baby od 15 rokov, ide o vecerny rozvoz kvetov po gastronomickych prevadzkach, robi sa podla toho ako ti to vyhovuje bud piatok sobota alebo aj obidva dni...za hodinu okolo 10€
Kamaratovi pomaham vykladam ich skamiona do jeho auta a on to potom vozi tym "roznášačom"
takže zarabam 10ecok za hodinu ale robim iba 1x do týždna a aj to iba jednu hodinu a potom hned ideme nekde domesta na pizzu alebo čo takže zivotnost tež nič moc
takze...rozvoz preto lebo ta vozi sofer od podniku k podniku, predavas kvietky zA kazdy jeden mas euro...za jeden vecer zarobis okolo 50 plus tringelty cize ked sa to rozpocita je to okolo 10 za hodinu
Tomuto neverte, je to blbosť... Ja som takto naletela minulý rok v novembri... Ja som zo Žiliny a s nimi som sa dohodla, že v piatok večer budem predávať tie ruže po rôznych podnikoch... Samozrejme, že keď som šla prvýkrát, tak ma zaúčala nejaká iná baba, ktorá tam pracovala už dva roky... A predávali sme v Bytči, Považskej Bystrici, Ilave, Dubnici nad Váhom a v Trenčíne... No Žilina sa nejak pozabudla... Plus pršalo, no musela som trčať vonku ako sprostá... A tá baba, ktorá ma "zaúčala", mi len dala košík a povedala, pôjdeš tam a tam a tam... Tak som šla (ja sprostá)... Predala som cca 60 ruží... A čo som dostala? Chrípku a angínu... No peniaze žiadne... Tejto firme quety neverte, je to zlodejina...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Kamaratovi pomaham vykladam ich skamiona do jeho auta a on to potom vozi tym "roznášačom"
takže zarabam 10ecok za hodinu ale robim iba 1x do týždna a aj to iba jednu hodinu a potom hned ideme nekde domesta na pizzu alebo čo takže zivotnost tež nič moc