prečo mávám z niektorých pesničiek zimomriavky ale je to fakt prijemný pocit ale vážne sa pýtám dakujem viem že ma tu považujete za idiota ako v pohode ja som si už zvykol pokial ma nepoznáte osobne tak nebudete vediet aký som
@ujoperun nom v pohode ja sa neurazim ale pýtal som sa normalne že prečo má niekto zimomriavky čo je natom tak strašne inač moje názory furt otázky každý považuje za kktiny všade no
zaujimava otazka, isto ju uz vedci skumali, podla mna je to vtedy ked sa ta pesnicka trafi do tvojho emocionalneho stavu, alebo je naopak neuveritelne trapna ze sa hanbis aj za interpreta ( slovensky hip-hop obvykle...)
No prečo asi ? Lebo máš citlivý žaluď a zvukové vlny ti do nho narážajú a teba to dráždi že až máš z toho zimomriavky. My chlapci s drevenými zaludmi nemáme nikdy zimomriavky pri hudbe iba pri poriadnych basoch keď nám naše zalude poriadne obucha o nohy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Toho co tu píšeš