aj ked je volnosť úplná vo vzťahu a dvaja si dôverujú tak by nemal byť problém ak nieje ani jeden s nich taký že len čaká kedy toho druhého podvedie alebo tak jednoducho záleží to aj na povahe dotyčných osôb v niektorom vzťahu môže byť volnosť úplná ale tak taká zdravá žiarlivosť nieje nikdy na škodu si myslím
Ja som zazila chorobnu ziarlivost od mojho byvaleho, pisal mi 40 sms denne, stale mi volal, stupnovalo sa to az ma zacal sledovat (!) pri skole, aj ked som isla vencit psa. Stale sa vyhovaral ze ma strasne lubi a nechce ma stratit, ale ja som ho prave preto nechala, lebo ma ani nechcel s kamaratom pustit von a uz mi to preliezalo cez hlavu. Moj nazor je ze radsej ziadna ziarlivost ako prehnana, ale najlepsie samozrejme ziarlit zdravo ako dokaz lasky. Dovera je dolezita.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale trochu neuskodi
tzv. zdrava ziarlivost , ma svoje miesto a vsak treba vedeit kde su "hranice"
@11 opäť súhlasím
Škoda, že vo svojom vzťahu nemám žiarlivú partnerku...
ale len pokiaľ nežiarli nejaký psychopat, ktorý je schopný všetkého, potom je to hnus, neverí tomu druhému a ich vzťah stráca podstatu