Nema tu niekto skusenost ako zlegalizovat windows tak aby neodosielalo data do mrkvosoftu ze ho mam nelegalny?Zevraj staci zakazat aktualizaciu-pomoze to?ak ano kde to mam nastavit ,zatial som nenasie
Windows XP? Chlapče, ak chceš zadarmenko niečo, skús UBUNTU, alebo KUBUNTU, alebo FEDORA Core... proste no... a existuje legalizator, alebo rovno crack na SP2 ktorým stačí nahradiť jediný súbor vo Windowse a vypnúť automatické aktualizácie... ja ten súbor mám ale neposkytnem ho... poviem ti len že stačí dať do google Windows XP Crack... toť vsio
@4 len ked ti dojde daco take ze "skuska originality" ci ako to nazvat, tak si viac menej v prdely ked kliknes. ked nie, tak vraj prides o moznost nejakich aktualizacii.
@Nikeboy ja nechcem kupovat legalny,zbitocne prachy vyhodene do vetra,sp3 zohnat neni problem len potrebujem nieco na zlegalizovanie aby gates mi dal pokoj.
@7 tak prachi to vyhodene urcite niesu, lebo vsetki tie nelegalne os maju jedno spolocne-stoja za prd. a sp3 si kludne mozes dat, nic to nema spolocne z tiim testom originality(ci mas legal win). lebo ta hlupost chodii zvlast.
@9 ako myslis a ked ti dojde dakedy v buducnosti ta hlupost ze "skuska originality" tak nedaj si to instalovat. ked uz das, da sa to vo win vymazat. lebo ono to potom zmaze ti pozadie.
@10 aj otom som nieco pocul,ja nieco vymyslim ,niak tym mrkvosoftom vybabrem ,uvidim co este do fora popisu a ked ma to naserie nainstalujem iny os a bude ,len tam zas linux nemozem dat kedze windows tam je ,by zevraj odpalilo cosik,ved niak to spravim
@11 no vies, ono jedine co odosle je vraj nejake info o compe( udaje o biose,doske,disku) a stat a mesto. nic viac hej a este to debilne pozadie ti da cierne a kazdu hodinu ukaze dole ze nemas win nepresiel testom originality ale aj ked to nechtiac si das, da sa to v win vymazat
Zlegalizovat nelegalnou cestou, neexistuje. Jedine co mozes je zakazat akekolvek aktualizacie. A nic nepreberat. Najst niekoho, kto ti to rozbije tak aby tam nebola ziadna komunikacia s overovacimi "centrami" na nete. Teda ti cely program oseka. Na original aktualizacie samozrejme mozes zabudnut. Su na to ine osekane verzie . . . a obcas je to o mnozstve zmien v umiestneniach, suboroch, registroch a skrytych zlozkach.
Mám skúsenosť s legalizovaním windowsu, teraz môžem sťahovať aplikacie z microsoft.com, inštalovať Windows Genuine Advantage, proste sa správa ako legalny OS. Je to veľmi jednoduché, proste si na wareze nájdi Windows XP Legalizator... Ak s tým budeš mať nejaké problémy, kľudne TS. Ale nezabúdaj, toto riešenie je NELEGÁLNE !!!
akože mal som nelegálny XP asi 2roky zapnuté aktualizácie v pohode mi to ťahalo a neprišlo mi nič. prosto žiadne upozornenie že mám dačo nelegálne. teraz mam w7 cca 2 mesiace ťahám aktualizácie a taktiež mi nič nedošlo teda aspoň zatiaľ
mno zakazat aktualizacie staci, ale len ak mas 98,95,xp a pod. pokial mas vistu, alebo7, tak ti nelegalnu verziu mozu odhalit kedykolvek sa na teba pozru
@nikeboy že nelegalny win je nahovno je to to isté čo legálny, len ti to nesťahuje pičoviny, aktualizácie a zbytočnosti(naozaj to sú zbytočnosti, ruku na srdce). a ak človek nieje ozaj tupý tak si ten win okreše a ide to krásne fajnovo rýchlo.
@nikeboy Ja mam xpecka na 4 kompoch asi 7 rokov nelegal a vsetky ficia uplne bez problemov a to najlepsie na koniec, na tych 4 pc bol legalny xp a odjebal som ho prec, pretoze robil problemy viac ako nelegal. Dal som stahovat na legalnom aktualizacie a hovadiny a potom som mohol preinstalovavat windows lebo sa tak spomalil a zosypal. Takze dobre vybrany a udrziavany nelegal je lepsi ako origos. Tot moj nazor a moja skusenost po x rokoch pouzivania na xy kompoch. Samozrejme z hladiska dodrziavania zakona a autorskych prav je dobre vlastnit original. To aj mam, takze nic neporusujem, mam zaloznu kopiu a ako keby som pouzival legal,lebo ho mam zaklupeny a to staci
@Whitelase sa cudujem, ze ti tu nikto nevie poradit na tvoj problem a nechapem preco. Boli tu aj ine temy ako na mobil nieco zo sim kartou a spojenim s pc,aby si mohla jena baba prehrat smsky do pc a podobne sa tu riesilo, za jeden den dostala rady a problem mala vyrieseny. Neviem ci je to kvoli tomu, ze kazdy sa chce tvarit, ze ma legal windows a nema problem alebo je to tym, ze na pc zrazu nikto nie je odbornik aby vedel poradit s takouto prkotinou ako je toto co dokaze zvladnut aj decko.
Tak ti poradim ja teda. Ak mas windows xp bolo by dobre napisat aku verziu ci professional, home, student, corporate a tiez jazykova verzia ci anglicka, alebo ceska.
Prve co ti odporucam ked uz ides instalovat win xp a je nelegal, tak si stiahni z netu verziu Corporate SP3 (service pack 3) uz integrovany v systeme. Ta verzia nepotrebuje zadavat ziadne seriove cislo, je uz predaktivovana a plne "zlegalizovana", takze nijaka hlaska o nelegal softe sa ti nebude vyhadzovat uz od prveho spustenia. To iste je vlastne aj verzia Student ale odporucam Corporate to je ako professional verzia so vsetkym co treba. Co sa tyka SP1 tak na tom som bol 5 rokov dozadu. Zabudni potrebujes SP3 bez podmienky. Dnes uz je XP3, ktora je nutnost a rozdiel je dost badatelny na rychlosti, stabilnosti a bezpecnosti operacneho systemu. Takze to urcite si daj teda stiahni taku verziu, ktora uz SP3 obsahuje.
Posledna vec ako zakazes aktualizacie na pc je jednoduche. Nehladaj to v nastaveniach netu ale uplne inde. Chod do ponuky start,ovladacie panely (control panel) a tam si klikni do automaticke aktualizacie (automatic updates). Zaciarkni tam v ponuke vypnut automaticke aktualizacie (turn off automatic updates) a daj ok. A mas to cela veda. Gates ti da pokoj uz navzdy Odteraz sa ti nebude win pripajat na mrkvosoft, ani stahovat ziadne aktualizacie a mas akoby "legalny system a nic ti nehrozi. Pre co najlepsiu istotu pred instalaciou windowsu odpoj kable od internetu z pc, a hned po instalacii a prvom nabehnuti systemu zakaz aktualizacie a potom pripoj kabel internetu.
Dufam, ze som ti poradil dostatocne a dalsie otazky napis tsku a poriesime co treba aku verziu stiahnut presne kde a ako keby si nevedel. Inak toto vsetko sa da pekne a lahucko vygooglit za jednu minutku a mas to. Remember google is your best friend
@whitelase ak si cracknes xp tak si tam daj sp3 a vypni aktualizacie...vlastnosti tohto pocitaca a tam to mas...v cetre zabezpecenia vypni upozornovanie ze mas vypate aktualicie aby ta neotravovala ta picovina dole v liste a mas...ja tak ficim na nelegalnom win xp pro s sp3 a bez problemov...je aj nejaky legalizator ale s tym moc skusenosti nemam lebo to nepotrbujem...
Alebo si daj win7 kde funguje taky crack ktory ti emuluje bios notebooku a tam nemusis aktivovat nic a win sa sprava ako legalny a mozes tahat aj aktualizacie...
@lordmmx ubuntu ani fedoru by som nikdy nechcel...len z toho dovodu ze na linuxe nejdu hry ktore by mi chybali...inak na pracu to je samozrejme lepsie...
Prevádzkovateľ môže zablokovať účet alebo úplne vymazať uživateľský účet registrovaného uživateľa (vrátane všetkých dát uživatela, ktoré umiestnil na priestory poskytované prevádzkovateľom) v prípadoch:
. . .
- ak uživateľ "propaguje nelegálne aktivity, porušovanie autorských práv", alebo warez stránky, zverejňuje linky na sťahovanie seriálov, filmov zo služieb ako Rapidshare.com a iné podobné stránky
. . .
. . . presne o tomto to je, nevystrajajte, lebo bude prva zmazana tema v roku 2010 preve tato.
Preto neradim, . . . viem, ale na toto su warez-fora, ktore sa tiez chrania svojim sposobom.
Predsa je to nieco ine ako smsky a spajanie telefonu s PiCinou.
@Matheusko velky omyl. Ja mozem radit co sa tyka nastavenia windowsu kolko chcem bez toho aby som nieco porusil a podobne. To, ze sa pyta ako zastavit automaticke aktualizacie je uplne normalna vec a uplne v pohode mu to mozem napisat. Takisto aku verziu windowsu odporucam ci pro, home alebo inu. Ziaden navod,ani link ani propagacia warezu sa tu neobjavila, takze nevidim ziaden dovod na zmazanie temy. Zmazat temy odporucam tam kde sa propaguje material, navody a ine zalezitosti, ktore nie su urcene mladezi pod 18 rokov a myslim, ze toho je tu vacsina. Vsade sex, honenie, prstovanie, hovadiny okolo toho ale to je v poriadku a citaju to 12 rocne deti a este sa aj vyjadruju! Takze nevidim ziaden dovod na zmazanie tejto temy ani na zablokovanie uctu. Hoc co ohladom nastavenia windowsu poradim a myslim si, ze takym 13,16 rocnym je u prdele ci porusia nieco alebo nie. Podla mna nevedia poradit a nie ze nechcu. Ja som napisal vsetko ma na googli a jedine som napisal postup ako vypne auto aktualizacie. Ostatne nejde do podrobnosti a nic som neporusil v tejto teme. Ja na rozdiel od inych poradim. A ked sa uz aj warezfora podla teba nejak brania tak ich mozu zrusit rovno, lebo o com je teda potom warez forum podla teba???
. . . warez fora si zverejnuju urcite pravidla ci stanoviska v ktorych. Sa uvadza napr. ze nic z uvedeneho sa nenachadza na ich serveri, ze neberu zodpovednost, za obsah zverejnovany jednotlivymi uzivatelmi. Ze podmienkou stiahnutia je vlastnenie originalneho nosica s totoznym obsahom. Ze ich cielom je len sirit obsah tam kde nieje dostupny normalnou distribuciou a obsah je mozne vynechat zo stranok ak nahravacia, softverova, a i. spolocnost bude kontaktovat prevadzkovatela. A tak dalej, je toho vela a je to prave na to aby sa samotne forum chranilo.
zabila ma zakladateľová poznámka, že ak je v PC windows a dá sa tam linux tak sa niečo odpáli... čo niečo? kto ti takúto kravinu povedal? daj mu za mňa po papuli, že sa nehanbí niečo takéto trepnúť... linux a windows môžu fungovať aj naraz na jednom PC, na jednom disku bez najmenšieho problému... PEACE
@nikeboy sa uvedom, prečítaj si čo napísal @harleystorm zamysli sa a ešte raz vypusti dogmatickú pičovinu jak si vypustil, lebo ty si z tých kokotov, čo sú o niečom presvedčení a budú o tom presvedčení aj keby im kokot do riti tlačili.
a ja vôbec neviem čo máte s vírusmi furt. šak si skúste spomenúť kedy vám naposledy kričal antivir o nejakej infikácii. šak dokopy chodím na 10 stránok, ktoré sú čisté, overené, sťahujem cez torrenty a mam pokoj.
samozrejme neplatí ak chodíš na stránky typu: young-teen-anal-extreme-penetration.ru
ja viem o pc takmer všetko keďže mám firmu a čo neviem si na webe nájdem ak niekto potrebujete okolo pc alebo smartphone či webu a iných elektro vecí pomoc tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a všetko dobré do nového roku aj tebe
v druhom rade.... ako co myslis timy datami???
za tretie....sp1?! si robis srandu?! ved natom kopec vecii nejde, najnovsii soft vyzaduje sp3!!!
sp vo win, su nieco ako macOS X verzie, obsahuju vylepsenia.
@whitelaser tu ti nikto neporadi skus google pripadne warez alebo hojko...
Tak ti poradim ja teda. Ak mas windows xp bolo by dobre napisat aku verziu ci professional, home, student, corporate a tiez jazykova verzia ci anglicka, alebo ceska.
Prve co ti odporucam ked uz ides instalovat win xp a je nelegal, tak si stiahni z netu verziu Corporate SP3 (service pack 3) uz integrovany v systeme. Ta verzia nepotrebuje zadavat ziadne seriove cislo, je uz predaktivovana a plne "zlegalizovana", takze nijaka hlaska o nelegal softe sa ti nebude vyhadzovat uz od prveho spustenia. To iste je vlastne aj verzia Student ale odporucam Corporate to je ako professional verzia so vsetkym co treba. Co sa tyka SP1 tak na tom som bol 5 rokov dozadu. Zabudni potrebujes SP3 bez podmienky. Dnes uz je XP3, ktora je nutnost a rozdiel je dost badatelny na rychlosti, stabilnosti a bezpecnosti operacneho systemu. Takze to urcite si daj teda stiahni taku verziu, ktora uz SP3 obsahuje.
Posledna vec ako zakazes aktualizacie na pc je jednoduche. Nehladaj to v nastaveniach netu ale uplne inde. Chod do ponuky start,ovladacie panely (control panel) a tam si klikni do automaticke aktualizacie (automatic updates). Zaciarkni tam v ponuke vypnut automaticke aktualizacie (turn off automatic updates) a daj ok. A mas to cela veda. Gates ti da pokoj uz navzdy Odteraz sa ti nebude win pripajat na mrkvosoft, ani stahovat ziadne aktualizacie a mas akoby "legalny system a nic ti nehrozi. Pre co najlepsiu istotu pred instalaciou windowsu odpoj kable od internetu z pc, a hned po instalacii a prvom nabehnuti systemu zakaz aktualizacie a potom pripoj kabel internetu.
Dufam, ze som ti poradil dostatocne a dalsie otazky napis tsku a poriesime co treba aku verziu stiahnut presne kde a ako keby si nevedel. Inak toto vsetko sa da pekne a lahucko vygooglit za jednu minutku a mas to. Remember google is your best friend
Alebo si daj win7 kde funguje taky crack ktory ti emuluje bios notebooku a tam nemusis aktivovat nic a win sa sprava ako legalny a mozes tahat aj aktualizacie...
@lordmmx ubuntu ani fedoru by som nikdy nechcel...len z toho dovodu ze na linuxe nejdu hry ktore by mi chybali...inak na pracu to je samozrejme lepsie...
Prevádzkovateľ môže zablokovať účet alebo úplne vymazať uživateľský účet registrovaného uživateľa (vrátane všetkých dát uživatela, ktoré umiestnil na priestory poskytované prevádzkovateľom) v prípadoch:
. . .
- ak uživateľ "propaguje nelegálne aktivity, porušovanie autorských práv", alebo warez stránky, zverejňuje linky na sťahovanie seriálov, filmov zo služieb ako Rapidshare.com a iné podobné stránky
. . .
. . . presne o tomto to je, nevystrajajte, lebo bude prva zmazana tema v roku 2010 preve tato.
Preto neradim, . . . viem, ale na toto su warez-fora, ktore sa tiez chrania svojim sposobom.
Predsa je to nieco ine ako smsky a spajanie telefonu s PiCinou.
2. sa zobud ze xp sp1
3. na virusy je jediny stopercenty liek-UNIX
a ja vôbec neviem čo máte s vírusmi furt. šak si skúste spomenúť kedy vám naposledy kričal antivir o nejakej infikácii. šak dokopy chodím na 10 stránok, ktoré sú čisté, overené, sťahujem cez torrenty a mam pokoj.
samozrejme neplatí ak chodíš na stránky typu: young-teen-anal-extreme-penetration.ru
a ja ziadne take veci nepozeram a ani nechodim!!!! tak si laskavo svoje fantazie nechaj pre svojich kamatatou a kamaratky!!!!
» .akumaservis.sk