aj ja...vysokoskolsky, to hej, ale stredoskolsky...vsetko mas naplanovane, kazdy o tebe vie (hlavne vychovavatelky, alebo jak sa to tam vola), mas vecierku o 22 a tak...ale zas, nemyslim, ze by ot bolo az take strasne...
stredoskolsky intak je onicom a je pravda ze kazdy na neho nadava prevazne je tam nuda a tvoja vychovavatalka alebo vychovavatel od teba stale nico chce aby si chodil po vseliakych internatnych akciach a ked mas zleho vychosa tak mas proste smolu ale aj cez to vsetko je tam sem tam aj sranda a su tam kratke vychadzky ale inac zvyknes si a dost zalezi aj od spolubyvajucich ci si z nimi budes rozumiet
@3 večierku o 22? kiežby na našom intráku majú prváci do ôsmej, druháci do pol deviatej, tretiaci do deviatej a aj tí najstarší - štvrtáci, len do pol desiatej...
Ja som bývala na jednom mesiac a stačilo mi..mám traumu do konca života to myslím smrteľne vážne..teraz pre istotu dochádzam..a som spokojná mám svoju pohodu svoju stravu svojho psíka a kamarátov kedy chcem a kde chcem... záleží aj od teba aký si typ človeka...ja som taký život nedokázala viesť..nezaujíma ma chlast ani chalani ani drogy ani nič také..a kam sa to chystáš?
no to je uz par rokov dozadu .. ale zo zaciatku to bolo ok ..hlavne ked mas intrak na chalanskej skole ..ale postupom casu to bola dost nuda.. kratke vychadzky,vecierka a tak ..eee..a hlavne no teda aspon ja som tam pribrala aj par kilo naviac kedze som tam nemala dostatok pohybu..tak po roku som zacala radsej dochadzat a to bola uz haluz
coze???,no nahodou aj niektore stredoskolske intraky su super...teda aspom ne sa na tom mojom paci....vecierka je sice o pol desiatej ale nikto to nerespektuje takze mozes byt hore aj do rana..pokial nerobis ozaj nejaky poriadny hluk...a myslela som si tiez ze sa tam nebude nic moct robit nieco nelegalne ale terasz uz viem ze v pohode tam setko ide=DDDDdnapr.je zakazane fajcit na izbe..hm...no tak ked v noci otvoris okno tak citis ze kazdy fajci a tak to ide z ozbyx do izby heh a nahodou intraky su suoer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
vychovávateľky kontrolujú, spolubývajúci netolerujú a rodičia nepoupratujú =D