Dlhší čas mi býva zle , zima stále aj keď som vnútri ma klepe. A dnes sa mi strašne točila hlava , mala som akoby skreslenú realitu a kŕče ddo brucha až sa mi zle dýchalo. Bola som u doktorky na rôznych testoch, vraj všetko v poriadku.Poraďte čo s tým pls
Taketo stavy casto sposobuju problemy s travenim. Z nich je zimnica ak je to v horsom stave. Mozes to mat z psychickeho dovodu. Skusil by som chvilu pit lubovnikovy caj. Ale max. tyzden a raz do dna.
Skús ráno vypiť liter vody a jesť veľa zeleniny a ovocia a vitamínov. Pi rozne čaje a snaž sa športovat.. Vieš takáto kombinacia dokáže naozaj neskutečne množstvo vecí...
+ HAK môže robiť všeličo... teraz na kurze prvej pomoci nám vravela že za posledné roky sa naramne zvýšili mŕtvice v prípade mladých žien, že štúdia dokazujú že v mnohých prípadoch tomu i HAK pripomohol... okrem ineho
Keď ti býva casto zima moze to byť z toho že málo spíš, alebo aj, že musis zacať cviciť! Aspon 2x za tyzden si pocviciť, nech sa ti rozprudi krv v tele a raz za den si dať take aspon minutové hlboké dýchanie(hlboky nadych, vydych a opakujes), ked máš sem tam problem aj s dýchanim.
Niekedy takéto tocenie hlavy a zima býva len takáto jednoduchá vec: poriadne vyvetrať, poriadne z hlboka dýchať a trosku sa rozhybať a rozprudiť krv v tele.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Niekedy takéto tocenie hlavy a zima býva len takáto jednoduchá vec: poriadne vyvetrať, poriadne z hlboka dýchať a trosku sa rozhybať a rozprudiť krv v tele.