skus si rano pustit nejaku veselu pesnicku, nieco co sa ti paci, otvor okno a nadychaj sa cerstveho vzduchu, zatancuj si, mensia rozcvicka by ti tiez mohla pomoct takto na rano, prebudis sa a zaplavis sa endorfinmi. alebo si daj studenu sprchu xD
a skus nemysliet na neprijemne veci a ze sa ti nic nechce, co hrozne ta caka a tak, ja sice tiez rano byvam obcas ako mula a vrcim, ale nie vzdy. ale viem, ze niektori su stale taki, pomaly sa budia, dolezite je, ci ta to potom prejde alebo si taka cely den, to dufam ze nie.
Ak ťa to veľmi obťažuje, tak potom len psychológ alebo psychiater.
Naozaj by bolo najlepšie ísť k psychológovi aby zistil príčiny, prečo to tak je a možno by ti aj poradil nejaké rituály alebo činnosti, ktoré by to mohli zmierniť.
zle spavaju aj ludia , kt. sa cez den vobec fyzicky nevycerpaju , zi aktivne , bude sa ti lepsie spat , bude sa ti lepsie vstavat a budes mat dobru naladu
@zuzka496 pokiaľ si stále unavená môže to byť plytkým spánkom (ak sa ti snívajú sny) a keď je človek nevyspatý má zlú náladu, pomôcť môže aj cvičenie (vylučujú sa endorfíny aj sa lepšie spí)
ja mam tiez dost casto..to ta prejde..len treba viac sebavedomia , zdrava vyziva, vela spanku a vela tekutin..a to sa neda tak povedat..to kazdy inak reaguje..ja zoberiem nato lieky heh a mam po probleme..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Počítače:
Najobľúbenejšia činnosť za PC: pokec...
Najčastejšia činnosť za PC: pokec...
Rok dozadu som mal rovnaký problém a chodil som spať dosť skoro
a za pc som vôbec nesedel.
Riešenie?
Ľudská psychika.
Keď ráno vstaneš pomysli si na pre teba dôležitých ľudí, koho máš rada a povedz si že tento deň ti nič nepokazí
nemysli na to ako si sa zle vyspala ...
Vrav si že chceš prežiť deň akoby bol tvoj posledný. Uvidíš že sa dostaví zmena
pohyb a veci tomu podobné. vraj je vedecky dokázané že pri športe sa nám uvoľnuje hormón šťastia....
a skus nemysliet na neprijemne veci a ze sa ti nic nechce, co hrozne ta caka a tak, ja sice tiez rano byvam obcas ako mula a vrcim, ale nie vzdy. ale viem, ze niektori su stale taki, pomaly sa budia, dolezite je, ci ta to potom prejde alebo si taka cely den, to dufam ze nie.
no mozes mat aj zly rezim, pricin moze byt viac
hned budeš mat prečo vstavat
Naozaj by bolo najlepšie ísť k psychológovi aby zistil príčiny, prečo to tak je a možno by ti aj poradil nejaké rituály alebo činnosti, ktoré by to mohli zmierniť.
@baggy skúsim, že či sa zajtra zobudím s lepšou keď som dneska makal