co by ste chceli v zivote dokazat ? chcete zit kludny zivot na samote u lesa alebo zivot 50 rocnej matky co ma 19 rocneho syna , v panelaku na 15. poschodi a platom 500 eur mesacne ? alebo zacat novy zivot niekde daleko za oceanom a zalkorenit svoje kore
normalne pri dnessnej situacii vo svete uvažujem že si niekde rpi nejakiom tom fjorde v lese spravím chatku a budem si pestovať pekne redkovky, rajčiny, trávu a podobne a bude mi fajn a bujem ignorovať udalosti okolo
urobiť školu, bývať vo veľkom meste, najlepšie Amsterdame, byť prekladateľka, napísať knihu, mať moje tri najlepšie priateľky a niekoho, kto ma bude ľúbiť, občas mi urobí večeru a potom raz aj dieťa
byť všade obľúbená a všade stredobod pozornosti, teda lepsšie povedané čo najdlhšie byť stredobodom pozornosti mužov, mať každý deň nabitý a dostať sa domov až za tmy, žiť niekde ďaleko od tohoto zasraného slovenska, každý piatok a sobotu sa strašne zabávať a nemať žiadne záväzky...toto bude ťažké dosiahnuť :d
no zapojim sa aj ja spravit skolu , vypadnut smer New York-Manhattan , prenajat byt , po pripade z dalsimi 2 kamosmi pre zaciatok , si ako platit jeden byt na prenajom na cca 2-3roky ( 2 kamosi tam tiez chcu ist) a potom si kazdy kupi vlastny byt , a zacneme zit americky sen spravim karieru na saxik a ak mi nevyjde to , tak sa proste normalne zamestnam niekde ... zalozim rodinu teda ak budem mat peniaze na rodinu , noo , a zomriem ako 85 rocny New Yorkcan no nieje to pekne ?
dať si postaviť pekný malý domček niekde pri bratislave, chodiť do práce, platiť hypotéku, žiť si s priateľom ako šťastný pár, riešiť normálne problémy a mať svoj vlastný život
Zamávať tejto krajine osratou vreckovkou z lietadla, spraviť výšku, potom niekoľko málo rokov zarábať prácou v odbore, nadobudnúť kontakty, rozbehnúť biznis s _niečím_, rekreačne variť pervitín, do päťdesiatky prachy, bitches a autá a potom guľka do spánku.
Chcem byt vysoko. Nie preto, aby som si nieco dokazal, ale ma to jednu vyhodu o ktoru skutocne stojim - mozete mat v pazi koho chcete a nic vam nemoze.
Proste byt na tom tak, aby ti, ktori maju zamer mi skodit na mna nedociahli.
výška, trochu zarobiť aby som mala vôbec z čoho vycestovať, a potom sa usadiť niekde ďaleko odtiaľto, rozbehnúť niečo vlastné a cestovať, loziť po skalách, skákať z padákov, potápať sa a cestovať, cestovať a cestovať zatiaľ čo moje firmy budú pekne prosperovať. to, čo zarobím vezmem zo sebou do Afriky a juchú pomáhať zdravotníkom
Keď ide o môj život tak nemám ani potuchy že čo so mnou bude, nemám žiadne predstavy čo by som mohla robiť, nikdy som ich ani nemala a to je môj problém, takže som na bode mrazu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
aj mňa
niesom náročná v tomto.
Proste byt na tom tak, aby ti, ktori maju zamer mi skodit na mna nedociahli.