Dobrý deň prajem chcem sa opýtať na váš názor mám spolubyvajuceho ktorého som spoznala na strednej a keďže sme šli na rovnakú vysokú tak sme šli do podnájmu keďže jedna vysoká nevyšla sli sme na inú univerzitu ,sme prváci a spolu bývame už dva roky , tento rok v júli som si našla frajera ešte pred ním som mala jeden vzťah a ide o to keďže frajer pracuje v Nemecku a teraz prisiel na dlhšie domov tak sa snažím mu venovať ako sa len dá stále chodíme vonku skoro každý druhý deň a môj spolubývajúci si ako keby neviem vymyslieť vlastný program a mám pocit ako keby stále čakal kým prídem a keď mu to poviem tak hovorí že nemám sa báť že on má svoj program ale stále mi príde ako keby čakal kým prídem ? aký máte na to názor ?
On ti nič nevycita, ešte hovorí, že ma vlastný program a ty si aj tak myslíš svoje?
Prečo si to pomenovala žiarlivosť? Akože kto tu žiarli na koho, lebo nejako to nevidím..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
neboj sa, on má svoj program. a keby nemal, nie je to tvoja starosť.
Prečo si to pomenovala žiarlivosť? Akože kto tu žiarli na koho, lebo nejako to nevidím..