kúpila cez zlavadna ale len také že večera v reštaurácii a podobne a všetko bolo úplne ok. a podľa mňa je to dobrý nápad ako si firma, reštaurácia... spraví reklamu tak prečo nie
Cez zlavomat som si kupila mp3 a sluchatka boli trochu pokazene, ale nasi si objednali nejaky vyhliadkovy let lietadlom alebo nieco podobne a boli spokojni. S nejakym pobytom nemam skusenosti ale tiez si planujem odtial nieco zajednat.
ja som si cez jednu takúto stránku so zľavami kúpila s kamoškou pobyt v Tatrách a bolo tam úžasne, popis sedel a ubytko bolo tiež super hoc som sprvoti bola skeptická, ale odporúčam
robila som na hoteli, kam chodili aj ľudia cez zlavomaty a pod.
Na fotkách sú LEN tie najlepšie izby s "doplnkami" aké v bežnej ponuke naozaj nie sú (tácka s jedlom a na nej váza s ružou, napríklad)
Moje poznatky:
ak ideš cez zlavomat, dostaneš horšie uteráky, osušky, predložky
nepovysávajú ti po predchádzajúcom hosťovi, samozrejme, ak ten bordel nie je viditeľný
kozmetiku dostaneš tú najhoršiu
nedbajú príliš o vyriadenú izbu
Celkovo si ale nemyslím, že by to vadilo, ak ideš na krátkodobý pobyt. Tie osušky a pod. je podľa mňa zanedbateľná vec, veď na druhej strane, čo za tú cenu môže človek chcieť? ...a šampón a osušku si človek môže doniesť aj z domu
Pre porovnanie, keď si človek objednáva pobyt cez booking.com
má nové uteráky, osušky, predložky
lepšiu kozmetiku
na uterák na posteľ dostane pralinky
na stole ho čaká čajové pečivo
celkovo sa na upratovanie kladie väčší dôraz
dokonca sa do špár do diev vstrekuje vôňa (ktorá aj tak vydrží 2minúty)
Porovnanie, keď na slovensko príde niekto zo zahraničia a vybaví si pobyt cez booking:
dostane najlepšiu kozmetiku, ktorá býva zamknutá v sklade, asi je drahá
aj na preriaďovačkách sa robí úplný poriadok, nie ako pri zlavomatoch, kde sa iba "šuchne" prach
to ako vyzera hotel si vies skontrolovat na oficialnej stranke hotela, ktoru dokazes velmi rychlo najst ak nie si uplne PC negramotna....a ak sa ojebava na fotkach aj na ofic.strankach, tak to nie je problem zlavomatu, ten s tym nema nic, to je uz neserioznost hotela, uplne nezavisla od zlavoveho portalu...podobne neseriozne mi pride @11 (ale tak je to len priklad z jedneho hotela, urcite nie ojedinely, no nie je to pravidlom) ...inac este, nasla som uz aj take, ze napisali, ze. cena po 50% zlave =70e a na ofic. stranke hotela som si porovnala ceny kde bola cena za tie iste sluzby 80e ..takze tak treba si jednoducho zistovat aj mimo zlavovych portalov, ak sa da, co sa pri pobytoch teda rozhodne velmi jednoducho da...
Hlavne keď kupujem dovolenku niekde do zahraničia, tak čítam všetky recenzie, čo nájdem + by som nešla s hocijakou cestovkou. Jasné, že odfotia len o najlepšie čo majú, ale @11 sa hádam nemôže stať nikde inde okrem SK. Tie zľavové portály robia s cestovkou a v hoteli v Turecku, Španielsku alebo kdekoľvek nemajú ako vedieť, ako si si ty zájazd kúpila
Vo všeobecnosti je to podľa mňa v pohode, len treba poriadne čítať, niekedy treba nakoniec doplatiť ešte viac, ako je tá samotná zľava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
len neviem ci to bol konkretne zlavomat, ale nejaky taky zlavovy portal to bol
Na fotkách sú LEN tie najlepšie izby s "doplnkami" aké v bežnej ponuke naozaj nie sú (tácka s jedlom a na nej váza s ružou, napríklad)
Moje poznatky:
ak ideš cez zlavomat, dostaneš horšie uteráky, osušky, predložky
nepovysávajú ti po predchádzajúcom hosťovi, samozrejme, ak ten bordel nie je viditeľný
kozmetiku dostaneš tú najhoršiu
nedbajú príliš o vyriadenú izbu
Celkovo si ale nemyslím, že by to vadilo, ak ideš na krátkodobý pobyt. Tie osušky a pod. je podľa mňa zanedbateľná vec, veď na druhej strane, čo za tú cenu môže človek chcieť? ...a šampón a osušku si človek môže doniesť aj z domu
Pre porovnanie, keď si človek objednáva pobyt cez booking.com
má nové uteráky, osušky, predložky
lepšiu kozmetiku
na uterák na posteľ dostane pralinky
na stole ho čaká čajové pečivo
celkovo sa na upratovanie kladie väčší dôraz
dokonca sa do špár do diev vstrekuje vôňa (ktorá aj tak vydrží 2minúty)
Porovnanie, keď na slovensko príde niekto zo zahraničia a vybaví si pobyt cez booking:
dostane najlepšiu kozmetiku, ktorá býva zamknutá v sklade, asi je drahá
aj na preriaďovačkách sa robí úplný poriadok, nie ako pri zlavomatoch, kde sa iba "šuchne" prach
Vo všeobecnosti je to podľa mňa v pohode, len treba poriadne čítať, niekedy treba nakoniec doplatiť ešte viac, ako je tá samotná zľava