Žilinská univerzita - učiteľstvo anglický jazyk - výchova k občianstvu
Ide niekto na túto univerzitu, fakultu humanitných vied, tento odbor?
Resp. je tu niekto, kto tam študuješ?
Dala som si prihlášku aj tam a chcem vedieť niečo o obtiažnosti, úrovni a všetko, či to zvládnem pri mojej lenivosti...
A aj ako to je na intráku t
som tu! ... skola je fajn, moderne ucebne, vsetko poruke... ani vsetky moznosti asi nevyuzijes co ti ponukne uni ako celok...
ZA je pekne mesto, mozes robit prakticky vsetko co ta napadne, od barov po podniky, diskoteky, studentske akcie (tych je na hlinach pozehnane , priroda v okoli je fakt paradna, na turu, bike a podobne.
@prostemarek - No to je skvelé, už som sa informovala aj o možnostiach športu - chcela by som aikido znova - takže ma potešila aj táto možnosť, tak sa teším, ak využijem a budem stíhať aspoň toto jedno, tak budem rada
@parplyy no to je fajne teda ja som si dala aj jednu inú, ale na tú mám šancu ako to, že ma vyberie NASA na výlet takže sranda tak sa vidíme na skúškach
@parplyy ... to sme si obe dali také vysoké latky, ale ver si, podarí sa ti to ... neprišlo, dávajú si na čas, veď aj posunuli prihlášky do ZA až do konca apríla, takže budú posielať tipujem niekedy v strede tohto mesiaca, som zvedavá, už strácam nádej ale aj na tú ZA
Vrelo odporúčam jazykové pobyty cez English Steps Leeds. » www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Zvladne to aj nadpriemerne lenivy clovek
... a vtipy nechame bokom
ďakujem za reakciu, si tam?
ZA je pekne mesto, mozes robit prakticky vsetko co ta napadne, od barov po podniky, diskoteky, studentske akcie (tych je na hlinach pozehnane , priroda v okoli je fakt paradna, na turu, bike a podobne.
kazdopadne si to uzijes si myslim
» www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds
Tak sa tam vidíme baby