Ľutujem všetky svoje hlúpe reči a slová, ktoré niekedy niekomu ublížili, a taktiež všetky premeškané príležitosti - tých je teda neúrekom... :/ A vlastne aj kopu ďalších vecí a skutkov...
Ale chybami sa človek učí...
Ale aj tak mám rada svoj život, taký aký je, aj so všetkým, čo mi prináša... Lebo mám rodinu a priateľov, ktorých by som nikdy v živote nevymenila.
nie, lebo každá malá zmena by so sebou mohla priniesť omnoho horšie následky ako tie čo sa reálne stali... ľutujem kopec vecí, ale nič z toho by som nechcela zmeniť... aspoň som sa z nich poučila a okrem toho som strašná fatalistka
chel by som zmenit jedine , aby bolo vsetko take iste kamosi,ludia,ja, rodina, len aby som sa narodil a zil v francuzsku..bez urazky nemam rad slovensko v tejto podobe ako ho vidime teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale chybami sa človek učí...
Ale aj tak mám rada svoj život, taký aký je, aj so všetkým, čo mi prináša... Lebo mám rodinu a priateľov, ktorých by som nikdy v živote nevymenila.
akurát možno v škole lepšie napisal písomky aby som sa teraz s tym nemusel tak babrať
A lutujem že som išiel na školu kam šom šiel,a za to môžem.
Ale zmením si celý život aj keby ma to stálo 50rokov,a basta.
pretoze vsetko ma svoju dobru stranku, a vsetko sa mi aj tak zmeni..