Apoň tak som to počul v jednej piesni.Ale čo je na tom pravdy?Už pár rokov bojujem s presvedčením že možno nebola tá pravá.Či ma chcela,sa už nedozviem.Otázka:Ako ste vy zabudli na svoju nevydarenú pravú lásku?.....P.S Som pripravený čeliť vašim útokom,al
Podla tvojho veku predpokladam, ze to bola tvoja prva VELKA laska - a na tu nezabudnes, iba casom prestanu spomienky na nu boliet a po boku inej si povies, ze to naozaj nebola ta prava :letim:
Myslel som si, ze je to pravda, ale zavysi to asi aj od toho na koho sa to vztahuje. Ja uz som 2.5 roka rozideny a stale nie som z toho uplne von. Je pravda, ze teraz ako som sa prestahoval, tak na nu nemam az tolko casu mysliet (to bol aj jeden z dovodov preco som odisiel), ale stale ju mam trochu radsej nez by bolo vhodne.
No ide útok tak sa priprav.
Možno tu nájdeš pomoc? To akože roky sa nevieš vyrovnať s nejakým nevydareným vzťahom? Roky rozmýšľaš že možno nebola tá pravá?
Len mne sa to zdá divné?
Neexistuje žiadna pravá láska, ani pravé dievča pre boha, prestaňte si už vymývať ľudia mozgy tými sračkami čo čítate a pozeráte, ako umenie je fajn ale je to len predstava... V realite asi tažko existuje pravý a pravá čo sa lásky týka nemyslíš? Alebo trpíš nejakým bludom z postu na fb kde je písané ako Boh pred vyprdnutím každú dušu rozdelí na dvojo a tie sa potom musia tuto na zemi nájsť. No to je tak mijoušké, ale je to kokotina...
Proste ti nevyšiel vzťah. Skús si začať uvedomovať aké drobnosti dokážu zmeniť smerovanie človeka možno prestaneš mať pocit, že jedna vec, ktorá sa nestala podľa tvojich predstáv ti natoľko ovplyvnila svet že sa nad tým musí roky premýšľať ako nad niečím zásadným. Hlavne ak máš teda 16 a tá láska sa ti stala tak prinajmenšom v 14tich ak počítam s tým že "roky" znamená v tomto prípade minimum a to dva...
láska je najväčší dar od Boha, preto aj dôsledky jej ukončenia budu v duši človeka dlho rezonovať...(neviem z koho to bolo viny)
kto si zahráva s týmto darom, bude v živote veľa trpieť, vzájomná úcta, rešpektovanie sa v dobrom aj v zlom, prinášanie obetí, to je záruka dobrého dlhotrvajúceho vzťahu v skutočnej Božej láske...
u mna to v prvom pripade fungovalo, v druhom absolutne. a @9 ma ciastocne pravdu, ale su pripady kedy ti ten clovek uplne otoci zivot a to sa potom tazko zabuda aj ked ho nevidis...no v mojom pripade to bolo cez pol roka a vobec sa to nelepsilo.
cas + energia ktoru vynalozis na co najvacsie spolocenske zitie...tym sa cely kruh urychluje...znie to sice blbo,ale vzdy ked k niecomu doslo medzi mnou a inym dievcatom, tak mi to avojim aposobom urychlovalo trapenie a pomahalo mi to ,,zabudat,,
ja by som navrhla ostať v kontakte a žiadne "zíde z očí" nepraktizovať...
tak nebudeš rozmýšľať čo keby to a to, lebo to vidíš čo a ako, keď sa s tým človekom stretneš... budeš tak aj menej nad ňou rozmýšľať, ver mi... (zíde z mysle )
a keď ho máš na očiach, postupne sa podľa mňa odmiluješ... lebo zistíš, že ten človek sa po rozchode zmenil aj správaním k tebe... a to ti bude možno aj bohato stačiť...
+ čas a nejako to prejde. Ale niekedy to chce veľmi veľa času. A ešte viac času to chce keď ten človek zíde z očí a potom sa na chvíľu objaví. A takto stále dookola. Niekoľko rokov. A vždy keď ho uvidíte tak to proste zabolí.
je to isto pravda teraz viem povedat ked kazdy den cumim na byvaleho v skole ale po dakom mesiaci mi aj to zacalo byt jedno (laska ako hrom to bola od zaciatku myslela som ze umrem ked sme sa rozisli a po mesiaci ani neviem )
ale ono to fakt casom prejde. nie o par mesiacov ale raz isto hej. stava sa to kazdemu a neviem co s tym robit proste musis normalne fungovat dalej. pozbierat sa z najdramatickejsieho rozchodu mi trvalo rok tusim? teda to najhorsie trvalo rok. dnes (4,5 roka ty kokso to uz je) ma to uz ani nenapadne a nemam absoutne ziadne pocity proste v zivote sa ti stane tolko veci ze nad nou uz ani rozmyslat nebudes a clovek sa aj meni ako dospieva ved
este k tomu zide z oci zide z mysle: absolutne si neviem predstavit zeby som sa byvalym po rozchode v ktorom boli city bavila. ano o pol roka o rok mozno ano ale bezprostredne potom urcite nie. a s niektorymi sa nebavim doteraz a chybaju mi asi ako trieska pod nechtom
casom kliche, ale to zalezi aj na tebe, ci ste sa rozisli v dobrom alebo zlom, a niekedy aj ked sa rozidete v dobrom, stale si myslis, ze to bolo kokot alebo pica (sorry neviem ako inak by som ich nazvala ) kazdopadne, casom to prejde mozno obcas nanho/na nu pomyslis, ale uz ta to netrapi
U mňa to fungovalo preto, lebo posledný rok keď som ho pravidelne vídala, už to bolo také že som ho už neľúbila tak ako predtým, len mi vadila jeho prítomnosť, proste nevedela som sa naňho pozrieť úplne bez citov, občas to zabolelo, ale v mysli som už bola pripravená na dovi-dopo, lenže sme boli spolužiaci...a to sme ani neboli spolu nikdy, to len ja a moje city...a potom mi už bolo úplne jedno, keď sme sa nestretli, nechýbal mi, už som vedela že aj tak by sme sa k sebe nehodili, už som aj mala z neho nervy, len proste tie city zo srdca úplne nevymažeš, ak to bola naozaj láska.
A teraz, pre zmenu som v tej istej situácii, a netuším či by to pomohlo (aj keby áno, nemám na to možnosť), ale momentálne som ešte v emocionálne dosť nestabilnom stave. A tiež neviem čo mám robiť takže v tomto ti asi neporadím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Možno tu nájdeš pomoc? To akože roky sa nevieš vyrovnať s nejakým nevydareným vzťahom? Roky rozmýšľaš že možno nebola tá pravá?
Len mne sa to zdá divné?
Neexistuje žiadna pravá láska, ani pravé dievča pre boha, prestaňte si už vymývať ľudia mozgy tými sračkami čo čítate a pozeráte, ako umenie je fajn ale je to len predstava... V realite asi tažko existuje pravý a pravá čo sa lásky týka nemyslíš? Alebo trpíš nejakým bludom z postu na fb kde je písané ako Boh pred vyprdnutím každú dušu rozdelí na dvojo a tie sa potom musia tuto na zemi nájsť. No to je tak mijoušké, ale je to kokotina...
Proste ti nevyšiel vzťah. Skús si začať uvedomovať aké drobnosti dokážu zmeniť smerovanie človeka možno prestaneš mať pocit, že jedna vec, ktorá sa nestala podľa tvojich predstáv ti natoľko ovplyvnila svet že sa nad tým musí roky premýšľať ako nad niečím zásadným. Hlavne ak máš teda 16 a tá láska sa ti stala tak prinajmenšom v 14tich ak počítam s tým že "roky" znamená v tomto prípade minimum a to dva...
Tak neviem, mozno casom. O 10 rokov alebo tak.
kto si zahráva s týmto darom, bude v živote veľa trpieť, vzájomná úcta, rešpektovanie sa v dobrom aj v zlom, prinášanie obetí, to je záruka dobrého dlhotrvajúceho vzťahu v skutočnej Božej láske...
*a za čiarkou medzera
tak nebudeš rozmýšľať čo keby to a to, lebo to vidíš čo a ako, keď sa s tým človekom stretneš... budeš tak aj menej nad ňou rozmýšľať, ver mi... (zíde z mysle )
a keď ho máš na očiach, postupne sa podľa mňa odmiluješ... lebo zistíš, že ten človek sa po rozchode zmenil aj správaním k tebe... a to ti bude možno aj bohato stačiť...
@25 Presne si to vystihla,a z takýchto "zúfalcov" som vždy smial,a teraz zistím,že patrím ku nim
ale ono to fakt casom prejde. nie o par mesiacov ale raz isto hej. stava sa to kazdemu a neviem co s tym robit proste musis normalne fungovat dalej. pozbierat sa z najdramatickejsieho rozchodu mi trvalo rok tusim? teda to najhorsie trvalo rok. dnes (4,5 roka ty kokso to uz je) ma to uz ani nenapadne a nemam absoutne ziadne pocity proste v zivote sa ti stane tolko veci ze nad nou uz ani rozmyslat nebudes a clovek sa aj meni ako dospieva ved
este k tomu zide z oci zide z mysle: absolutne si neviem predstavit zeby som sa byvalym po rozchode v ktorom boli city bavila. ano o pol roka o rok mozno ano ale bezprostredne potom urcite nie. a s niektorymi sa nebavim doteraz a chybaju mi asi ako trieska pod nechtom
fakt to prejde
A teraz, pre zmenu som v tej istej situácii, a netuším či by to pomohlo (aj keby áno, nemám na to možnosť), ale momentálne som ešte v emocionálne dosť nestabilnom stave. A tiež neviem čo mám robiť takže v tomto ti asi neporadím
aspoň u mňa to tak nefunguje.