chcela by som ísť do školy kde by som šla na internát...nevedela som sa rozhodnut či áno či nie ale už som sa rozhodla že asi áno pojdem tam aj s kamoškou...ale chcem sa spýtať na váš názor či by ste radčej chodili pár ulíc do školy alebo išly na internát
@lucia199513 poznam ludi, co su vdaka tomu, že zili nejaky cas na intraku a naucili sa samostatnosti ovela vyspelejsí, ako ti, co zili doma... ale od teba nejaky normalny nazor sa ani cakat neda, radsej ju hned zhodis co?
@lucia199513 ty si fakt asi narušená že ? Vieš čo ked sa nevieš ani vyjadrovať tak sem ani nechod a nepíš sem blbosti...sa uvedom! Rodičia by ti mali zakázať chodiť na internet
No ved že podla mna tým vela nezískam...nepoviem keby že je to v centre mesta alebo tak ale zas toto...predsa len napr. Trenčín spoznala by som tam vela nových ludí ale na dedine ? Mama hovorí že mi to može byť jedno že ide o školu a ostatne mi može byť jedno ale nemyslím si...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@lucia199513 poznam ludi, co su vdaka tomu, že zili nejaky cas na intraku a naucili sa samostatnosti ovela vyspelejsí, ako ti, co zili doma... ale od teba nejaky normalny nazor sa ani cakat neda, radsej ju hned zhodis co?
...ten Trečín je lepší nápad...síce dochádzam tam 22km,ale nešla som na intrák...ale mty by si to mala podla mňa lepšie ako ten na dedine..
ináč ten intrák je v dedine,v ktorej normálne bývaš?