Má s ňou niekto skúsenosti? Podal som prihlášku na TU v Košiciach a na Žilinskú univerzitu. Ale teraz si neviem vybrať. Na TU v KE vidím jedinú výhodu a to že ju mám blízko a nemusel by som byť na internáte. Ale v Žiline je zaujímavejší odbor a počul som
ja na ňu síce nechodím ale hrám za ŽU florbal...ako správny žilinčan ti odporúčam jednoznačne žilinu...budeš chodiť fandiť na futbal, na hokej....inač, máme tu dobrého primátora, možno ho poznáš .....takže jednoznačne žilinka 4ever!!!!!!!
fakt neviem ako tam mozte studovat....sice tam studovali obi2 moji fotrovci a pokladam tu skolu za velmi kvalitnu fakt newiem ako sa da studovat napr. elektronika a podobne veci na VS. ja to mam na strednej a som z toho uuuuuuplne v pussy....si fakt neviem predstavit ze by som isiel na VS takehoto smeru. mozno tak na informatiku alebo strojarinu ale EL odbory?????ty kokos.......
Aj ja chcem ísť na tú školu fakulta riadenia a infotmatiky ale či ma tam vezmú je otázne... a ešte do štvrtáku mám dva roky ale cela by som tam ísť... tak mi držte palce...
heh Zilina ja ta tes chcem ist vcera som tam bol na dni otvorenych dverii a spoko som bol prekvapeny bol osm sice iba na strjnickej fakulte fakt ako na urovni len som pocul ze je tam nehorazna matika
podla mna má v žiline velkú perspektívu práve spomínaná FRIčka - fakulta riadenia a infomatiky. ja som na nu chodil dva roky, je to dobrá fakulta. hlavne čo sa týka zamerania na optimalizáciu a modelovanie a tak.
je pravda, že je lahšia než FEI/FIIT a aj na horšej úrovni, ale zase, čo som počul, tak tu v žiline majú učitelia ovela lepší prístup k študentom ako v BA. taký ľudskejší, dá sa s nimi vždy dohodnúť. v BA si pre nich len číslo, ktorých tam je milión - to mi hovoril človek, čo študoval aj v BA aj v ZA.
ja som v žiline spokojný. teraz som na prírodovedeckej fakulte, odbor mediamatika.
Myslim, ze dost ludi napisalo fakty pripajam sa k nim. Ja studujem tiez v ZA na SjF (matika bola dost kurta ale dasa neni to neurobitelene) Som FAKT SPOKOJNI--------->>>jednoznacne ZILINA
Pravdaaaa vsade sa da vydrzat ale tu je perfektne sice neviem ako je inde ale po tych rokochsom si tu zvykol..........odporúčam a že je na strojníckej tazka matika su hovadiny ja najnarocnejsia zo vsetkych fakult ale da sa pomaly ale da
No ja prave koncim ODS na SVF, ZU V ZA a hadam mi aj smutno bude, ked uz odidem. Ono je to tazko davat rozumy, no si slim, ze ked sa veci rozumies, tak nie je az tak dolezite, ci si skoncil v KE, BA abo ZA. Hawk
Trosku offtopic, vzhladom na to ze pokladam za vyriesene. Ale kamarat mi hovoril, ze vsetkych prvakov davaju na intrak, co je nejaka vojenska budova, co ma vydrzat hurikan. A ze to tam je bez internetu
OO me go! akoze ja a matematika to je v pohode..a elektrotechniku som sa ucil na SS dva roky a islo mi to ..aj priklady..no neviem ci by som zvladol az tolko matiky a ci by mi neprerastla krkom..
heeej odporucam na strojnicku fakultu ... rozprava sa ze je najtazsia ... no sak dava aj zabrat ... ja studujem technologie ale su tam aj zazivnejsie studijne programy ... no a o zilinskej som pocul take veci heh, ze lahke je sa dostat ale tazke udrzat. Myslim ze na tom nieco bude ... A ked tam nahodou pojdes tak odporucam sa riadit heslom ... ked ta vyhodia dverami vrat sa oknom Ale mne sa tam fakt paci je to tam ok ... som nadmieru spokojny ...
Lyijenka:akopodla mna krizovy menezment je ok studijny program ja len keby som vedel tak idem na FSI ...Ako nehovorim ze mi na SJF je zle ale ba je uz sa tyzden uciiim na skusku a samizda ze nic neviem kua kua zacnem asi fetovat dpc ...ale ako cez semester je ta skola uplne super ale tie skusky dpc to su nervy ... fuj materiali fuj dynamika a najviac asi normalne husia koza ked si na to spomeniem statistika ... vyzera to ze si svoj bakalarsky pobyt predlzim na 4 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Inak aj v Prievidzi ma detasovane pracovisko, to by si nemal z Levic tak daleko
Mna uz rodicia doma trochu otravovali. A teraz ako su radi, ked sa vratim na vikend a samy med a cukor
A na tú školu som nič zlé nepočula.
je pravda, že je lahšia než FEI/FIIT a aj na horšej úrovni, ale zase, čo som počul, tak tu v žiline majú učitelia ovela lepší prístup k študentom ako v BA. taký ľudskejší, dá sa s nimi vždy dohodnúť. v BA si pre nich len číslo, ktorých tam je milión - to mi hovoril človek, čo študoval aj v BA aj v ZA.
ja som v žiline spokojný. teraz som na prírodovedeckej fakulte, odbor mediamatika.
Elektrotechniku som studoval v Ziline. Prve tri roky boli take vyhadzovacie Pocas nich odisla drviva vacsina. Tazke to bolo aj zo 4 do 5 rocnika.
Elektrotechnika je v podstate sama matematika, takze ak ju vies aplikovat na elektriku , mas vyhrate.
počul som vraj odtiaľ rovno na úrad idú alebo predávať zeleninu na trhu...
ja som DSZ na Strjníckej a musím povedať síce nie jednoduchá ale mám uplatnenie a nieje tažká ako Elektro....a stavebná má najnižšie preferencie....