keď mám zlomený prst na pravej ruke ukazovák ..je zlomený je úpe vposlednom článku pri nechte normálne som mohla prst ohnúť a bol len trochu pripuchnutý a ani nebol modrý teraz mám dlahu dajú mi aj sadru myslíte? teda skôr dáva sa sadra vždy pri niečom
ja neviem ale zamyslela som sa
ze ako by ti tu sadru dali to by ti museli dat az po zapastie co je neprakticke a takisto som nikoho hentak nevidela podla mna ti len tu dlahu nechaju
niektore kosti sa zasadrovat ani nedaju napriklad klucna kost tam dostanes taku obrovsku kopu obvazu akurat tak alebo kostrc nato sa nedava nic ani
pred 3 rokmi som si zlomil pravý prostredník a mal som 1 týždeň dlahu a 2 týždne sádru do polovice predlaktia, ale už som počul, že metódy sa za 3 roky zmenili a už to nerobia tak... neviem čo je na tom pravda...
mam pocit, ze pri sadre sa fixuju 2 klby prisluchajuce tej zlomenej kosti a kost, tak predpokladam, ze ti daju len nieco take mini na prst, asi skor len nieco ako obvaz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ze ako by ti tu sadru dali to by ti museli dat az po zapastie co je neprakticke a takisto som nikoho hentak nevidela podla mna ti len tu dlahu nechaju
niektore kosti sa zasadrovat ani nedaju napriklad klucna kost tam dostanes taku obrovsku kopu obvazu akurat tak alebo kostrc nato sa nedava nic ani
ale to bolo už veľmi dávno, iná doba vtedy bola
pravý... narazila mi do ruky lopta kripel som bola vžhy, obzvlášť na telesnej