Ahojte chcem sa spýtať hlavne tých ktorí mali žihľavku koľko u vás trvala pre tých čo nevedia, je to kožné ochorenie podobné keď sa oprhlíte.Vraj ju každyý má za svoj život. Dík za reakcie.
to ze by ju mal mat kazdy za zivot mi pripada ako neskonaly bullshit
ale mala som chronicku formu ked som mala asi 10 rokov, trvalo to... hm, 4 mesiace? predchadzala jej 2mesacna liecba boreliozy ktora mi totalne rozbila imunitny system, lekari mi vtedy vraveli ze to bezne netrva tak dlho
neviem, mozno take 2-3 tyzdne...
kozna mi dala take tabletky a brutalne zabrali, do tyzdna to bolo takmer cele prec.
Doteraz to bol asi najlepsi liek aky som kedy bral, konecne som citil, ze to aj normalne zabera
mne to trvalo asi .. no maximalne polroka aj s uplnym vyznenim priznakov. samo to casom preslo a sa to "upokojilo" a uplne zmizlo. ale to bolo nieco strasne. nemohol som sa poskrabat inak sa mi hned urobili take tie - neviem to pomenovat inak ako ked postipe komar - a strasne to svrbelo. bral som antihistaminika. ale mam pocit ze tie boli uplne nanic. potom mi dala lekarka lieky na podporu imunity a to mi zabralo. ale tak u kazdeho su tie priciny ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
ale mala som chronicku formu ked som mala asi 10 rokov, trvalo to... hm, 4 mesiace? predchadzala jej 2mesacna liecba boreliozy ktora mi totalne rozbila imunitny system, lekari mi vtedy vraveli ze to bezne netrva tak dlho
kozna mi dala take tabletky a brutalne zabrali, do tyzdna to bolo takmer cele prec.
Doteraz to bol asi najlepsi liek aky som kedy bral, konecne som citil, ze to aj normalne zabera