...stavim sa ze aj vy mate obcas otrassnu naladu...proste ste na tom tak zle ze aj ludia alebo vtipi ktore vas obycajne zabavia vam lezu na nervy...co vtady robite???
Záleží od okolností....Naposledy som mal fakt zlú náladu ked som bol v nemocnici,nemal som čo robiť,tak som napísal pesničku.Ono zlá nálada môže byť niekedy aj na osoh...
hm hodim sa pod perinu a rozmyslam o kadecom. potom pridem na to, ze mi je kvoli tomu este horsie. a vacsinou skoncim s masochistickymi predstavami, ako si odjebat hlavu, len aby som nemusela uvazovat o niecom.
cize ak nechces dopadnut ako kokot..moje "rady" ani necitaj
ked som na tom naozaj zle, tak si idem jednoznačne zacvičiť, prípadne, ak nemám možnosť venovať sa tejto mojej "droge" tak si buď sadnem s dobrou knihou či jedným zošitkom s myšlienkami alebo sa len tak vyvalím na posteli a cez slúchadlá počúvam hudbu, brutálne dobrú rockovú hudbu....
vtedy sa zavriem do izby,pustím hudbu a chcem byť sama,proste musím ísť preč ..od všetkých..pretože vtedy mi všetci lezú na nervy..aj ked som nie nervozny človek,vtedy..koniec..aj tak mi to nikdy nepomôže k dobrej nálade..ale aspoň ju nikomu nekazím..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
noo napadlo mi to ale asi az po pol minute
cize ak nechces dopadnut ako kokot..moje "rady" ani necitaj
som vydatne pomohla, co?