zmyslom života by malo byť asi žitie naplno ,udržiavať si svoju tvár, pomáhať druhým ,to je naplnenie svojho šťastia ..ked človek pomôže mnohým ludom musí sa cítiť fakt šťastný
Neviem či by malo byť spravne povedať že zmyslom života je Boh kedže Bo
chaotickitt- tak coelho je skvelí aj ked borges lepší ,po prečítaní alchimistu som sa cítil ako keby teraz hned mám vísť z tej malej zaprdenej izby a vidať sa do sveta za mojim snom no to ma držalo asi týždeň a howno som spravil ,lenže Coelho to myslel vážne ,mam jeho knihu kde ponúka rozhovory a on je vlatne ten santiago ,prešiel drogami,čiernou mágiou ,bol v bláznivci ,a potom sa rozhodol nasledovať osud ,a cestoval po celom svete ,učil sa jazyky z prvej ruky ,začal modelovať sochu z howna a dnes ho pozná celý svet ,pritom to mohla byť obyčajna hipi troska, keby sa vzdal. no len ako aj dávaš trochu najavo je niekedy ťažké najsť to prave pre náš život, asi treba veriť inštinktu ako to robia zvierata
no ani ja som nič nespravila, ale som sa rozhodla, že ak bude možné, tak budem cestovať, lebo sedenie doma ma neuspokojí(i keď aj to je niekoho zmysel života)
Azel, dnes mi je už jasné, čo je tvojim "zmyslom života". Napísal by som ti to do TS, ale stále nefungujú. Nemysli si, že mňa oklamš! Nie som hlúpy! Viem, že si to bol ty!
zitie naplno ma pre kazdeho iny vyznam...podla mna poslanim kazdeho cloveka by malo byt zanechat nejaky odkaz...ci uz geneticky v podobe deti alebo nejaky vecny alebo zanechat filozofiu
pre vseobecny aspekt, mlady clovek by mal najprv najst uctu k sebe samemu, tym si zachova uctu aj k inym, neublizovat, mat sa rad, nelutovat sa a dasli den si "spravne" uzivat vsemoznymi pôzitkami sveta, a potom zase sa stazovat, lutovat...to tam coelho nepise, pise o poslani cloveka, o jeho púti zivotom, pise svoje skusenosti, ktore mlady este neprezil, zanechava pekny odkaz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale to bola super kniha, aj ja si myslím že každý má nejaké poslanie, osud, čo ho naplní, len stávajú sa aj také veci, že niekto ich nikdy nenájde...