Boze tych je ale co ma napadne ako prve je ked som sa pogrcala na mlynoch v jedalni ale myslim ze to vsetci pochopili okolo a zobrali to s usmevom a teraz sa uz na tom bavim len
Neviem ci najvacsi ale raz na zakladke,mohla som mat tak 11-12r, som rapovala v kukuricnom poli a kamaratka to nahrala na este taku tu kameru kde sa davali kazety.. Pustili sme si to video tesne po mojom ,,vykone" a odvtedy uz nikdy
Najväčší nedám, ale asi 3 roky dozadu, keď som išiel oproti dvom fajn ľuďom pri ktorých by som si to nechcel pokašlať a nevedel som či sa mám pozdraviť. Rozhodol som sa že áno, no v strede pozdravu som si to rozmyslel a vyšlo zo mňa "čao" s cracknutým hlasom.
A aj dnes som si pomýlil kamaráta s náhodným človekom čo vyzeral ako on a zakýval som mu, dostal som iba wtf pohľad... mohol to uhrať lepšie.
včera som našiel svoj autobus ako prave odchadza zo zastavky, a mňa napadlo začať za ním behať, že možno zastaví... utekal som jak o život, ľudia v buse ma videli ale nikto sa asi neozval a tak som bežal hodnú chvíľu tak rýchlo ako sa dalo až kým mi svaly v nohách nevypovedali službu, absolútne mi stuhli a ja som bol rád že som sa v tej rýchlosti nezjebal na zem, že som to nejako ustál... a potom som sa vrátil na zastavku vysmiaty jak debil (čo som mal robiť) a všetci ľudia na mňa čumeli..
ked ides 23.decembra s darcekom v ruke pre tvoje vysnene dievca, plny nadeje.
Este kym sa dostanes k jej domu, ona vyjde ale s jednym typkom co ju riesi, pozdravil som s rukami za chrbatom skryvajuc darcek... povedal ze idem za kubom (kamos co byva blizko nej). Absolutne trapas situacia, lebo sa vie ze cosi je divne ale odisli fuc.
Darcek som dal jej bratovi nech jej ho da a isiel sa sklamany ozrat z toho (co sa aj vyplnilo) ze z tejto lasky nikdy nic nebude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A aj dnes som si pomýlil kamaráta s náhodným človekom čo vyzeral ako on a zakýval som mu, dostal som iba wtf pohľad... mohol to uhrať lepšie.
» giphy.com/gifs/facepalm-k...
Este kym sa dostanes k jej domu, ona vyjde ale s jednym typkom co ju riesi, pozdravil som s rukami za chrbatom skryvajuc darcek... povedal ze idem za kubom (kamos co byva blizko nej). Absolutne trapas situacia, lebo sa vie ze cosi je divne ale odisli fuc.
Darcek som dal jej bratovi nech jej ho da a isiel sa sklamany ozrat z toho (co sa aj vyplnilo) ze z tejto lasky nikdy nic nebude...