Ahojte, som na intráku v Blave a len sa zaujímam či nemáte nejaké odporúčania napr. kde robia najlepšiu bagetu alebo kde sa dá najlepšie napojiť na wifi.
keď som si naposledy kupovala bagetu na račku, vbehol tam chlap s krvavou nohou, hystericky vrieskajúci, že potrebuje servítku, lebo ho niekto postrelil...
ale hej, tie bagety boli fajn, no len tie sú všade cca rovnaké, lebo na kuse pečiva a rovnakých veciach, čo do toho popchajú, sa naozaj veľa pokaziť nedá
Nepozeraj ludom do oci, speak only when spoken to, kracaj rychlo, nikde sa nezastavuj ked nevlastnis zbran...nevstupuj do vrakune, petrzalky, race po zotmeni, nikde nechodievaj sama, jedz iba zabalene potraviny a vodu pi iba z uzavretych flias.
Ja keď som tam pred 10 rokmi bývala tak niekde v blízkosti štadiónu toho veľkoho nového hokejového bola supeeer zmrzlina ale už tam nie je a viac ti neviem povedať, lebo som bola vtedy maličká a hrávala som sa za bytovkou na piesočku..
bageta je fajn v Bagete na Safku, wifi chytis uz hadam vsade, z kaviarni odporucam greentree alebo shtoora, vyhybaj sa nocnym spojom ked chodis sama, kup si peprovy sprej chod na nabrezie k Eurovei, na Kamzik, na Slavin, na Devin, na hrad, vela sportuj - na hradzi beh, kolieskove korcule, na cyklotrasach podla moznosti bike, atd atd atd, zvysok by ti mali poradit viac skuseni
Ja najradšej chodím do centra. Ak si budeš kupovať kopčekovú zmrzlinu(no teraz už asi nie, ale dajme tomu vždy hovor že chceš veľký kopeec, lebo ti tam prdne také hovno za 70centov :/ Na hviezdoslavovom k tomu majú aj posýpku a čokoládovú polevu zadarmo, len si ju musíš vypýtať, lebo sami ti to nepovedia
A v Mcdonalde máš pri pokladniach zastrčené tie zľavové papiere s poukážkami, tak si zober.(neviem či sa to môže, tak si beriem keď je ten zamestnanec otočený) Len neviem či ešte platia. Zoberieš, uvidíš
A len tak báj d wéj najväčší sexoši sú v centre. Ako je hlavné námestie, tak tam máš Scottish, Irish pub, Barock etc. Zvyknem sa tam len tak prechádzať a pozerať sa
A osobne nerada chodím do Ružinova tými ich trolejbusmi, lebo je tam strašne veľa individuí -.- A teda už vôbec nie večer
jaaj vy prehanate napriklad s tymi nocakmi...chodim s nimi asi kazdy tyzden sama a nic sa mi nikdy nestalo...sice pravda ze nechodim po petrzalke v noci, len do ruzinova ..a inak to co je v @17 ohladne tych sexosov je pravda ..hlavne piatky, soboty je vecer v meste fakt super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Oziera sa dobre na Slavine
Droguje sa fajn vo Vrakuni
Najkrajsia je Petrzalka.
wifi chytis skoro vsade.. aj v mc'aci
@ 1 ved na obchodnej maju presne to iste co v obchodnych centrach.. ved na obchodnej je akurat gate, h&m, new yorker, terranova a calliope....
ale hej, tie bagety boli fajn, no len tie sú všade cca rovnaké, lebo na kuse pečiva a rovnakých veciach, čo do toho popchajú, sa naozaj veľa pokaziť nedá
wifi a bageta, to si mohla aj doma zostat :/ explore unexplored !!
bageta je fajn v Bagete na Safku, wifi chytis uz hadam vsade, z kaviarni odporucam greentree alebo shtoora, vyhybaj sa nocnym spojom ked chodis sama, kup si peprovy sprej chod na nabrezie k Eurovei, na Kamzik, na Slavin, na Devin, na hrad, vela sportuj - na hradzi beh, kolieskove korcule, na cyklotrasach podla moznosti bike, atd atd atd, zvysok by ti mali poradit viac skuseni
A v Mcdonalde máš pri pokladniach zastrčené tie zľavové papiere s poukážkami, tak si zober.(neviem či sa to môže, tak si beriem keď je ten zamestnanec otočený) Len neviem či ešte platia. Zoberieš, uvidíš
A len tak báj d wéj najväčší sexoši sú v centre. Ako je hlavné námestie, tak tam máš Scottish, Irish pub, Barock etc. Zvyknem sa tam len tak prechádzať a pozerať sa
A osobne nerada chodím do Ružinova tými ich trolejbusmi, lebo je tam strašne veľa individuí -.- A teda už vôbec nie večer