@kosmiklove@fxx a poznáte jeden z najlepších amerických filmov The Good, the Bad and the Ugly (Dobrý, zlý a škaredý) ? Že nie? Veď ten je už na svete 44 rokov. ....iba to som chcel dodať k vašej polemike s autorkou diskusie.
2. Na trojčlennú rodinu máš 15 rôznych telefónnych čísel.nie
3. Človeku sediacemu vedľa teba posielaš e-maily.určte nie
4. So známymi nemáš kontakt, pretože nemáš ich e-mailovú adresu.toto je diskutabilné, nepotrebujem ich e-mail, stačí mi napríklad aj ICQ,FB alebo mobilné číslo, ale tiež to vlastne patrí k vymoženostiam modernej doby
5. Na pokeci máš 300 priateľov, ale najlepšieho kamoša v skutočnosti nemáš.nie
5. Zavoláš mame, či je doma, zatiaľ čo vchádzaš bránkou do dvora.určite nie, mobil používam len v nutných prípadoch
6. Na konci každej reklamy je internetová adresa. aj áno, ale to patrí k tejto dobe a neovplyvním to
7. Keď odídeš z domu bez mobilu, spanikáriš a okamžite sa poň vrátiš.ak mám hodinky tak nespanikárim, ak nemám tak áno, lebo nebudem vedieť koľko je hodín
8. Ráno zapneš počítač skôr, ako si urobíš raňajky.to áno, ale neraňajkujem hned po vstaní, predtým robím kopu iných činností
10. Ked prídeš zo školy, zapneš najskôr telku, až potom si vyzlečieš bundu.nie
11. Zatiaľ čo toto čítaš usmievaš sa a prikyvuješ.nie
12. Si príliš zaneprázdnená, aby si zbadala, že na zozname chýba 9 bod.nepozerala som na tie číslice, takže áno, nezbadala som
13. Naozaj si sa pozrela či v zozname chýba 9 bod.nie
14. Zdá sa, že si nezbadala ani to, že na zozname sú dve 5.nie
15. Aj to si sa opäť pozrela.nie
16. A teraz sa smeješ sama na sebe. xD nie
17. Prečo asi...
A áno, už je to trochu otrepané, parkrát som to už videla, nie je to novinka...
Keď mám pred sebou zošit, hľadám ctrl+f, aby som v ňom niečo vyhľadal, keď počúvam niekoho, kto potichu hovorí, pár sekúnd mi trvá, kým si uvedomím, že myslieť na ctrl+shift+f, čo mám ako klávesovú skratku pre zvýšenie hlasitosti v jetaudiu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Toto je na nete už tak 4-5 rokov.
.. tiež som to videla, ale to dobré no
ak máš nejaký problém nemal si sa ozývať
2. Na trojčlennú rodinu máš 15 rôznych telefónnych čísel.nie
3. Človeku sediacemu vedľa teba posielaš e-maily.určte nie
4. So známymi nemáš kontakt, pretože nemáš ich e-mailovú adresu.toto je diskutabilné, nepotrebujem ich e-mail, stačí mi napríklad aj ICQ,FB alebo mobilné číslo, ale tiež to vlastne patrí k vymoženostiam modernej doby
5. Na pokeci máš 300 priateľov, ale najlepšieho kamoša v skutočnosti nemáš.nie
5. Zavoláš mame, či je doma, zatiaľ čo vchádzaš bránkou do dvora.určite nie, mobil používam len v nutných prípadoch
6. Na konci každej reklamy je internetová adresa. aj áno, ale to patrí k tejto dobe a neovplyvním to
7. Keď odídeš z domu bez mobilu, spanikáriš a okamžite sa poň vrátiš.ak mám hodinky tak nespanikárim, ak nemám tak áno, lebo nebudem vedieť koľko je hodín
8. Ráno zapneš počítač skôr, ako si urobíš raňajky.to áno, ale neraňajkujem hned po vstaní, predtým robím kopu iných činností
10. Ked prídeš zo školy, zapneš najskôr telku, až potom si vyzlečieš bundu.nie
11. Zatiaľ čo toto čítaš usmievaš sa a prikyvuješ.nie
12. Si príliš zaneprázdnená, aby si zbadala, že na zozname chýba 9 bod.nepozerala som na tie číslice, takže áno, nezbadala som
13. Naozaj si sa pozrela či v zozname chýba 9 bod.nie
14. Zdá sa, že si nezbadala ani to, že na zozname sú dve 5.nie
15. Aj to si sa opäť pozrela.nie
16. A teraz sa smeješ sama na sebe. xD nie
17. Prečo asi...
A áno, už je to trochu otrepané, parkrát som to už videla, nie je to novinka...
2. Nie.
3. Nie.
4. Nie.
5. Nechodím na pokec a najlepšieho kamoša myslím mám.
5. Nie.
6. Čo ja viem?
7. Niekedy.
8. Málokedy raňajkujem.
10. Nie.
11. Neusmievam sa a prikyvujem len preto lebo počúvam song.
12. Nevšimol som si to.
13. Ano.
14. Nezbadal.
15. Nie.
16. Nesmejem.
17. Neviem.
Aj to sa asi ráta ...
a mimochodom aj ja som to videla 1.krat a ak aj skor nepamatala som si to..a nic zle na tom nevidim ze to je tu.. ja som sa zasmiala