Ahojte stala sa mi taká nepríjemnosť - zlomil sa mi zub. Bohužiaľ môj zubár má až do 11.1. dovolenku takže nie je možné k nemu ísť a zástup má len pre bolestivé prípady. Existuje možnosť že mi s tým niečo urobí aj ten zastupujúci zubár?
Choď skúsiť. V najlepšom prípade ti len nasadí takú pičovinu a dorobí plombu tak aby si to mala jak zub. Alebo ti ho obrúsi a dá ti naň korunku.
V najhoršom prípade ti ho vytiahne.
@antifunebracka ešte mám jednu otázku ak mi teda budeš vedieť poradiť.....stane sa niečo tomu zlomenému zubu ak by som k zubárovi šla až potom jedenástom? ďakujem
Mne sa zlomila horná jednotka a nebolelo to vôbec..., Pokiaľ Ťa to nebolí a prídeš tam ako akútny prípad tak Ti ten zub v najhoršom prípade môže aj rovno vytrhnúť.
Dva týždne je krátka doba na to aby sa Ti na síce zlomenom ale zdravom zube infikoval koreň...
Ved to je bolestivy pripad. Urcite ti s tym daco spravi a nie korunka nie je jedine riesenie. Moznosti je tam viac. Utekaj za lekarom ten ti s tym poradi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
V najhoršom prípade ti ho vytiahne.
Dva týždne je krátka doba na to aby sa Ti na síce zlomenom ale zdravom zube infikoval koreň...