Získajte 10USD na nákup bez nutnosti čokoľvek platiť
Niekto sa rozhodol konkurovať aliexpressu a získava si nových zakaznikov tak že rozdáva kupóny na nákup. Kupón môžete použiť na celi nákup (napr. objednáte si niečo za 9,5USD a s kupónom nezaplatíte ani cent ) viac info tu: www.lnk.sk/4X2
Ak uz si marketujes svoje affiliate linky tak to aspon rob na vlastnej domene. Posobi to serioznejsie. Idealnejsie keby na tom webe je aj podstatne viac obsahu ako 3-4 vety.
@112tomas preco sa chces uspokojit s 50 referalmi (btw pri takom chabom obsahu na to zabudni), ked ich mozes mat 500, alebo 5000? Vzdy vsetko skaluj maximalne ako to len ide.
Ber to ako "priatelsku" radu od cloveka, co na referraloch toci 4 cifry mesacne.
@tommyhot Fuu niečo by si mohol odporučiť a že prečo 50? lebo toto je maximum koľko môžem mať a za každého jedného dostanem 10 USD kupon aj ja len škoda je že na jeden nákup môžem použiť iba jeden kupón ale aj tak už som si toho dosť poobjednaval
Toto sa tyka bitcoinov. A sice standardne poziciavam USD traderom a mam z toho relativne vysoke uroky. Podstatne viacej vsak zarabam na provizieach, ktor mam zo ziskov traderov. Inymi slovami, cim viac zarobia, tym viac zarobim.
Airbnb kredity aj s mensim trikom, ktory som nedavno objavil. Ked sa ludia cezomna registruju (aj s pouzitim toho triku), tak dostanu $40 namiesto $20. A ja tiez dostanem o nieco viac.
Co sa tyka tvojich kuponov, tak stale si predpokladam mozes vytvorit X uctov na ktorych budes mat max po 50 kuponoch. Btw tie kupony mozes na internete predavat o nieco lacnejsie, ale aspon nebudes kupovat haraburdy a budes mat cash (pripadne mozes predavat tie haraburdy a na tom potocit podstatne viacej)
@tommyhot zaujímave možno to tiež skúsim ja som dávno ťažil BTC (len tak na skúšku) a cca pred 1-2 rokmi som v kompe našiel zabudnuté cez 0,5BTC tak som si spravil zopár BTC faucetov a na reklame som zarobil mnohonásobne viac ako keby som tie BTC predal škoda len že sa dnes už neoplatí tažiť
Ano viem trochu mimo témy ale nechal som sa uniesť nostalgiou za BTC
@112tomas na reklamach na faucetoch vies ale stale potocit solidne prachy. Hlavne teraz, ked uz vacsina faucetov "vyschla". Bitcoin je podla mna buducnost a mat hociaky projekt ktory s nim nejako suvisi je urcite z dlhodobeho hladiska vyhra. O to viac ak zacnes medzi prvymi, kedze konkurencia je v tomto svete este stale slaba.
@tommyhot veru bitcoin je zaujímavý ja som aj uvažoval nad SK e-shopom v ktorom by sa dalo platiť aj BTC ale prešlo ma to lebo je okolo toho strašne veľa komplikácii nakoľko BTC nie je (a ani nebude) uznané ako platidlo resp. ako mena
@112tomas to ci BTC bude (statom) uznamena platidlo alebo nie je nepodstatne. Par dni dozadu som si za bitcoiny kupil pivo, kekse a nejaky kolac aj napriek tomu, ze bitcoin tu nie je oficialna mena. Market je relativne velky (je pravda, ze skor mimo slovenska) a neustale sa zvacsuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ber to ako "priatelsku" radu od cloveka, co na referraloch toci 4 cifry mesacne.
1) » mariodian.com/post/9313030660...
Toto sa tyka bitcoinov. A sice standardne poziciavam USD traderom a mam z toho relativne vysoke uroky. Podstatne viacej vsak zarabam na provizieach, ktor mam zo ziskov traderov. Inymi slovami, cim viac zarobia, tym viac zarobim.
2) » mariodian.com/post/1324675146...
Airbnb kredity aj s mensim trikom, ktory som nedavno objavil. Ked sa ludia cezomna registruju (aj s pouzitim toho triku), tak dostanu $40 namiesto $20. A ja tiez dostanem o nieco viac.
Co sa tyka tvojich kuponov, tak stale si predpokladam mozes vytvorit X uctov na ktorych budes mat max po 50 kuponoch. Btw tie kupony mozes na internete predavat o nieco lacnejsie, ale aspon nebudes kupovat haraburdy a budes mat cash (pripadne mozes predavat tie haraburdy a na tom potocit podstatne viacej)
Ano viem trochu mimo témy ale nechal som sa uniesť nostalgiou za BTC
Jj tazit sa uz neoplati ibaze by si bol milionar