@kokinka v tom je ten problem ..ty si ich nemas umyvat,ale drhnut ..skus tak 5m a uvidis ..nestaci len prejst po kazdom zube ..a potom si daj ustnu vodu ..ja s tym problem nemam
no podľa mňa by si sa mala poradiť so zubárom. je viacero spôsobov bielenia zubov, a myslím si že vo väčšine prípadov je to len zubný povlak, ktorý má na zuboch skoro každý, lebo väčšina ľudí si umýva zuby nedostatočne.
a tento povlak ti spoľahlivo odstráni zubár, potom pocítiš ten rozdiel (nie uvidíš, pocítiš )
ja mám hyperaktívneho zubára... raz mi povedal, že mám že si neviem umývať zuby, odstránil mi ten povlak, a odvtedy poznám ten rozdiel... čo sú dobre umyté zuby a čo len umývanie pre lepší pocit
@wardog no ja nefajčím a ani kavu nepijem.. moj problem je ze niekedy ked idem neskoro spať som uz lenivá umyť si zuby. a umyvam si ich vacsinou iba vecer..teda ak nezabudnem.
@kokinka ja si pastou umývam zuby len večer. ráno len kefkou a vodou lebo sa mi nechce zdržiavať pastou a drhnem dovtedy, kým nemám zuby úplne hladké. keď si prejdeš nechtom po zube, spoznáš, či máš na ňom povlak..
@jemino bieliace pasty sú len reklama..... smutné, ak tomu veríš na to, aby si si poriadne umyl zuby ti pastu vôbez netreba. tam ide už len o arómu
soda bikarbona... alee nesmies kazdy den lebo to ti rozozerie sklovinu, len tak raz do tyzdna a potom ked ich budes mat bielsie tak raz za 2 tyzdne a flouridovu zubnu pastu pouzivaj
@weedlak flouridovu pastu si ani na zuby nebudem davat. Flouridy davaju aj do vody vo vodovode v niektorych statoch alebo je aj v niektorych su v niektorych mineralkach.
a teraz vazne, nepisem bludy ako savo alebo cif ako ostatni trapkovia...
bol som raz na fluoridacii zubov u celustneho ortopeda, vobec to neposkodzuje sklovinu ani nic take, ide o to, ze sa nanesie na zuby taka vrstva peny (chuti to jak tuti-fruti) a necha sa asi 10 minut posobit, potom sa usta vyplachnu a zuby su biele (jasne ze nie ako sneh, ale podstatne belsie, ako boli). Je to celkom fajn vec, ta fluoridacia odporucam
nejde o to ci pijes kolu abo kavu,ci fajcis...sak ak ti davali na upokojenie ked si bola mala cumel s medom,tak to kazi zuby..a nemsusi si ani casto umyvat..id eo texniku ako umyvas..ti netreba ani bielit..atd
Tieto pasty poškodzujú sklovinu. Je o tom veľa článkov na internete. Po prečítaní asi všetkých som zvolila kefku Soladey. Používa sa bez pasty a funguje skvelo! Najprv som sa divila že to bez pasty nebude fungovať ale teraz moje biele zuby hovoria inak
V prvom rade prestaň s jedlami (ak ich konzumuješ), ktoré spôsobujú zažltnutie skloviny ako káva alebo čierny čaj. Potom vyskúšaj napríklad žutie mäty. Ak nezaberie, poraď sa s odborníkom. V Bratislave napr. [url= » www.dentalplus.sk/... ] » www.dentalplus.sk/... [/url]
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
btw: farba zubov je daná aj genticky......
a tento povlak ti spoľahlivo odstráni zubár, potom pocítiš ten rozdiel (nie uvidíš, pocítiš )
ja mám hyperaktívneho zubára... raz mi povedal, že mám že si neviem umývať zuby, odstránil mi ten povlak, a odvtedy poznám ten rozdiel... čo sú dobre umyté zuby a čo len umývanie pre lepší pocit
@jemino bieliace pasty sú len reklama..... smutné, ak tomu veríš na to, aby si si poriadne umyl zuby ti pastu vôbez netreba. tam ide už len o arómu
» www.dentists.sk/dentists-bielen...
bol som raz na fluoridacii zubov u celustneho ortopeda, vobec to neposkodzuje sklovinu ani nic take, ide o to, ze sa nanesie na zuby taka vrstva peny (chuti to jak tuti-fruti) a necha sa asi 10 minut posobit, potom sa usta vyplachnu a zuby su biele (jasne ze nie ako sneh, ale podstatne belsie, ako boli). Je to celkom fajn vec, ta fluoridacia odporucam
žeby som skúsila???