Chcel by som sa spýtať ludí ktorí túto školu absolvovali alebo na ňu chodia aké s ňou majú skúsenosti a pocity.
Mám záujem o odbor Dopravné služby, št. program Zasielatelstvo a logistika. Pozeral som hlavne na predtmety a zdá sa že by mi to vyhovovalo.
SŠ som absolvoval elektrotechnickú priemyslovku so zameraním TIS, čiže elektrina, ekn a pod vcelku np. Horšie už je že som na jednu vysokú šiel. Konkrétne to bola informatika na MTF v Trnave a bol to pekný zaberák. Kopec ťažkých predmotov ale odišiel som len kvôli fyzike. 2 roky som vydržal, kvôli fyzike to však už ďalej nepustilo, tá tam je naozaj zabiják.
Práve tento odbor na ŽU neobsahuje fyziku, matiky som mal na MTF 2x a obe som spravil, čiže myslím že by mi mohli matematiku v tom lepšom prípade aj uznať. Na denné berú 40 ludí čo sa mi zdá tak akurát, takže by ani nemuselo byť nejaké sito. Odbor to asi ani je dnes už tak zaujímavý predsa len viac letí informatika, masmédiá a podobne...o to lepšie pre mňa.
Hmm počul som že dosť vyraďujú tak neviem. Pritom by som povedal že skôr to budú triediť na programoch ako telekomunikácie. Tam aj keď pozriem na tie predmety je vidieť že prvý rok je sito + na telekomunikáciách nie sú písomné prijímačky.
Na zasielatelstve prijímačky pre negymnazistov sú (tomu hovorím spravodlivosť).
Uvidím prihlášku si určite dám, však ma možno aj tak ani nezoberú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Mám záujem o odbor Dopravné služby, št. program Zasielatelstvo a logistika. Pozeral som hlavne na predtmety a zdá sa že by mi to vyhovovalo.
SŠ som absolvoval elektrotechnickú priemyslovku so zameraním TIS, čiže elektrina, ekn a pod vcelku np. Horšie už je že som na jednu vysokú šiel. Konkrétne to bola informatika na MTF v Trnave a bol to pekný zaberák. Kopec ťažkých predmotov ale odišiel som len kvôli fyzike. 2 roky som vydržal, kvôli fyzike to však už ďalej nepustilo, tá tam je naozaj zabiják.
Práve tento odbor na ŽU neobsahuje fyziku, matiky som mal na MTF 2x a obe som spravil, čiže myslím že by mi mohli matematiku v tom lepšom prípade aj uznať. Na denné berú 40 ludí čo sa mi zdá tak akurát, takže by ani nemuselo byť nejaké sito. Odbor to asi ani je dnes už tak zaujímavý predsa len viac letí informatika, masmédiá a podobne...o to lepšie pre mňa.
Vďaka za komentáre čo budú k veci.
Na zasielatelstve prijímačky pre negymnazistov sú (tomu hovorím spravodlivosť).
Uvidím prihlášku si určite dám, však ma možno aj tak ani nezoberú