Je tu niekto taký, komu pomohla zinková masť proti akné? Po koľkých dňoch ste si všimli badateľnú zmenu? Je tu aj niekto taký, komu táto masť vôbec nepomohla? ďakujem za tipy, pretože by som si ju chcel kúpiť.
mne pomohla uplne popici. Mal som jebakovy chrbat ale tento zinkovy extrakt mi uplne pomohol a vycistil plet.Nemozem povedat nic ine iba ze vrelo odporucam. Milan 19
Zinková masť je best vec na akné. Osobne som najprv užíval debiliny typu zynerit, akné mi zmizlo ale také jazvy boli... Zinková ich krásne zničí odporúčam!
mne zinková masť celkom pomohla,vždy keď mám taký hnusný vyhádzaný rozrýpaný ksicht,tak si to nakydám a ono to tak pomaličky,ale pekne zahojí
a tiež si dávam aj zinok
podľa mňa je to lepšie než neviem jaké sračky z drogérie na akné a na neviem čo,to mi tvár vždy iba viac posralo
Ked nepomoze zinkova mast tak skus pytiol mast......a na cistenie pleti co ti 100% vysusi plet si daj salicylovy lieh 1 alebo 2% a mozes to podporit aj daliborov roztok (zinkova voda) mne to pomohlo len bola som u koznej a pobehala mi tie j.b..y aj dusikom aby sa rychlejsie vysusili...tie produkty vyssie su bez predpisu okrem toho mi dala na predpis zyneryt...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a tiež si dávam aj zinok
podľa mňa je to lepšie než neviem jaké sračky z drogérie na akné a na neviem čo,to mi tvár vždy iba viac posralo