Caute. Stalo sa vam niekedy, ze ste mali nieco zlomene alebo ste sa proste nemohli hybat a malo to vplyv na vasu psychiku??? Ja som bola pred tym velmi aktivny clovek (sport) a odkedy sa nemozem hybat tak som zufala, hnevam sa na tych, ktori sa hybat mozu
No to dufam ze sa to da dokopy, pretoze okrem toho mam aj zasity palec na takom cudnom mieste ze len dufam ze este budem moct sportovat niekedy normalne.
bola som isty cas v stave, kedy som este aj vstat z postele mala obrovsky problem. ale ja som si z toho robila vtedy prcu ked si na to teraz spomeniem, cudujem sa sama sebe, ze som to takto vyriesila
jedine co mi islo na psychiku bolo, ze som nemohla spat na bruchu. teda som sa dost dlhy cas nevedela poriadne vyspat.
je aj svadobný telegram: "Ak máš malý nezúfaj, strč ho do úľa a zabúchaj!"
a to ty nemáš priateľov?, všetkým by som ich nakopal do riti, že ťa neobveseľujú, nie ľutovali, lebo si vnútornne, myslím duševné zdravá, tak sa neľutuj, raz vyzdravieš a všetko dohoníš.........filip
@zajko30 Ved toto. Teraz by som chcela vidiet vsetkych tych mojich "kamaratov". Az teraz sa ukazuje, kto je ozajstny kamarat. Ja sa nelutujem. To by mi nepomohlo. Ja len potrebujem zobrat barle a vypadnut niekam. Netreba daleko, ale aspon vypadnut.
@zufalka ano, mala+ som podobny problem tento rok. zlomila som si prst pri volejbale.. akukrat mi už mali dať dole ortezu, a vtedy sa mi zlomil dalsi! pol roka osm necvicila a ucitelka na telesnej furt mala nejaky problem že prečo necvičím.. a že mám primitivne vyhovorky.. a ze ona nema ziadne znamky.. a podla nej je ospravedlnenka od lekara a sadra na ruke primitivna vyhovorka?
@ba55tripper Ja som sice imobilna ...ale nemam ziadny 100% prinos z toho kedze mi nikto nepomaha a vsetko si musim urobit sama ako ked som bola uplne zdrava...Samozrejme vsetko mi zaberie minimalne 5x viac casu ako inokedy.
@lenkaska1 Tak taku ucitelku by som najradsej nakopala do riti... Ved to znie ako neskutocny pribeh. By som jej asi zlomila prst a povedala jej nech teraz ona ide hrat.
@zufalka ale fesanda no tak su aj horsie veci. mozes aspon viac casu venovat sexualnemu uspokojovaniu alebo nejakej podobnej sebeprospesnej cinnosti. skus dat za mesiac 85, to je challenge
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
jedine co mi islo na psychiku bolo, ze som nemohla spat na bruchu. teda som sa dost dlhy cas nevedela poriadne vyspat.
je aj svadobný telegram: "Ak máš malý nezúfaj, strč ho do úľa a zabúchaj!"
a to ty nemáš priateľov?, všetkým by som ich nakopal do riti, že ťa neobveseľujú, nie ľutovali, lebo si vnútornne, myslím duševné zdravá, tak sa neľutuj, raz vyzdravieš a všetko dohoníš.........filip
sú sviatky, ľudia doma, veru by ťa mohol niekto odviesť autom do prírody....